Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek úgy tesznek, mintha az ötös lottón nyerték volna az országot és annak kasszáját, kulccsal együtt

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy érzem méltányosnak a dolgot, hogy ha már a barátilag kormánypárti szaksajtó Juhász Péter egyhetes nizzai nyaralásán van megbotránkozva, kiakadva és szörnyűlködik torka szakadtából (évekkel ezelőtt én is jártam Nizzában 2 nap erejéig, akkor – gondolom – rohadjak is meg) ejtsünk pár szót Matolcsy papa szeretőjéről.

Akiről már ejtettünk pár szót két napja, ám akkor még csak nem is sejtettük, hogy mi minden derül ki az Indiába és a 61 éves szívtiprónak felcsapott Matolcsyba egyformán szerelmes jógaoktatóról, akit nyugodtan nevezhetünk India-kutatónak is, miután az MNB alapítványainál is annak nevezik és ezért fizetik. Nagylelkűen. Nem a saját pénzükből.

Mivel én egy vérszomjas nihilista vagyok, szeretnék még közelebb kerülni ezeknek a keresztény, konzervatív, hűséges, erkölcsös nagycsaládos államférfiaknak a megértéséhez, ezért foglalkozom jelen esetben a Matolcsy férfiasságából kinőtt Vajda Zitával.

A hölgyről eddig azt lehetett tudni, hogy Gyuri bácsit árnyékként követte az NGM-ből az MNB-be, ahol titkár(nő) létére bruttó 1,7 milliós fizetés ellenében utazgatott a vénülő Matolcsyval szanaszét a világban, meg cicás képeket kortárs szakirodalmat kutatott a neten neki, miközben kuratóriumi tagja is volt az egyik alapítványnak és a Vízház Zrt. igazgatóságába is beejtőernyőzték. Párhuzamosan ezzel az édes jó anyjának is  bejött az élet, valamennyi MNB-alapítvánnyal szerződésben állt, a testvére pedig trafikokban utazott.

Tehát Zitánk május 2-ig gürcölt és húzta az igát az MNB-ben úgy, hogy jegybanki dolgozóként az MNB munkásainak legjobban fizetett 4-5 százalékához tartozott. A rendkívül tehetséges, sokoldalú munkaerő pillanatnyilag tehát az alábbi helyekről emeli fel minden hónapban megérdemelt fizetését (az első kettőt eddig is tudtuk, a második kettőt a nol.hu írta meg, amely még nem Mészáros Lölö tulajdona):

  • kuratóriumi tag –  Pallas Athéné Domus Innovationis (PADI)
  • igazgatósági tag – a PADI által létrehozott Vízház Zrt.-ben
  • igazgatóhelyettes – Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo)
  • kutató – Pageo Kutatóintézet

A Népszabadság számításai szerint a szakmában, azaz az indológusok körében teljesen ismeretlen India-kutató erről a négy helyről összességében többet kereshet, mint jegybanki alkalmazottként. Hát nem megcsinálta? De. Amellett, hogy a kutya nem hallott róla, amellett, hogy az interneten fellelhető tanulmányt, amelyhez köze van, egyetlen tudományos folyóirat nem közölné, mert annyira gáz, Magyarországon a szakma csúcsa megközelítőleg nem keres ennyit (havi 600 ezer forintot), mint ez a végtelenül zseniális nő.

A képkivágás Vajda Zita (Ziti) szombat óta elérhetetlen Facebook-oldaláról származik (Forrás: Facebook via nol.hu)

A képkivágás Vajda Zita szombat óta elérhetetlen Facebook-oldaláról származik
(Forrás: Facebook via nol.hu)

Elmondhatatlan szégyen és gáz, hogy ma Magyarországon a szakma csúcsának számító egyetemi-főiskolai tanár, évtizedes kutatói háttérrel és jelentős tudományos publicisztikai munkássággal mintegy bruttó 380 ezer (nettó 250 ezer) forint körüli juttatást kap, a tanársegéd és a PhD-hallgatók fizetése pedig ennél jóval kevesebb: nettó 120-140 ezer forint körüli. Mindeközben az MNB-alapítványok szerint Zitukát persze hogy felkészültsége, szakmai hozzáértése alapján nevezték ki az említett posztokra, tehát ismeretlen India-kutatóként eleve elrendeléses alapon jár neki az a 600 ezer.

Natehát. Miután úgy értettem, hogy immár a második államilag finanszírozott film elkészítésében is részt vehet a filmügyi kormánybiztos és kaszinópápa felesége, Vajna Tímea mert csak, pont jókedvemben találtak a Matolcsy nőjéről szóló legújabb hírek. Mert ugye sokféle módszerét bemutatta már ez a keresztény elit a közpénzek lenyúlásának, de az én fogalmaim szerint a közpénzből szeretőtartás mégiscsak mind közül a legundorítóbb. Már az is gyomorforgató volt, amit két napja tudtunk, de ilyen a világon nincs, b*szd meg, Matolcsy!

Az, hogy az egész pereputtyod közpénzből él és közpénzből vállalkozik, önmagában is elegendő indok lett volna arra, hogy elhajtsanak a véres búbánatba. Az, hogy a közel 300 milliárd közpénzből kastélyokat, műkincseket vásárolgatsz, rólad szóló könyveket jelentetsz meg, és ezt nyomorult emberek nyomorából teszed, normális helyeken már azt jelentené, hogy a hűvösön üldögélsz. De te, egész életed frusztrációi miatt bosszút akarsz állni, amikor nálad egy 30 évvel fiatalabb nőcskének a valaga alá egyszerre négy széket tolsz, és a testőreid mögé bújva élvezed, hogy semminek semmi következménye nincs. Ez már túl van az erkölcsi alapvetéseken, Matolcsy, ez nálad is elmeorvosi eset.

A Juhász Péter egyhetes luxusnyaralásán háborgó seggnyaló médiában miért nincs egyetlen egy darab hír erről? Hogy lehet, hogy a 100 milliárdos közmédia és a számos barnanyelvű médiaorgánumban egy gyászos hír nem szól arról, hogy a Magyar Nemzeti Bank elnöke szeretőt tartott a felesége mellett és négy helyről fizeti a köz pénzéből?

Hol vannak azok a lánglelkű fülkeforradalmárok, akik elmagyarázzák nekem, hogy Matolcsy 2 milliós titkárnője és különbejáratú szeretője (nem szeretnék ennél durvább kifejezésekkel élni) miként szolgálja a magyar nép gyarapodását és felemelkedését? Akik Mészáros Lölö nemzeti mangalicaszerelő, Vajna András kaszinócézár, Habony Árpád munkanélküli, Rogán Antal köztörvényes bűnözőkkel üzletelő tróger nemzetgazdasági hasznát ki tudják magyarázni, világosítsanak fel engem is, hogy a vénülő Matolcsy fiatalka nője miként válik a magyar nemzet hasznára azáltal, hogy négy helyről vesz fel összesen 2 milliót, vagy annál is többet?

Ebben az országban tényleg azért tanul, dolgozik, küzd minden diplomás és kétkezi munkás, egyetemi tanár és pénztáros, takarító és titkárnő, kutató és autószerelő, hogy a közpénz szó szerinti elbaszásához biztosítson muníciót a Matolcsyknak? Azért nyomorog egy fél ország, hogy az iskolában mindenki által csúfolt Gyuri vénségére, egy egész ország egyik kasszakulcsával a zsebében gavallér lehessen és kihűlt házassága sebeit fiatal és tehetséges nőcskékkel gyógyítgassa?

Erre szavazott a tisztelt fülkeforradalmárok és Orbán-fanatikusok büszke hadserege? Arra, hogy ne csak a magyar politikusok keresztény családjait, de a szeretőiket is ők tartsák el? Hogy kisvasutat vegyenek Viktorkának, mangalicatelepet Lölönek, milliós luxusutakat finanszírozzanak arrogáns minisztereknek, hőre táguló lakást Rogáncecíliáknak, Las Vegas-i szelfizést Vajna Tímeáknak, és Matolcsyné mellett már Gyuri indológusnak kinevezett szeretőjét is pénzeljék? Aki csaknem annyit keres, mint a jó öreg Gyuri, mielőtt megduplázták volna az ő fizetését, mert méltatlanul alacsonynak találták. Nem sokkal azután, hogy az előző jegybankelnök pofátlan fizetésére hivatkozva, szemfényvesztés céljából 2 milliós bérplafonnal dobálóztak.

Még meddig nem érzi kínosnak, megalázónak, sértőnek és igazságtalannak az istenadta nép ködbe borult agyú fele, hogy ezek úgy tesznek, mintha az ötös lottón nyerték volna az országot, és annak kasszáját kulcsostól? Amiből szembrebbenés nélkül sorra valósítják meg gyerekkori álmaikat, kastélyokat, palokát, földeket vesznek a közösből, elnevezik unortodoxiának a kizsákmányolást és egy boldogtalan házasságban leélt képmutató élet után a lányukkal egykorú szeretőjüket kényeztetik a mindenki pénzéből. Egyszerre négy székre ültetve őket, szégyentelenül.

Mikor lesz újra annyi önbecsülése, annyi egészséges moralitása ennek a népnek, hogy ne tartsa magától értetődőnek azt se, ha a munkatársa a főnökével dug, miközben őt hülyének nézi, de azt főleg ne, hogy az ő pénzén csinálja ugyanezt egy hataloméhes, zakkant, megszállott politikai végtermék? Aki annyira hülye, kretén, érzéketlen, arrogáns geci, hogy nem elégszik meg azzal, hogy az egyébként is összeharácsolt pénzből kitömje a nőjét, hanem kuratóriumokba, igazgatótanácsokba ülteti, és kinevezi kutatónak. Ja, jönnek a migránsok és elveszik a magyar emberek munkáját. Meddig hagyod hülyíteni még magad, magyar ember? Meddig lehet megalázni ilyen jöttment Vajda Zitákkal több évtizedes kutatói múlttal, nemzetközi szinten is jegyzett és elismert szakembereket, akik a töredékét nem keresik annak, mint ez a tehetséges szerető? Ebben az országban már egy takarítói állás betöltéséhez is OKJ-s oklevél szükséges, de kutató bárki lehet, aki a Magyar Nemzeti Bank elnökét … á, inkább be se fejezem a mondatot.

És ezek a gátlástalan seggfejek kérik, hogy október 2-án ne kockáztassuk a jövőjüket. Hogy az összes többi felkapaszkodott ingyenélő mellett a Matolcsy-Vajda páros havi bevétele annyi lehessen az idők végezetéig, mint egy komplett BAZ megyei zsákfalunak. El lehetne gondolkodni ezen végre, tisztelt fanatikus nemzeti érzelmű nagyon magyarok!

adomany

 

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.