Április 24,  Szerda
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VENDÉG


Nem áll mögöttünk sem az állam, sem bármelyik oligarcha

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Azért csináltuk ezt a videót, hogy az idén elfogadott 52 pontunkból néhányat röviden és közérthetően tudjunk tálalni a nyilvánosság felé, másrészt pedig mert nagyon gyatrán állunk az anyagi forrásokkal, a honlapunkon található költségvetésből is kiderül, hogy a mozgalmas idei év nem kis falat volt számunkra, amikor igyekeztünk szinte csak zsebpénzből és nyári munkából ennyi tevékenységünket finanszírozni. Nagyon megköszönnénk, ha segítenétek minket a videó megosztásával!

Ezt az üzenetet kaptuk Gyetvai Viktortól, a Független Diákparlament egyik alapítójától és örömmel teszünk eleget a kérésének. Úgy gondoljuk, hogy az oktatás jelenlegi helyzetére való tekintettel a Diákparlament rendkívül fontos munkát végez  a diákok, hallgatók, tanárok és szülők véleményének, észrevételeinek, tapasztalatainak, kritikáinak összesítésében.

Elsődlegesen a diákok jog- és érdekérvényesítésének elősegítésére, valamint a véleményformálás és problémamegoldó-párbeszéd fontosságára koncentrálnak, és az idei év oktatást érintő eseményei megmutatták, mekkora szükség van egy ilyen fórumra.

Azt nem tudjuk, hogy Balog Zoltán érdemben mikor hajlandó foglalkozni a Független Diákparlament által megfogalmazott 52 ponttal (ajánljuk neki, hogy ne húzza az időt), addig is mutatjuk a videót, amelyben elgondolkodtató, helyenként megdöbbentő tények hangzanak el a magyar oktatási rendszerről. Közvetlenül érintettektől.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.