Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Magyarország többé egyetlen centet sem fogad el az uniós polgárok adójából

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kampányol a kormány apraja-nagyja. Ha ehhez az államalapítás ünnepét kell felhasználni, akkor felhasználják. Szemük se rebben, pont úgy elveszik és a maguk igényei szerint törik darabokra, gyúrják narancsos masszává ezt az ünnepet, mint az összes többit.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára Gyöngyösön migránsozott egy öblöset, mert kellenek a szavazatok a az egyatábor-egyazászló-egyapárt egységfrontnak.

Napról napra meg kell érte küzdenünk, így október 2-án is – utalt a kvótanépszavazásra.
„Mindig meg kellett küzdenünk az igazunkért, de álláspontunk az államalapítás óta világos: csak mi dönthetünk a jövőnket meghatározó kérdésekben, így most is ragaszkodunk ahhoz, hogy eldönthessük, kivel élünk együtt” – fogalmazott.

MTI

Hoppál Péter kultúráért felelős államtitkár Komlón nyomta a propagandát.

  Az államtitkár közölte: a válaszúthoz érkezett Szent István király „hitében megerősödve a legjobb döntést hozta” a középkori magyar állam megalapításával. Hoppál Péter a magyar történelem küzdelmes eseményeit sorolva arról beszélt, „a magyar lélek” nehéz időkben sem hagyta, hogy nemzeti értékeink elvesszenek.
„E feladat a mai generáció számára sem szűnik meg” – hangsúlyozta Hoppál Péter, aki úgy vélekedett, a 21. századi multikulturalizmus és internacionalizmus nyugat-európai kísérletei megbuktak.

Trócsányi László igazságügyi miniszter Petőfiszálláson tolta a polgárok arcába:

Szent István-i örökségünk, európai és keresztény értékeink védelme különösen fontos és aktuális ma, amikor e közös értékeink, így – többek között – egyesült és határok nélküli Európánk soha nem látott nyomás alatt állnak immár több mint egy éve.

Potápi Árpád  Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a Tolna megyei Nagymányokon tette hozzá a magáét:

Nekünk a legfontosabb az, hogy ezt a országot meg tudjuk tartani, építeni, és gyermekeiknek, unokáinknak továbbadjuk.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter természetesen Hódmezővásárhelyen suvickolta fényesre az elméket:

Az Európai Unió nem egy több száz éves politikai szövetség, hanem egy tesztüzemmódban működő kezdeményezés – mondta a miniszter, majd hozzátette: „Brüsszel ma nagyobb határsértő, mint a bevándorlók”, hiszen a „zéró legitimitású, senki által meg nem választott” európai vezetők kényük-kedvük szerint próbálják alakítani a tagsági szerződést, pedig szuverenitásáról egyetlen tagállam sem mondott le.

Az történt, ami évek óta mindig. A kormány és az ő szavának terjesztői kisajátították az ünnepeinket, ahogy tették azt a jelképeinkkel is. A sorok között nem csupán Európából iratkoznak ki mindannyiunk nevében, bár nem mindannyiunk felhatalmazásával, hanem az ország nem-fideszes részét is szemétre kívánják dobni.

Az államalapítás ünnepe számukra nem szól másról, mint a megosztásról, az idegenellenes retorikáról, az önfényezésről. Lázár János, a szemmel láthatóan több ezer éves mindenminiszter, a több száz éves Fidesz-kormány nevében nyilatkozik és hirdeti az igét. A mindenki által megválasztott Orbán-kormány nyilvánvalóan haladéktalanul visszahívja az Unióba delegált képviselőit, az Európai Unió – minden uniós polgár – pénzéből Brüsszelben sertepertélő kormánypárt tagjait. Azt gondolom, mostantól az lesz a korrekt és magától értetődő, ha a „zéró legitimitású, senki által meg nem választott” Orbán Viktor nem vesz többé részt egyetlen uniós ülésen, szavazáson sem.

Úgy gondolom, hogy Magyarország többé egyetlen centet sem fogad el az uniós polgárok adójából, hiszen Hódmezővásárhely bölcs szülötte most tagadta meg minden magyar polgár nevében az Európai Unió közösségét.

Szánalmas ez az egész kormányzati bolhacirkusz úgy, ahogy van. A kormánypropaganda szájaíze szerint szabott retorika, a saját, egyéni érdekek mentén alakított ünnepi bohóckodás. Itt lenne az ideje, ha az állami ünnepekre egyébként is ívesen sz*ró politikai hiénák átadnák az ünnepi szónoklatok elmondásának lehetőségét Habony Árpád tekintetes úrnak. Schmidt Mária majd énekel és táncol, a Bayer Zsolttól Stefka Istvánon át G. Fodor Gáborig terjedő publicistakülönítmény pedig megírja az egész történetet úgy, ahogy eddig is. Mi pedig álljuk a cehhet. Ahogy mindig.malac

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.