Április 16,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Orbán Viktor, a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,290,098 forint, még hiányzik 709,902 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Alapvetően semmi kedvem minden napomat úgy élni és túlélni, hogy abba így, vagy úgy, de valahogy kötelezően belekeveredik a miniszterek elnöke. Sajnálatos módon őfelsége azonban gondoskodik arról, hogy ez mégis így legyen.

Miután tegnapelőtt tettünk egy remélhetőleg nem fölösleges kört a letelepedési kötvények körüli legújabb fejlemény kapcsán – tudniillik, hogy július 1-től a kormány olyan módon könnyítette meg pénzes külföldiek letelepedési kötvényhez jutását, hogy nem kell hat hónapot várniuk a végleges letelepedéshez, mint korábban -, Orbán Viktornak is feltették a kérdést: mivel magyarázza ezt a könnyítést a kvázi állampolgárságot biztosító állami konstrukció kapcsán? Amelyről tudjuk, hogy korlátlan idejű tartózkodást tesz lehetővé Magyarországon és szabad mozgást biztosít a schengeni övezetben. Bőrszíntől, nemtől, nemzetiségtől, vallástól és egyéb hovatartozási ismérvektől függetlenül. Az egyetlen feltétel: a pénz.

Az RTL Klub kérdésére a pocakos nem tudott válaszolni. Illetve amit válaszolt, az sokatmondó ugyan, de legalább egyáltalán nem értékelhető:

Utóbbi kérdésről majd tájékozódom és utána válaszolok is. A vonatkozó szabály változását most fejből ide idézni nem tudom.

Értjük? Nem, nem értjük. Több okból sem értjük. De azt látjuk, hogy vagy már megint hazudnak bele a pofánkba, vagy ami még rosszabb: egy tájékozatlan dilettáns vezeti az országot. Nem mintha eddig nem tudtuk volna, de az ügy nem kicsit súlyos. Orbán Viktornak ugyanis fogalma nincs arról, hogy az általa vezetett kormánynak miért volt fontos a legalább 90 millió forint értékben magyar állampapírt vásárló pénzes külföldiek, azaz gazdasági bevándorlók esetében a fél éves várakozás helyett lehetővé tenni, hogy azonnal megkapják a letelepedési engedélyt. Arról nem beszélve, hogy úgy egyáltalán az egész letelepedési kötvényes história igen súlyos korrupció ügyletet sejtet.

Jelezni szeretném, hogy miután Orbán 2 napja nem tudott válaszolni egy nemzetbiztonsági szempontból kőkemény aggályokat felvető kérdésre, az mno.hu azt is megírta, amit eddig erről az ügyről konkrétan nem lehetett tudni. Nevezetesen, hogy több, korábban elítélt külföldi is kapott letelepedési engedélyt Magyarországon, méghozzá úgy, hogy tetszőleges, adóparadicsomként számontartott államba jelentkezett át, és az ottani hivataltól szerzett makulátlan erkölcsi bizonyítványt. Más szavakkal a Magyar Nemzet információi szerint akár börtönviseltek (akiknek a szavára nem adunk, kivéve mikor igen) is vásárolhattak letelepedési kötvényt.

És akkor arról még nem is szóltunk egy szót sem (bár ezek után ez legfeljebb hab lehet a tortán), hogy az Orbán munkanélküli nem tanácsadójához és a Rogán névre hallgató nem köztörvényes bűnöző miniszteréhez köthető ügyvéd, Kosik Kristóf már több mint 5 milliárd forintot keresett az állam letelepedési kötvényes maffiaüzletén. Ugyanis a kötvényértékesítés szabályzata értelmében, amiről valószínűleg ugyanúgy fingja nincs a miniszterelnöknek, mint a módosításairól, a pénzes migránsok csak és kizárólag a Kosik Ügyvédi Irodát bízhatják meg az elkészült letelepedési engedélyeknek a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál való átvételével. Tehát miután az üzlet 2013-as indulása óta idén június végéig 3647 letelepedési kötvényt adott el Magyarország és miután Kosik jó elvtárs minden egyes kötvényértékesítés után 5000 eurót kap, nem nehéz kiszámolni, hogy már 5,6 milliárd forintot tett zsebre. Röhögve. Három év alatt. Hogy abból mennyit csurrantott vissza, azt csak ő tudja.

Tudom, hogy unalmas, de nagyon fontos: a kötvényt közvetítő, Rogán által gondosan kiválogatott cégek  2013 óta 84-101 milliárd forint közötti összeget kereshettek. Ebből viszont 33 milliárd közpénznek tekinthető, mivel a letelepedési kötvények után járó, a magyar állam adófizetők által fizetett kamat nem a befektetőkhöz, hanem a közvetítőcégekhez kerül. Erre jön rá – és ez legalább annyira súlyos -, hogy ugyan a jogszabály szerint büntetett külföldiek nem juthatnak letelepedési papírokhoz, többen ezt úgy játszották ki, hogy adóparadicsomokba jelentkeztek át, és ott kértek tiszta erkölcsi bizonyítványt.

Még egyszer: Orbántól nem azt kérdezte a sajtó, hogy mit tud az alsókővágóörsi általános iskola frissen kinevezett igazgatójának feleségéről, vagy hogy a két héttel ezelőtti markotabödögei aszfaltozás ellenére miért olyan az út, mint a mogyoróscskoládé, esetleg hogy mi a véleménye a hegyháthodászi pörköltfesztiválon fellépő zenekarok teljesítményéről. Hanemhogy arról nincsenek információi a miniszterelnöknek, hogy a több milliárdos közpénzekkel és kósza bűnözőkkel is összefüggő, államilag veszteséges, ellenben barátokat, ismerősöket hatalmas bevételekhez juttató üzlet esetében miért gördítenek el minden akadályt az ide igyekvő, a fenti ábra szerint megbízható befektetők útjából.

Ennyit tesz egy spontán, nem előre egyeztetett, nem mikrofonállvány-típusú, zavarbaejtő kérdés. A vasorrú bába-mágneses vihar effektus szellemében Orbán lefossa a bokáját és benyögi, hogy tájékozódnia kell. Addig is, amíg sohanapján megválaszolja a kérdést, elmesélem a hívőknek, mit művel éppen a bálványuk. Megvédi Európát és Magyarországot a muszlim hordáktól. Pontosabban azoktól a muszlimoktól (és egyéb kulturálisan idegen fajzatoktól), akik nem a baráti offshore-cégek és haveri ügyvédi irodák zsebét tömködik. Mert a pénzes bűnöző migráns jó ember – főleg ha nekünk fizet -, a nyomorult, pénztelen viszont megtámadja a kultúránkat, megerőszakolja az asszonyainkat, elveszi a munkahelyeinket és felrobbantja magát az Astorián. Ráadásul Orbán Viktor nem tudja, miért jobb ha hat hónappal könnyebben jöhetnek-mehetnek zavartalanul Európában, mintha csak fél évvel később, vagy egyáltalán se.

Drága híveim a bálványimádatban! Ebben az országban Orbán Viktor tudta nélkül nem mozognak milliárdok, következésképpen Orbán Viktor két nappal ezelőtt úgy fosott torkon ismét benneteket, hogy közben pontosan tudja: a letelepedési kötvényes mókával már nagyságrendekkel több muszlimot engedett be ellenőrizetlenül (az, hogy mennyi pénze van, az nem jelent semmit!) Európába, mint ahány ellen népszavazással harcol ing-gatya szakadtáig. Gerincoszlop hiányában elmenekült annak megválaszolása elől, hogy miért könnyítik meg azoknak a dolgát például, akik a büdös életben nem telepedhetnének le Európában. Pedig a válasz egyszerű és Viktorotok is tudja: amíg a Rogán-Habony-féle bűnbandának fizetnek, jöhetnek számolatlanul. Minél többen jönnek, annál jobb. Mert csak.

Úgyhogy ebben a tudatban loholjatok népszavazni is.  Hogy miközben kidagadt erekkel  a nyakatokon migránsoztok, tulajdonképpen azért fizettek különféle idegen kultúrájú embereknek és népes családjaiknak, hogy letelepedési engedélyt kapjanak Magyarországon. Nem ők fizetnek, hanem a magyarok fizetnek nekik. Ráadásul. Mert míg normális helyeken a letelepedési kötvényből befolyó bevétel nem a Habony-féle maffia zsebébe, hanem az államkasszába kerül, Magyarországon de. Mert ahelyett, hogy az állam a piacról, jóval olcsóbban finanszírozná magát, offshore közvetítőket vont be az üzletbe, akiknek jól kell járniuk. Ezért aztán a letelepedési kötvény után a gazdag muszlim és nem muszlim, bűnöző és nem bűnöző befeketőnek járó kamatot az adófizetővel fizettetik ki.

Miközben persze nincs okom kételkedni abban, hogy ezek között a több ezres nagyságrendben idecsábított idegenek között tisztességben meggazdagodott, jóravaló emberek is vannak (kínaiak, arabok, ukránok, oroszok és a többi), simán lehetnek közöttük maffiózók, leendő terroristák és ezer más okból nemkívánatos személyek. Akik pénz, illetve Orbán Viktor és népes zenekara nélkül be sem tehették volna a lábukat az Unió területére. Viszont így legalább már gond nélkül eljuthatnak bárhova. Nizzától Párizsig és Brüsszeltől Ansbach-ig. Lehet úgy tenni, hogy ez nem igaz, az idióták paranoiája, de miután tisztára mosakodott bűnözők is letelepedtek már a schengeni övezetben, 300 ezer euró nem biztosíték a tisztességes szándékra. Hogy még a magyarok fizetnek is ezért, az külön bájos. Hogy Orbán úgy tesz, mintha nem is értené a kérdést, az viszont egyenesen hátborzongató.

Mert ugyanis a fenti algoritmus szerint Orbán Viktor uralkodása óta egyre növekszik a Magyarországon letelepedő migránsok száma. Az pedig, hogy nem egyre nehezebben, hanem egyre könnyebben juthatnak be az Unió területére, azt jelenti, hogy ez az ember maga a két lábon járó nemzetbiztonsági kockázat. Ennek fényében egy egész ország kormányzását feltenni a migránsok betelepítése elleni uszításra skizofrén, elmebeteg, aljas húzás. Miközben a baloldalt és az Európai Uniót vádolja szakmányban azzal, hogy ránkszabadítja a migránsok tömegeit, valójában ő maga cselekszi ugyanezt. Jó pénzért. Nem csupán anyagi értelemben húzza le a polgárait, de a biztonságukat is veszélyezteti. Hogy közben úgy tesz, mintha nem is tudná, miről van szó, az külön tragédia. Ez a nagy büdös igazság.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.