Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Meddig nézik hülyének az egész országot?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Úgy gondolom, hogy nem árt időnként listát készíteni, mert az ember memóriája véges, a politikai memória pedig néhány lépéssel lemarad az aranyhal emlékezőképessége mögött. Lássuk.

Kicsoda egészen pontosan Habony Árpád? Mi a szerepe a kormányban? Miért sündörög folyamatosan Orbán Viktor körül? Ha a miniszterelnök tanácsadója, miért nem szerepel egyetlen fizetési listán sem? Miért tagadja le a miniszterelnök Habony Árpádot azon kívül, hogy én is letagadnám, ha az ismerősöm lenne?

Hová tűnt Farkas Flórián, aki egyszemélyben felelős a Híd a munka világába címen futó program pénzeinek elsíbolásában? Miért védi Orbán Viktor azt az embert, aki meglopta a legkiszolgáltatottabb közösséget, a nekik szánt pénzt elköltötte, ellopta?

Hogy került Orbán Viktol Ráhel lánya és az ő férje a bahreini energetikai miniszterrel egy tárgyalóasztalhoz? Miről tárgyaltak? Milyen jogon tárgyal Orbán Ráhel bármiről, ami túlmutat az ő családján? Ha családi üzletről tárgyaltak, akkor a kormányból ki és milyen alapon nyújtott ehhez diplomáciai segítséget? Ki az az Orbán Ráhel?

Hol van Rogán Antal? Mikor indul nyomozás az ő viselt dolgaival kapcsolatban? Mikor jelenik meg a bíróságon? Hány gyanús ügy kell még ahhoz, hogy lépjen az ügyészség?

Hová tűnt Budai Gyula feljelentőbiztos? Hány per indult ellene rágalmazás ügyében és hol tartanak most ezek a perek?

Miből vásárolt földeket Lévai Anikó? Mennyi saját jövedelemmel rendelkezik és ehhez képest mennyi ingatlant vásárolt eddig?

Lévai Anikó rokonsága valóban ott nyüzsög a közpénzek körül? Amennyiben igen, hogy kerültek oda? Mi a szerepük a Magyar Kereskedőház körüli történetben? Ők mennyit profitáltak a közösséget ért veszteségből?

A letelepedési kötvények körül mikor kezd el nyomozni a hatóság? Pontosan hány ilyen kötvényt adtak el eddig és ez tényszerűen mekkora ráfizetést okoz a magyar adófizetőknek?

Lázár János mikor kér bocsánatot az Ökotárs alapítvány rágalmazása és meghurcolása miatt?

Rogán Antal feltaláló mennyi pénzt keresett (szintén a közös kasszából) a szabadalommal, amire megrendeléseket kapott állami vállalatoktól? Mikor indul vizsgálat ebben az ügyben? Is.

Kishantos tönkretételéért ki a felelős? Ott hogy áll a nyomozás?

Lázár János milyen forrásból vásárolt százmilliós nagyságrendben ingatlanokat a kiskorú gyermekeinek?

Pontosan mennyibe került eddig a Paks II beruházás? Kik profitáltak eddig az üzletből? Pontosan milyen tevékenység történt eddig, összesen mennyibe fog nekünk kerülni és mikor készül el?

Eddig mennyi közpénzt költött a kormány Orbán Viktor Várba költözésére?

Mennyibe került eddig az olimpia előkészítése és mennyi pénzt fog még erre elkölteni a kormány, valamint pontosan kik profitálnak ebből?

Mikor vizsgálják a hatóságok Mészáros Lőrinc ügyleteit, külföldön bejegyzett cégeit – például az orosz cégét – illetve azt, hogy mennyire érintett korrupcióban a polgármester, tekintettel Orbán Viktorhoz fűződő kapcsolatára?

Miután pontosan értesülhettünk arról, melyik szervezet mennyi pénzt kapott Soros György alapítványától, mikor kerül nyilvánosságra, hogy a kormányhoz kapcsolható szervezetek – Századvég, különféle médiavállalkozások, reklámcégek, CÖF – mennyi közpénzt szippantanak fel?

Pontosan mennyivel csökkent az állam bevétele azóta, mióta Andy Vajna üzemelteti a kaszinókat és neki egyedüliként nem kell bekötnie a pénztárgépeit és nyerőgépeit az adóhatósághoz?

Eddig mennyi pénzt emésztettek fel a kormányzati reklámkampányok, mennyibe kerültek a kerítésépítések, mi az eredménye és pontosan kik profitáltak ezekből?

Az MNB ingatlan és műkincsvásárlásait, valamint az alapítványokba szétosztott közpénzek sorsát vizsgálja a hatóság? A Matolcsy György rokonságának érintettsége az MNB pénzeinek szétosztásában szintén vizsgálat tárgyát képezik? Miért hozott létre Matolcsy György házi testőrséget és miért volt szüksége ennek a testőrségnek lőfegyverekre és éles lőszerekre?

Hányszor kell még megbuknia Schmitt Pálnak ahhoz, hogy eltűnjön végre a magyar közéletből?

Kiderült már, hogy pontosan hová tűnt el az az 50 millió forint, amit az ingyen rendelkezésre bocsátott, újramelegített halszagú indulóért valaki valakinek kifizetett?

Meg körülbelül ötvenszer ennyi kérdésem van (talán több), de a legfontosabb: meddig nézi még a kormány hülyének az egész országot?

Az jutott eszembe, hogy ezek nem is kérdések, hanem a következő kormányprogram? Egy következő kormánynak. Ennyi mára, kellemes hétvégét.adomány

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!