Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nálunk kérem rendes, önérzetes bűnözők vannak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége is kapott munkát a felcsúti kisvasút, valamint a szintén felcsúti Makovecz-stílusú kazánház építésénél. Az RTL Híradó kereste Mészáros Lőrincet, hogy nem érzi-e összeférhetetlennek, hogy az általa vezetett alapítvány a gyerekei cégének ad megbízásokat, de nem reagált.”(24.hu)

Kaptak a gyerekek munkát, naná! Mészáros Lőrinc is kap. Azért, mert Orbán Viktor bízik benne. Mert haverok. Mert egy szinten vannak. Morálisan. Ahogy kapott Simicska Lajos is, amikor még jóban volt Orbán Viktorral. Már nem kap, sőt, a teljes magyar törvénygyár és az összes hatóság azon dolgozik, hogy rommá szívassák Simicskát. Mert Orbán Viktor már nem bízik benne.

Mi a büdös francon csodálkozunk? Ez egy ilyen ország lett. Nem tegnap. Erről szól az életünk évek óta. Orbán Viktorról, Orbán Viktor feleségéről, aki saját jövedelem nélkül is szőlőbirtokot vásárolt, állami támogatással modernizálta, majd amikor botrány lett, eladta. Azóta csak földeket vásárolgat. Szintén saját jövedelem nélkül.

Orbán Viktor lányáról szól az életünk, aki ügyesen férjhez ment Tiborcz Istvánhoz és apuci gondoskodott az ifjú párról is. A közösből. Mert természetesen Tiborcz is sorra nyerte a közpénzes megbízásokat.

Simicska is évekig tarolt. Most Mészáros Tarol. Meg a gyerekei, akiknek persze vannak saját cégeik. Meg a jövendőbeli veje. És Matolcsy rokonsága. Unokatestvérek, gyerekek.

Mi a francon csodálkozunk? Egy olyan országban, ahol ez elfogadott. Mit elfogadott? Elvárt, bazd meg! Becsületes magyar vállalkozó becsülettel zsebeli be az állami megbízásokat. Legalább nem viszi ki a pénzt az országból. Tényleg, idióta barátom! Csak Horvátországban vesz pár villát, aranyozott kapudísszel. Meg olyan jachton nyaralgat annyukkal, aminek az árából kijönne egy komplett szabolcsi falu. Vagy kettő. Templommal együtt. Mi ezzel a gond? Lehet, hogy nem is az övé a jacht. Csak bérli, ez a becsületes gázszerelő. Heti 26 millióba kerül. Heti. Megérdemli. Mi is.

Esetleg az a baj, hogy ameddig Simicskák, Mészáros-Mészáros és Mészárosok, Garancsik viszik el a megbízásokat, addig a többi magyar vállalkozásnak nem terem babér? Hogy amit Mészáros elfelejt bevallani – azt a szaros egymillárdot – abból száz kisvállalkozás megélne egy évig? Mert ez csak a tiszta nyereség, nem a bevétel. Azon csodálkozunk, hogy csak ezeknek jut munka, csak az ő vállalkozásaik hasítanak, ők vásárolják fel a földeket, kastélyokat, szállodákat, újságokat?

Hát naná! Ők a magyar elit. Az arisztokraták. Nincs Széchenyink, helyette Mészárosaink vannak. Sőt, mészárosaink vannak. Igen. Mi asszisztálunk hozzá. Orbán Viktor tekintetes úr rajongótábora emeli őket a vállára. Mert becsületes magyar rablók ezek. Hazaszerető élősködők. Ezek nem komcsik, mint azok. Ezek nem libsik, nem is lipsik. Ezek nem simogatják a migránsokat. Ezek rendes, derék, keresztény emberek.

Így, drágáim! Dögöljünk is éhen halomra. Nézzük végig, ahogy ezek kifosztják az országot, mert ez így van rendjén. Tapsikoljunk hozzá, hogy már csak a Mészárosok és Orbánok, vagy Orbánnék földjén kapálhatnak a gyerekeink. Napszámban. Mert nem jutnak megfelelő oktatáshoz, mert aki szegény családba születik ma Magyarországon, az szegény is marad, ott döglik meg Mészáros unokájának a disznótelepén, trágyahordás közben.

Süvegeljük meg ezeket, ha ennyire barmok vagyunk. Éltessük ezeket a jólelkű piócákat, amikor kegyesen odalöknek valami koncot az asztalukról. Amit mi hordtunk tele sültekkel, de nekünk abból nem jut.

Így is kell! Aki hülye, haljon meg.

Nem válaszol Mészáros nagyvállalkozó a sajtónak? Naná, hogy nem. A sajtó örüljön, ha nem lő rájuk. Örüljön, ha a NAV nem bírságolja rommá. Örüljön, ha Polt Péter nem szabadítja rá az embereit.

Igen, itt tartunk. Nálunk kérem rendes, önérzetes bűnözők vannak. Érzékeny maffiózók. Mi meg idióta barmok vagyunk.

Mindeközben minden halak bűzlő feje Rómában ahítatoskodik. Orbán a tanácskozáson kijelentette: Magyarország fellép a keresztényüldözések ellen, és mindenben kész támogatni a létükben veszélyeztetett közösségeket. Helyesen. Orbán szemforgatás közben elfelejtett említést tenni azokról a keresztény emberekről, akik pont úgy tetves migránsnak számítanak a kerítés előtt, mint a muszlimok.

Orbán a létükben veszélyeztetett magyar közösségek védelmében nem lép fel. A nem orbán-vallásúak védelmében nem emel szót. Az éhező gyerekeket leszarja, ha azok véletlenül magyarnak és Magyarországon születtek. Az ellátás nélkül maradt öregekre is szarik. Megelégszik azzal, hogy a saját apját hozzásegítette a jómódhoz.

Ez van. Egy képmutató, hazug, szemét, szemforgató rablóbandát ünnepelünk évek óta. Még kezet is csókolunk nekik, amiért elveszik az életterünket, elüldözik a gyermekeinket. Itt Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc a magaskultúra, az úri közönség, aki táncol. A mi sírunkon.adomány