Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Orbán Viktor, a tusványfürdői Bőrharisnya

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Végre elérkezett ez a nap is! Népünk vezére megmondta a tutit Romániában. Mindjárt szorosan Tőkés László volt forradalmár, jelenlegi Fidesz-KDNP Európai Parlamenti képviselő gyújtó hangú szónoklata után. Tőkés harcra szólította fel a lekes hallgatóságot, aztán jött Orbán, de senki nem nyilazta le. Elég baj az nekünk.

A mi Viktorunk erősen indított, lehet, hogy a hőség is túl nagy volt és amennyiben az ember kolbászos pálinkával kezdi a napot, tud érdekes dolgokat mondani. Például azt, hogy szerinte mi vagyunk az indiánok. Mármint természetesen ő maga és miután mostanság mindenki orbánviktor, ezért mi, többi nyomorult is indián lettünk. Mert a főnök azt mondta.

Ilyen erős kezdés után már nehéz fokozni a hangulatot, de szerencsére a miniszterek elnökének sikerült a bravúr. Perceken át azon vergődött, hogy nagyon kell nekünk egy saját hadsereg. Egyelőre nem az ő személyes hadseregét hiányolta – miért is tette volna, amikor ott van neki a TEK, Pintér Sándor és Nárcisz kutya – hanem a közös, uniós hadsereget. Amennyire tudom, nyitott kapukat dönget, ugyanis az Unió a közös határvédelemre akar koncentrálni és sorra hozzák az ehhez szükséges döntéseket. De az feltétlenül fülön simogatja majd a híveket, ha kiderül, hogy maga Orbán intézte el az egészet.

Nemzetünk nagy fia gyanítja, hogy nem lesz képes a kormánypropaganda és Kubatov Gábor sem elég szavazót elcipelni az urnákhoz október másodikán. Arra az ötmilliárdba kerülő baromságra, ahol arra kellene választ adni az együgyű polgároknak, hogy szerintük az Unió mondja meg nekünk inkább, hogy kivel kell együtt élnünk, vagy Orbán Viktor mondja meg. Olyan opció nincs, amikor mi, magunk dönthetnénk erről. Vagy bármi másról. Tehát nem lesznek elegen, ezért a vezér be is jelentette: leszarja, mennyien mennek el, a referendum érvényes lesz akkor is, ha csak ő és kiterjedt famíliája ballag el saját lábon szavazni. Azt is mondta ő a szájával, hogy nem a jogszerűség szempontjából fogja nézni a szavazás eredményét, hanem úgy, hogy ő felhatalmazást kapott a néptől arra, hogy azt csináljon, amit csak akar. Köszi Viktor, de eddig is azt csináltál, amit akartál.

A tikkadt közönségre nyilván felvillanyozóan hatott a következő bejelentés: Miviktorunk – nem most mindjárt, mert most még korai – bővíteni akarja a V4-eket, mégpedig Ausztriával. Apám! Mondom én, hogy agyafúrt barátunk egy ellen-Uniót építgetne, ahol ő lehet a császár. Király! Koronázzuk meg a Duna jegén! Most, azonnal.

De nem állt meg a V4-ek bővítésénél, hanem saját hadsereget akar oda is. Zömítsünk: kell egy uniós hadsereg, egy ettől független V4-es hadsereg és mi vagyunk az indiánok jelenleg. Én találkoztam már ilyen emberrel, csak őt kezelték és ha időben bevette a gyógyszereit, akkor nem akart feszt háborúzni. Elvolt magának a sarokban.

Most jön a kedvenc részem! Orbán Viktor elárulta, mi a politikai korrektség! A kisebbségek uralma. Tényleg! Ezt még próbálom feldolgozni, bár nekem is melegem van. Mivel a romániai magyarság kisebbség, ők politikailag korrektek? Mivel Európán belül a magyarság biztosan nem alkot többséget, akkor szintén politikailag korrektek vagyunk? Vagy az úgy nem érvényes, hanem az van, hogy a Fidesz és az ő szavazói nagyjából egyharmadnyi részét képviselik az ország lakosságának, ők kisebbség és mint ilyen, politikailag korrektek? Majd próbálom feldolgozni. Annyit azonban helyből kijelenthetek: Orbán, a Fidesz és a kormány hétszentség, hogy semmilyen szempontból nem korrektek. Legalábbis velünk, egyszerű adófizető hülyékkel szemben biztosan nem.

A kormánynak az ő feje azt is elmondta a rajongóinak, hogy bizony Magyarország ki van rekesztve mindenhonnan, főleg a fősodorból. Azért van ez így, mert jelenleg egyedül Magyarországon lehet kimondani, hogy mit gondolunk mi a terrorizmusról, valamint azért is, mert megerősítettük (nem én, hanem ártunk és ormányunk) a kereszténységet megerősítő alkotmányt . Csöndesen szeretném kérni, hogy valaki szóljon a főnöknek: Magyarországnak jelen állás szerint nincs alkotmánya. Köszi.

Orbán Viktornak ezen túlmenően még azért is van (ki)szorulása, mert jó a demográfiapolitikája neki (bármit is jelent ez), továbbá a határon túli magyarság egyesítése miatt. De nem baj – mondta a hobbifocista – mert így lett neki nyája. És tényleg. Európa közepén nincs olyan nagy hagyománya a birkatartásnak, mint mondjuk Új-Zélandon, de Orbánnak sikerült elég jelentős számú bárányt összeterelni. Egészségére!

„Ne féljetek, harcoljatok!” – sikoltott fel a beszéd egy pontján Orbán, felriasztva ezzel a békésen szuszogó közönségét. Szerencsére senki nem kezdett el lövöldözni, mert pontosan tudták, hogy csak az imént szónokló Tőkés László egy korszakalkotó mondatát idézte hirtelen, ezzel vezetve fel a drámai hírt: az Európai Unió gyakorlatilag megbukott, széthullott, elrothadt és elhordták a hangyák.

Ehhez nem tudom pontosan hogyan illeszkedik az az eszmefuttatás, hogy de és viszont, valamint ámazonban a mi ellenségünk nem az iszlám/terroristák/migráncsok, hanem az Európai Unió. Ami ugye nonszensz, mert egy rendes indián nem rugdossa a döglött lovat, hanem leszáll róla. Ezt Orbán dakota korszakából tudjuk, amikor még nem Bőrharisnya volt. Vagy Winetou. És Napóleon.

Aki még ezen a ponton is magánál volt, az megtudhatta: nekünk Donald Trump-ra kell szavaznunk, mert Viktor őt szereti. Meg is értem, tök normálisnak tűnik a fickó. Olyan tőről metszett büdösbunkó, felkapaszkodott sutyerák. Éppen passzolna a magyar kormányba. Is.

Végezetül a nagy indiánfőnök bejelentette a következő harci feladatot: le kell számolni a jelenlegi európai elittel. Ezt csak én teszem hozzá: országon belül ez már egészen jól sikerült, mert egyetlen egy értelmiségi, tudós, író, akit számon tartanának máshol, mint a Fidesz fizetési listáján, nincs a kormány körül.

Végül – hogy örüljünk mi is valaminek – megnyugtatott mindenkit, hogy mindjárt itt a Kánaán. Vagy már. A jövőre nézve azt üzeni a fiataloknak:

„Ha rendesen dolgoznak, ha tisztelik a hagyományokat és a szüleiket, akkor ma jobban fog élni egy közép-európai fiatal, mint a szülei. Ez a nyugatiakra nem jellemző.”

Figyi, rézbőrű barátom: nem kunszt ám egy vilgáhborúból kivergődve, egy negyven éves diktatúrát követően jobban élni, mint akkor, amikor még lőttek is az emberre éhezés közben.

Szerintem bőven itt az ideje az OPNI (közkeletű nevén Lipótmező) újbóli megnyitásának, mert a helyzet egyre fokozódik és már öt perc múlva egy.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.