Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ingyen még a forradalmi dalszerző és kurzuslovagina sem lehet ennyire veszélyesen hülye

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Schmidt Mária NERtársnő, a szabad Magyarország szimbóluma, aki az általa tartott sajtótájékoztatóról nem átallotta kitiltani a minap a nem seggnyaló médiát, aki terrorházmester és forradalomügyi kormánybiztos, egyben Orbán Viktor szinkronhangja, aki nem mellesleg történésznek csúfolja magát, ezúttal a havi 4-7 ezer olvasóval rendelkező, közmédiás blogján (azért közmédiás, mert akár havi 250 ezer forintot kaphat az adófizetők pénzéből az, aki egy ilyen oldalt vezet) dobta el az agyvelejét. Vagy az agya helyét betöltő valamit.

Úton vagyunk Európa izraelizációja felé. A Nyugat ballib elitjén kívül ez mára mindenki számára világos. Hogy ők miért áltatják magukat? Vagy mennyiért játsszák el, hogy óvatlanok, jóhiszeműek és „humánusak”? Annyit már mindannyian megtanultunk errefelé, hogy ingyen senki sem hülye. Főleg azok nem, akik hozzászoktak, hogy busásan megfizetik őket

– indítja Schmidt Mária kurzustudós (sok benne a kurzus, de legalább igen kevés a tudás) és forradalmi dalok szerzője minden bizonnyal megrendelésre készült dolgozatát, és önkritikának egészen jó lenne az idézett szöveg második része, ha annak szánta volna a művésznő és ha képes lenne erre a műveletre. De nem.

A tendenciózus ballibezésbe belegárgyult apologéta (A Nyugat ballib elitjén kívül…; Amikor orientációs zavarában a nyugati ballib…; …az elitté szervesült ballibek és a hozzájuk idomulók…; Vajon a Nyugat ballib elitje szimplán ostoba…; …ballib politikai boszorkánykonyháinak…; Miközben a ballibek állítólag az azonos neműek házasodási jogáért szállnak síkra…; …ballib álmokat, melyek semmibe veszik a demokratikus berendezések területi korlátait; a baloldali terrorizmus minden megnyilvánulásával…) mondhatni ügyesen és következésképpen gyomorforgatóan keveri a sikamlós féligazságokat a NER-újbeszél által megkövetelt uszító rigmusokkal. Pontosan ugyanazokkal az általánosító, torzító fordulatokkal operál, amelyeket az állampárti politikusok, különösen az Orbán Viktor által előszeretettel használt bikkfa- és konyhanyelv szólaltat meg naponta.

Az indokolatlanul hosszúra nyúlt köpködő értekezés valójában egy izzadságszagú próbálkozás arra, hogy egy kétségtelenül létező, valós problémát, amely megoldások tömkelegét teszi szükségessé a jelenben, és amely páratlanul nehéz feladat elé állítja Európát, pusztán ideológiai kérdéssé degradálva (ballib migránssimogatók versus mikereszténynemzetiek) értelmesnek tűnő gondolatokat csűr-csavar-ír át azért, hogy a mindmeghalunk felelősségét amazok nyakába varrja.

A lényeg az, hogy a muszlimok már régen elkezdték ellenünk a totális háborút, amelynek célja Európa elfoglalása és kiirtása. Pont ahogyan Izraelben történik ez a palesztinok és zsidók összefüggésében. (Nem teljesen világos, hogy ki kicsoda ebben az egyenletben és miért.) Ezt a folyamatot alapvetően Merkel kancellár és Németország generálja, amely szégyelli múltját, röstelli jelenét, és alig várja, hogy globalizált világpolgárrá válva, valaki, mondjuk, a muszlimok leigázzák őket és ezzel megváltsák őket náci múltjuktól, örök tettesi státuszuktól, amit maguktól képtelenek elengedni, amin képtelenek túllépni. (Adolf is kedvelte az iszlámot és boltolt Arafat nagybátyjával, Husszeini jeruzsálemi főmuftival.) Nem én mondom, hanem.

Figyeljük meg a migránssimogatók érvelését – így fröcsög a magát történésznek nevező Schmidt Mária. Egyszerre hivatkoznak a humánumra, vagyis az erkölcsre, illetve a demográfiai, valamint a munkaerő szükségletre. A határok ellenőrzésének lehetetlenségével érvelnek, és persze avval is, hogy a nemzetközi jog kötelezővé teszi, hogy mindenkit befogadjunk. Mindez nettó hazugság. Hiszen a határainkon felhúzott kerítés érezhető és azonnali tehermentesítést jelentett a bevándorlási nyomás alól. Az arrogáns migránsokat útvonaluk megváltoztatására szorította, a hazánk területére való belépést pedig rendezetté, szabályozottá és jogszerűvé tette. Mindez cáfolja a határok feleslegességéről, légneművé válásáról szőtt ballib álmokat, melyek semmibe veszik a demokratikus berendezések területi korlátait. Ha egy adott területen élő emberek nem képesek birtokaikat megvédeni, akkor azt el fogják veszíteni. Addig is arra kényszerülnek, hogy megszerzett és felhalmozott javaikat megosszák a hívatlan vagy hívott betelepülőkkel, ami kalkulálható társadalmi feszültségekhez vezet. Mert minden közösség a határok kegyelméből létezik, és a belül- és kívülállók közötti különbségtétel működteti. 

Schmidt asszonyság keményen izzad azért, hogy a botrányosan halszagba fulladt forradalmi himnuszt jóvátegye, bár nem kétlem, hogy nem esik nehezére bármikor áltudományosan ferdítő dolgozatocskákkal megszolgálni a pozícióját. Ennek érdekében bármilyen tudománytalan ökörséget hajlandó leírni, bármilyen általánosító, összeesküvés-elméletre hajazó, csúsztató magyarázatot képes történetírásilag evidenciaként kezelni. Schmidt nagyasszony nemzeti érzésekkel elhomályosított agyában evidencia, hogy az egyes kultúrák/népek/nemzetek köré falakat kell építeni különben jönnek az idegen kultúrák és leigázzák. A megoldás a szegregáció, a bezárkózás, a kerítés és a ballibek keresztre feszítése.

NER Máriát látványosan és visszafordíthatatlanul maga alá gyűrte a propaganda, ezt próbálja tudományosnak tűnő érvekkel alátámasztani, ami a lehető legszarabb kombó, amit el tudok képzelni. Az államilag felkarolt migráncsozás (de utálom ezt a szót) jól fizetett szócsöve történészi minőségében használ érvként mindenféle tárgyi alapot nélkülöző állításokat. A népvándorlási hullámot vallási hódításként állítja be, leegyszerűsít és általánosít, holott erre aligha vannak bizonyítékai. NER Mária az orbáni rettegés igazolásához nyújt kapaszkodókat, uszít és ideologizál. Szürreális, de nagyonis félelmetes.

Ugyanis amit itt olvashatunk, az nem más, mint a nyugat-európai szélsőjobbhoz való hivatalos felzárkózás első lépése: a látszólagos filoszemitizmus (zsidóbarátság) mögé bújtatott populista gyűlölködés, amely a programszerű antiiszlamizmusban gyökerezik. Tehát mivel Izrael keményen lép fel az iszlámmal szemben, nekünk az a dolgunk, hogy kicsit zárójelbe tegyük tradicionális antiszemitizmusunkat és beálljunk az izraeli szélsőjobb mögé. Mint teszik a nyugat-európai szélsőségesek, például Geert Wilders, a jobboldali, holland Szabadságpárt (PVV) vezetője. Aki két nappal ezelőtt tette közzé választási programját: „deiszlamizálni” szeretné Hollandiát, és ennek érdekében a Korán betiltására, a mecsetek, a muszlim iskolák és a menedékkérők elhelyezésére szolgáló befogadó központok bezárására, valamint a muszlim fejkendő viselésének büntethetővé tételére szólított fel egyoldalas kiáltványában.

Következésképpen azt gondolom, nyilvánvaló lehet mindenki számára, hogy Schmidt valójában ezt az új doktrínát hirdette meg közmédiás blogjában, és idő kérdése, hogy Orbán szózataiban mikor jelenik meg konkrétan ez az izraelizációs vonulat. Persze Schmidt ugyanolyan antiszemita marad, mint volt tegnapelőtt, ugyanúgy megveti a zsidó kultúrát, de pillanatnyilag ez a megközelítés szolgálja a Fidesz politikai érdekeit. A fasiszta ideológiából átemelt, újramelegített gyűlölködés.

Tehát szögezzük le: adott egy létező, valós, egész Európát érintő súlyos probléma, a migráció. A magyar politikai vezetés kényszeresen úgy állítja be a kérdést, hogy az európaiak, különösen a ballibek bagatellizálják ezt a problémát, simogatják a migránsokat és olyan kijelentéseket adnak a szájukba, amelyek tényszerűen hazugságok. Merkel vissza-visszatérő démonizálása, a téma folyamatos széttrollkodása abba az irányba mutat, hogy a magyar állampártnak egyetlen érdeke a káosz fenntartása. Erről szól ez a közpénzből fizetett blogbejegyzés is.

Schmidt állításaival szemben tény, hogy nincs egyetlen olyan európai politikus sem, aki teljes mellszélességgel simogatná a migránsokat. Schmidt hazugságaival szemben tény, hogy soha senki nem mondta, hogy mindenkit be kell fogadni, a nemzetközi jog senkit nem kötelez ilyesmire. Egyetlen dolog kötelező: schengeni országként regisztráljunk mindenkit, de azt mi döntjük el, ki kap menekült státuszt és ki nem. Egy év alatt 300 ember kapott ilyet Magyarországon. Ráadásul: akit befogadunk, azaz megkapja a menekült státuszt, azt is csak addig, ameddig vissza nem térhet az országába. Nem örökre. Az más kérdés, hogy ha akar állampolgárságot, akkor a vonatkozó szabályok szerint igényelhet, de azt sem kötelező megadni. Ezekről a NER-ideológus elfelejtett értekezni, helyette történészként konteózik. Csak éppen azt nem mondja, hogy ezek az elfajzott népek szándékosan bombáztatják magukat, hogy aztán menekültként rászabadulhassanak Európára és kiirtsák a Schmidt-családot. Soha senki nem mondta mindeközben, hogy bárhol automatikusan háború elől menekülőként kell kezelni minden migránst, de Schmidt célja nyilván nem a helyzet komolysága által indokolt komoly elemzés, hanem a csapongó, hangulatkeltő hadoválás, ami egy logikailag elhibázott, hamis, manipulatív következtetésbe torkollik.

Az, hogy Németország hányszor nézett szembe a múltjával, arról egy magát történésznek nevező NER-hűbéres, aki válaszul a halszag okozta felháborodásra, inkább szájbarúgja a szabad sajtót, nem sokat tudhat. Tudatosságot, szervezettséget vizionál a század és a múlt század legkomolyabb népvándorlása mögé és a keresztény Európa elleni támadásként írja le, miközben pontosan tudja: a menekültkérdés nem ennek a kontinensnek a kizárólagos problémája. Ezeknek a menekülteknek töredéke vergődik el Európáig, a többiek a környező néhány milliós országokban keresnek menedéket (Libanon, Jordánia). Sokan már annak is örülnek, ha olyan térségekig eljutnak, ahol nincsenek naponta tűzharcok és bombatámadások.

Ettől persze Európa hatalmas kihívások és veszélyek előtt áll, de ezt egy rohadt migránssimogató sem tagadta le soha. Az, hogy Európa lassan és nehézkesen reagál a semmihez nem hasonlító helyzetre, az nem jelenti, hogy terroristákat szeretne bárki a kebelén melengetni. Az, hogy Magyarország kormánya az Európával közös gondolkodás helyett dupla-tripla kerítést épít a határaira és ezzel más országok nyakába varrja a problémát, hogy aztán legyen mit szemrehánynia, mindennek a legalja.

Schmidt Mária háborús usztítása az ideológiai alapot szolgáltatja a napi politikai moslékhoz, tálalja az érvrendszert a komoly politikai döntések igazolására. Schmidt csahos kutya ideológiai eszméit – mint látjuk – nem zavarják össze az olyan tudományos elvárások, mint a tárgyilagosság és elfogulatlanság. Magyarország kormánya Schmidt Mária kurzuslovagina valótlan csúsztatásai alapján zárkózik fel a nyugat-európai szélsőjobbhoz. Mert a pórnépnek mégiscsak bizonytalanságban, tévhitekben és félelemben kell élnie ahhoz, hogy kellőképpen manipulálható legyen. Járulékos tanulság, hogy ingyen persze még Schmidt Mária sem lehet ennyire hülye. Veszélyesen hülye.

adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.