Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Mert egyedül Orbán Viktor tudja őt és családját megvédeni a mindenkit megerőszakoló migráns hordáktól

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Bakondi György, a kormány főállású migránslátója megint fokozódó nyomásról számol be. Ilyenkor feltétlenül célszerű orvoshoz fordulni, mert az orvostudomány és a gyógyszeripar folyamatosan fejlődik, szemben a kormányzati propagandával, ami ötven éve stagnál, sőt, visszafejlődik.

A nyilvánvaló egészségügyi kockázaton túlmenően van egy sokkal súlyosabb szövődménye is a napi huhogásnak. Mégpedig dupla szövődmény, ráadásul egymás ellen hatnak.

Az egyik elfajulás: a naponta ijesztgetett polgár megijed. Aztán rettegni kezd, eluralkodik rajta a paranoia. Mindenben és mindenkiben ellenséget lát. Először főállásban retteg, majd ez a rettegés átfordul gyűlöletbe. Ha meglát egy számára idegen embert, azonnal bekapcsol a sziréna a fejében. Ez olyan tüneteket okoz, mint amikor egy csoport közmunkás és egy csoport geodéta kölcsönösen migránsnak nézte egymást és ijedtükben ki-be ugráltak a kukoricásba. Utólag kiderült, hogy egy darab külföldi sem volt egyik csoportban sem.

A másik ilyen eset volt, amikor egy lovastúrázó egyetemistákból álló csoportot kevés híján megtámadott egy falunyi honpolgár, mert ők úgy tudták, hogy lovon jön az ellenség és ijedtükben meg óhajtották védeni a családjukat.

Ehhez a tünetegyütteshez tartozik, amikor évek óta Magyarországon élő és dolgozó külföldiek körül hirtelen megfagy a levegő, az addig barátságos társadalmi közeg hirtelen ellenségessé válik. De ilyen az is, amikor a Krisna Tudatú Hívők vidám felvonulásába belerondít a hazafi, felszólítva az egyébként színmagyar híveket, hogy takarodjanak haza a saját országukba, mert egytől egyig gyilkosok. Vagy amikor egy fejkendős fiatal nőre ráordít a felhergelt honfiú, hogy húzzon ő is el innen, miközben a kendős hölgy rákbeteg és a kemoterápia miatti átmeneti kopaszságot akarta eltakarni.

Mindezekért a távolról sem vicces, ám rendkívüli módon riasztó jelenségekért kimondottan, nevesíthetően és bizonyíthatóan a magyar kormány a felelős.

További bűne a kormánynak az, hogy a társadalom azon része, amelyik nem hajlandó permanens módon rettegni, hajlamos elbagatellizálni a menekültválságot. Ez éppen annyira káros, mint a túlzásba vitt rettegés.

Ugyanis a menekültválság létezik, a menekültekkel együtt jönnek migránsok és jönnek bűnözők, akár még terroristák is. Ez komolyan kell venni, oda kell rá figyelni.

A kormány – bármely kormány – feladata nem az, hogy saját politikai és anyagi érdekei mentén manipulálja a lakosságot. Az a dolga, hogy tájékoztassa és felkészítse az embereket a várható, vagy gyaníthatóan előforduló eseményekre.

Én egyáltalán nem vagyok kíváncsi sem Bakondi, sem Nógrádi, sem Földi pillanatnyi agyállására. Arra sem, melyikük hány migránst lát aznap és mekkora nyomás feszíti az agykérgüket.

Nem vagyok kíváncsi az óriásplakátokra sem (pláne nem a saját pénzemen), sem az arcomba robbanó tévéreklámokra, sem a közpénzből kitartott weboldalakon úszkáló huhogásra. Azon túl, hogy rohadtul sok pénzbe kerülnek, értelmük semmi, ellenben igen sok kormánypereputty jól keres ezek révén. Járulékos haszonként pedig a beszaratott polgár ész nélkül fog a Fideszre szavazni, mert egyedül Orbán Viktor tudja őt és családját megvédeni a mindenkit megerőszakoló migráns hordáktól.

Közben pedig a jelenlegi kormány, Orbán Viktor stadionépítővel az élen, az égvilágon semmit nem tesz azért, hogy egyetlen egy embert is megvédjen önmagán kívül. Pláne önmagától.

Magyarul: nekem nincs igényem a napi frászhozó sopánkodásra, ezzel szemben szeretném, ha minden hónapban pontos adatokat hallanék arról, hány ember kért menedékjogot az adott hónapban és hány kapta meg. Mi lett azokkal, akik nem kapták meg. Hány legális és hány illegális határátlépés történt, ezekkel az emberekkel mi történt. Ha eltűntek a magyar hatóságok látóköréből, akkor azért ki a felelős.

Szeretném továbbá, ha rendszeresen informálnának arról, tényszerűen mire kell odafigyelnem nekem, magyar állampolgárnak például egy rendezvény alkalmával, a tömegközlekedés igénybevételekor és úgy általában, valamint pontosan mi a teendőm bizonyos esetekben. Szeretnék telefonszámokat látni, amelyeket fel tudok hívni, ha gyanúsan viselkedő emberrel találkozom, ha őrizetlenül hagyott csomagot találok, ha bármi olyat észlelek, ami aggodalomra ad okot.

Egy felelős kormány nem szítja és nem is keni el a veszélyt, hanem felnőttnek tekinti a társadalmat, felkészíti és tájékoztatja mindarról, ami esetleg az ország biztonságát veszélyeztetheti.

Egy saját érdekei mentén riogató kormány aljas és felelőtlen, súlyos veszélynek teszi ki az egész társadalmat. Tehát alkalmatlan a feladata ellátására. Most ezt tapasztalhatjuk.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.