Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Pontosan az ilyen ökrök miatt, amilyen te is vagy, Jenő

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van az úgy, hogy az IQ bekopogtat az ablakon, aztán mégis inkább odakint marad. Vagy csak nincs, ami bejöjjön a kitárt ablakon. Komment a közösségi oldalunkról:

Beszólhattak volna 20 évvel ez előttig is a pusztítás évei alatt …akkor meg néma csend volt pedig sokkal aktuálisabb lett volna ki mit művelt ebben az országban ( országgal ) pl: 3 millió munkanélküli , több ezer számra bezárt iskola ,kórház, gyár na és az iskola rendszer tönkre tétele ( aminek most isszuk a levét ) stb,stb. Szóval „szalonna” ez igen ballos és hamis , primitív a szöveg !!! Ma ez már kevés ,hogy lehúzzuk azt amit a másik oldal csinál. Próbáljon a ti oldalatok is legalább valamit jót csinálni ! Ne csak a sebeitek nyaldossátok,hogy a hatalom cíckója kieset a szátokból. Még azt is fikázzák ami mindenkinek jó. ( pl: olcsóbb legyen az áram,víz,stb ) Hányok az ilyen lázító igénytelen oldalaktól !!!

Hát igen, így van ez, amikor az ostobaság és a kormánypropaganda közösüléséből megszületik a fogyatékos utód. Tündérbogár! Honnan veszed, hogy 20 évvel ezelőtt tetszett, ami történik? Hogy nem szóltunk be? Azt honnan veszed, hogy 20 évvel ezelőtt abban az életkorban voltunk, amikor értettük, mi a fasz történik? Néma csend volt 20 évvel ezelőtt? Vajon miért?

Esetleg nem volt ilyen elterjedt az internet, te idióta? Vagy még nem is volt? Isten barma. Az összes tököm teli van az ilyen kretén tulkokkal. Mindig ezzel a hülyeséggel jönnek, hogy miért nem 20 évvel ezelőtt, miért nem Trianonnál, Vereckénél? Azért te besült agyú hülye, mert lehet, hogy akkor még nem is éltünk. Vagy gyerekek voltunk. Vagy nem volt mód arra, hogy kommunikáljunk, mert csak nyomtatásban jelentek meg az újságok.

Jó, hogy nem a pattintott kőkorszakig kell bizonyítani valakinek az ellenzékiségét, hogy Jenő (ez a név díszelgett a kommentnél) elfogadhatónak tartsa. Képzeld, Jenő! Most nem tetszik, ami van. Nem tetszett 10 éve sem, de amit most Orbán és bűntársai csinálnak, arra nincs példa a magyar történelemben. Képzeld bazdmeg, most van teli a tököm! Na, mit szólsz? Képzeld, jogom van hozzá! Ugyanis nem te fizeted ezt az egész szart, hanem én is. Kurvára nem választás kérdése.

Szólj a főnöködnek, hogy csak orbanisztán ájult híveit nyúzza meg, mindenki mást hagyjon élni! Máris befogom a pofám. Tartsátok el ti Orbánt családostul, Szijjártót, Lázárt, Rogánt, Mészárost és a többi cinkostársat. Akkor teljesen rendben lesz, ha mi, többiek élhetünk nyugodtan. De nem élhetünk, mert megnyúztok mindenkit. Kiraboljátok azt is, aki soha a büdös, tetves életben véletlenül sem szavazott volna erre a rablóbandára.

Az van, Jenő, hogy legfeljebb másfél millóan élősködtök a nyakunkon. Egy faszom kisebbség tipor az idióta, védekezni képtelen többség nyakán és közben azt ugatjátok, hogy kussoljunk, ne is nyögjünk, mert miért nem nyögtünk húsz éve, készáz éve, vagy kétezer éve? Hát mentek ti a retkes francba, egytől egyig!  Az iskola rendszer tönkre tétele, mi? Hát az tényleg el lett baszva, pajtás. Mert sem te, sem a nyomorult szektatag-társaid minimálisan, alapjaiban sem ismeritek a magyar nelvet. A helyesírással köszönő viszonyban sem vagytok, de így van ez a matekkel és a történelemmel is. Olyan szinten vagytok primitívek minden téren, hogy az is csoda, hogy a picsában sikerült a nyolc általánost elvégeznetek.

Kiesett a hatalom cickója a szánkból? Hát egy lófasz esett ki a te szádból, drága cimbora. Képzeld el, soha nem voltam hatalmon és egyetlen ismerősöm sem. Csak nekem és még sokunknak van annyi eszünk, hogy lássuk, a vezéred kirabolja az országot, lepusztít mindent. Az oktatást is, képzeld el! Ha így haladunk, még nálad is hülyébbek kerülnek szabadlábra az iskolákból.

Hánysz tőlünk? Szerinted ki nem szarja le? Tanultál volna az ivás helyett. Akkor talán több működő agysejted maradt volna és képes lennél felmérni, hogy ami szar, az mindenkinek szar. Nincs jobboldali, meg baloldali Magyarország, csak egy ország van. Ha azt az egy országot szétrabolja egy pszichopata állat és bűntársai, a hozzád hasonló barmok meg bégetve asszisztálnak hozzá, akkor az lesz, hogy te, meg az idős szüleid, a gyerekeid, az unokáid is itt döglenek halomra, vagy elmenekülnek innen a faszba.

Pontosan az ilyen ökrök miatt, amilyen te is vagy, Jenő!

Ha lenne egy mogyorónyi agyad, akkor már régen felfogtad volna, hogy ebben az országban az emberek többségének kurvára mindegy, hogy melyik párt van kormányon és hogy hívják a miniszterelnököt. Csak működjön, élhető legyen. Hülyebarom. Ennek az egyetlen akadálya te vagy, Jenő, meg a hozzád hasonló sötétagyú tulkok, akik azt hiszik, hogy ők nem basznak rá. Rossz hírem van, Jenő! Te már rábasztál. De én nem akarok és ameddig van hangom, tiltakozni, küzdeni, harcolni fogok. Például azért, hogy az ilyen flúgos, semmieszű ökrök fejébe verjenek némi értelmet, mielőtt kiengedik őket az iskola kapuján. Jenő.adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.