Április 26,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Nem fogod megúszni akkor sem, ha a birka szeme utóbb nyílik ki, mint előbb

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,544,300 forint, még hiányzik 455,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Remélem, hogy a kefír- és joghurtbűnözők áldozatává vált szegény-szerencsétlen Rogán Antal jól nyaral, van melegvíz a szállodában, nem cseszegetik az újságírók, napfény, tengerpart, ötcsillagos luxus láblógatás. Ja, és Cecília asszony sem hisztizik, hogy ehetetlen volt a villásregeli. Meg is érdemlitek, öcsém! Egy percig ne zavartasd magad, majd én.

Ha látod Poltot valahol, add át neki szívélyes üdvözletemet. Jobb ha te adod át. Vagy ha a szaunában összefutnál a munkanélküli szipákolás nagymesterével, az ő nénikéje se maradjon ki. Kösz.

Ez onnan jutott eszembe, hogy amíg te jól kiérdemelt pihenőszabadságodat töltöd, én nem. Ezért van időm foglalkozni veled, ahogy megígértem. Meg mert pont most juttatták eszembe, hogy mivel Magyarország legfőbb ügyésze láthatóan egy fideszes végrehajtó, neked még mindig nem eshet bántódásod, pedig raklapokkal mérhető már az a rengeteg gyanús ügylet, ami a nevedhez kapcsolódik. Ismételjük át: ellened nem indul nyomozás vesztegetés ügyében, mert a kretén Portik nem emlékezett az irodád bútorainak számára és származási helyére meg a neked átadott kenőpénz pontos címleteire, a bejárati ajtó magasságára, de az ajtonálló szeme színére sem. Tehát mivel a te lenyalt hajad szála nem görbülhet, a Portikénak – így, vagy úgy – görbülnie kell. Ezért ellene viszont hamis vád miatt fog eljárás indulni. Pontosabban kötelező módon indulnia kellene. Csak mivel annyira nem jöhetsz ki jól belőle, én nem vagyok annyira optimista, mint mások.

Mert az egyik bűnözőnek minden szava arany és háziőrizetbe bocsátjuk (remélem nem a letelepedési kötvényekből származik Vizoviczki jó bűnöző 250 milliós óvadéka), a másiknak meg egyetlen szavát sem hisszük el, hiszen mégiscsak rinocéroszbőrű Rogán Antal ellen vallott. Igaz, hogy Portik szavahihetőségével kapcsolatban a Prisztás-gyilkosság és Aranykéz utcai robbantás esetében nem merült fel semmi kétség, de a Rogán nevű maffiózó-gyanús ügyében biztos hazudik.

Ezért aztán úgy áll a dolog – írja Simicska Másikgeci Lajos lapja -, hogy a feketöves tahóparaszt főmunkanélküli haverodat, Habony Árpádot (tudod, ő az, akiről senki nem hallott, de akivel közös ügyvédetek van, aki nagyot hasított a betelepítési kötvényes, nemzeti bőrlehúzó disznóságon) is tanúként kellene kihallgatnia a bíróságnak, ha már téged semmi szín alatt nem lehet kivizsgálni. Pedig lista van a bűneidről, mindenki látja, csak Polt legfőbb gecit ügyészt nem érdekli. Szóval azt állítja ez a Hír Tv és az mno.hu, hogy mivel Portik megnevezte Habonyt, akinek nagynényje, Pápa Marianne megbízásából jutottál hozzá a ki tudja hányadik zacskó kenőpénzhez, ezért meglehetősen életszerű volna, ha elmesélhetné az ő variánsát a bíróság előtt.

Ha Portik teljesen váratlanul nem dől bele a kardjába egy rendőrautó hátsó ülésén, akkor állampolgári joga lesz tanúkat megnevezni, akik bizonyíthatják, igazat mondott. Nem gondolom, hogy a léhűtő, közpénzeken élősködő, semmilyen hivatalos munkaviszonnyal nem rendelkező, agresszív-arrogáns seggfej magától tenne bármilyen beismerő vallomást, vagy csak úgy megjelenne holmi bíróságok előtt. Azt viszont megjegyezhetjük, hogy ettől függetlenül az ügyészeknek kutya kötelességük lenne tanúként kihallgatni Habonyt, mivel Portik név szerint emlegette a vallomásában. Igaz, talán nem tudta megnevezni, hogy melyik Gucci táska volt nála és hány milliót ért az éppen akkor viselt öltözéke, ami úgy állt rajta akkor is, mint most: mint tehénen a gatya.

Szóval gondoltam összefoglalom a lényeget, hátha szükség lesz még rá. Főleg azért, mert Simicska Lajos optimizmusával szemben nekem meggyőződésem, hogy amíg Orbán Viktor miniszterelnöki funkcióban van ezen a trágyadombon (ahol egykor Magyarország állt), addig sem Rogán Antal, sem Habony Árpád nem fog bíróság elé állni. Szügyig össze vannak fonódva a korrupcióban, disznóságban, az adófizetők megkárosításában, közpénzek kamionszámra történő elherdálásában és lenyúlásában.

Remélem jól telik a nyaralás, sőt kifli és gyümölcs is jár a reggelihez! Csak szólok, hogy nem felejtettünk el. Azt sem, amikor az idióta frakciód adott ki közleményt a nevedben, hogy természetesen bíróság elé állsz és tisztázod magad, csakhát köztörvényes bűnözők szavára ti nem adtok. Mi viszont, akik foltokban képesek vagyunk a gondolkodásra, pontosan látjuk, hogy naponta miként gyalázzátok meg az igazságszolgáltatást, amely minden működő demokráciában hivatalból legalább egy hónapja eljárást indított volna ellened. Ehelyett kénytelenek vagyunk ehhez a fideszes szerecsenmosdatáshoz asszisztálni. Ami úgy néz ki, hogy lebukunk egyszer, kétszer, akárhányszor és gyorsan megvádolunk mindenkit, aki ellenünk beszélt. Mert ez a tolvaj, korrupt bűnbandák definíciója és működési mechanizmusa.

Számtalanszor leírtam már, miért képtelen és aljas ez az egész. Abban viszont biztosak lehettek, hogy Portik nem volt hülye előállni egy olyan vallomással, amivel kapcsolatban nincsenek bizonyítékai. Az van, hogy úgy nem lehet elítélni és felmenteni embereket, ahogy azt ti művelitek. Pofára. Illetve látjuk, hogy lehet, és értjük is, hogy miért. Én viszont a helyedben meghúznám magam, Tonyesz! Habonyt is dugdosni kell, és ki kell találni majd egy újabb képtelen ügyészségi magyarázatot arra, hogy őt miért nem lehet beidézni, holott kötelezően be kellene. Várjuk, hogy kiderüljön: ő sem ismer téged.

De nyugodj meg: minden épelméjű, erkölcsös ember látja, mennyire aggályosak ezek az undorító húzásaitok. Nyaralgassál, amíg még nyaralgathatsz. Habonnyal, vagy nélküle neked már úgyis mindegy. Ha nincs is magyar igazságszolgáltatás, ami ezt pillanatnyilag kimondaná, bűnöző vagy. A legrosszabb fajtából. Tehetsz úgy, mintha minden rendben lenne, de semmi nincs rendben. Nem fogod megúszni akkor sem, ha a birka szeme utóbb nyílik ki, mint előbb. Sem Brüsszel, sem a menekültek, sem a gyorsított eljárásban elítélt kefírbűnözők nem mossák le rólad, hogy évekig megloptad azokat, akik bizalmat szavaztak neked.

Amúgy tényleg remélem, hogy finom friss a kifli, meg a gyümölcs, ami a villásreggelihez jár. El tudom képzelni, milyen lehet, amikor Cecília asszony kiborul.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.