Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A kosár molylepke szellemi színvonalán tengődő fanatikusok figyelmébe

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Van az úgy, hogy egy mondat, akár egy komment elindít az emberben egy gondolatsort. Nevezhetjük akár a Múzsa csókjának is. Engem most konkrétan homlokon csókolt a Múzsa mázsa, amint ezt a hozzászólást megláttam. Szerencsére nem a Szalonna oldalán leltem. Azért szerencsére, mert a szerkesztőség sajnálatosan nélkülözni kénytelen egy gyakorlott elmeorvos szolgálatait. Nem mondom meg, honnan van, mert senkiben nem szeretnék maradandó károkat okozni.

A bajok forrása egy cikk volt, ami a devizahitelekről rántotta le a leplet. Nem öt éve jelent meg, hanem ma. Erre reagált nagytudású honfitársunk.ko

Édes jó istenem! Hogy mennyire igaza van a polgártársnak, azt el sem lehet mondani. Gondoljuk csak végig!

A devizahitelezést  a „2001. évi XCIII. törvény a devizakorlátozások megszüntetéséről, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról” című jogszabály tette lehetővé. Okosabbaknak segítek: 2001-ben történt. Na, ki volt kormányon 2001-ben? Kórusban kérném: csak a Fidesz!

Az agyafúrt Gyurcsány-kormány hipnotizőrök és Soros György segítségével rávették Orbán Viktor tekintetes urat, hogy vezesse már be a devizahitel lehetőségét azért, hogy majd a 15 év múlva betóduló migránsok és menekültek beköltözhessenek azokba a lakásokba, amiknek a törlesztőjét nem tudta fizetni a hitelt felvevő. Egyébként arról is a szocik tehetnek, hogy a svájci frank árfolyama elszabadult! Tessék, itt a bizonyíték!

Forrás: mnb.hu

Forrás: mnb.hu

A grafikonon is tisztán látható, hogy a Gyurcsány-kormány idején egyszer elérte a 200 forintot a svájci frank árfolyama! Na, ugye! Aztán jött a mocskos libás Bajnai és volt pofája lenyomni 180-ra. Jelzem, a világválság kellős közepén. De aztán a tehetséges Orbán-kormány 2010 május végén lerendezte a dolgot. Most 289 forintnál tartunk. Elképesztő, milyen aljasak voltak már akkor is a szocik!

És akkor az euro árfolyamáról még nem is beszéltünk! Na, majd most.

Forrás: mnb.hu

Forrás: mnb.hu

Mindkét grafikonba én csináltam bele a piros csíkot, hogy lássuk, hol volt az a pont, amikor az Orbán-kormány végre felszabadított minket.

Tehát: miután a szocik furmányos módon rávették az Orbán-kormányt a devizahitelek bevezetésére, majd pedig agyafúrtan elérték, hogy az árfolyamok az ő regnálásuk után folyamatosan elszálljanak, még arra is rávették a honfitársaikat, hogy ne a szoci kormány alatt, ne is a gazdasági válság legsúlyosabb pontján, hanem az Orbán-kormány idején menjenek el jó sokan.

kivándor

Felhívnám a figyelmet arra, hogy ebben valamiért nem szerepelnek azok, akik Franciaországba és Nagy-Britanniába mentek. Gyurcsány elől, nyilván.

Az Orbán-kormány az utolsó pillanatban rántotta vissza a szakadék széléről Magyarországot! De tényleg! Most aztán senki nem vesz hitelre plazmatévét, sem hűtőt, az tuti. Most jött el a jó világ, hiszen minden emelkedik! A szegények száma, az államadósság, a kivándorlás, az euró és svájci frank árfolyamok! Minden.

Hogy nekem mennyire elegem van abból, hogy azt a Gyurcsány-kormányt kell védenem sokadszor, amivel ezer bajom volt és van most is. A Bajnai-kormányt speciel szívesen védem, mert úgy gondolom, becsületesen dolgoztak. Az viszont mélységes rémülettel tölt el, hogy olyan emberek is el fognak menni választani, akik egy kosár molylepke szellemi színvonalán tengetik az életüket és fogalmuk sincs semmiről, lusták megnézni az adatokat, ellenben nagy kedvvel oktatnak a közösségi oldalon. Pedig nem ártana a tényeket is figyelembe venni. Ettől még nem kell szeretni a Gyurcsány-kormányt (én sem szeretem), nem kell gyűlölni az Orbán-kormányt, de hülyeségeket sem feltétlenül kell beszélni. Lehetőleg.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.