Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


És ezeket a kérdéseket fel fogjuk tenni. Hamarosan

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rohadjon meg minden baloldali, az EP képviselőkkel az élen, mert. Ugyanitt népszavazás a semmiről, mindenkit várunk szeretettel.

Na, hogy ezen is túl vagyunk mára, csacsogjunk érdekesebb dolgokról.

Például arról, hogy amikor Kövér László az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt 1986-ban, akkor ő milyen oldali volt? Járt templomba sűrűn? Aztán 1987-88-ban, amikor Soros György ösztöndíjából kapta a fizetését, akkor is gyűlölte az öreget?

Pintér Sándor volt MSZMP titkár milyen oldali volt?

Stumpf István MSZMP tag, Hazafias Népfront utolsó alelnöke, jelenlegi alkotmánybíró?

Matolcsy György MSZMP tag, III/2 együttműködő, jelenlegi unortodox MNB elnök?

Kerényi Imre MSZMP alapszervezeti titkár, pitypangfelelős?

Fónagy János MSZMP tag, jelenleg fideszes államtitkár?

Hoffmann Rózsa 1988-ig MSZMP tag, jelenlegi KDNP tag?

Földi László MSZMP tag, alapszervezeti tikár, jelenlegi kormánynak kedves migránsügyi szakértő?

Harrach Péter volt MSZMP tagról, jelenlegi gerinces kereszténydemokratáról se feledkezzónk meg.

Kell folytatni? Szerintem felesleges. Mindenkinek van előélete, mivel újszülöttek ritkán kerülnek a hatalom közelébe. Csak az nem mindegy, hogy valaki képes-e felvállalni a múltját, vagy úgy tesz, mintha az soha meg sem történt volna és nagy erőkkel, bő nyállal szembeköpi önmagát. Teszi ezt úgy, hogy közben szinte habzik a szája igyekezetében, hogyan is tudná a földbe döngölni az ellenfelét. Ez nem politika, ez egyszerű surmóság.

De beszélhetnénk Rogán Antal viselt dolgairól is (bár Bálint kolléga ritkán hagy ki egy napot ebben a témában). Habony Árpád kicsodaságát is jó lenne feszegetni, mert az mégis abnormális, hogy miközben ez a megnyerőnek jóindulattal sem nevezhető illető lassan (vagy gyorsan) húsz éve sündörög Orbán Viktor valamelyik oldalán, Orbán Viktor cinikusan, pofátlanul és röhögve letagadja az ő szívbéli barátját.

Aztán beszélhetnénk a letelepedési kötvény bizniszről is. Konkrétan arról, hogy miért is nem jelent meg a – márciusra összehívott – gazdasági bizottság ellenőrző albizottságának ülésére beidézett Habony Árpád és Rogán Antal (mint érintettek), valamint a fideszes bizottsági tagok sem? Miért dobálja vissza Polt Péter az ebben az ügyben tett feljelentéseket? Komolyan gondolják az urak, hogy a világ végéig meg lehet úszni? Mindent?

Beszéljünk továbbá Mészáros Lőrinc váratlan, ám igen szépen fejlődő zsenialitásáról. Mitől lett ilyen nagyon okos ez az egyszerű gázszerelő, hogy már nem is képes fejben tartani, mennyi vagyona van? Mennyire normális dolog az, hogy az addig éppen csak megélő vállalkozó multimilliárdos lett, amint az ő falubelije és szomszédja a miniszterelnökségig kapaszkodott? Tényleg azt hiszik a kicsit sem tisztelt politikából élősködők, hogy soha nem fog kiderülni, hogy a Mészáros nevén lévő mérhetetlen vagyon valójában kié?

Csacsogjunk pár szót arról is, hogy miért nincs még letartóztatásban Farkas Flórián, akinek 1,6 milliárd forint eltüntetése fűződik a nevéhez! Ki védi, miért védi és kivel osztozott ezen a pénzen? Vagy inkább az a kérdés, kit rántana magával, ha beszélni kezdene?

Cseréljünk eszmét arról is, hogy L. Simon László fitneszedző felesége miből és hogyan spórolt össze százmilliókat földvásárláshoz.

Szerintem mindenkit érdeklő téma Matolcsy György és az ő alapítványainak működése, erről is beszéljünk.

Aztán én például roppantul kíváncsi vagyok arra, hogy konkrétan mekkora összegre bírságolta az Unió Magyarországot az utóbbi hat évben, ebből mennyi az az összeg, ami név szerint Orbán Viktor tehetséges vejéhez köthető és azt ki fizeti? Jó, ez utóbbi kérdésre nem szükséges válaszolni, mert tudom. Mi fizetjük.

De hogy egy kicsit visszamenjünk az időben: Kaya Ibrahim és Josip Tot? Ezüsthajó Kft.? Kövér Szilárd – a keresztényi erényekkel ékes házelnök testvéröccse – aki már a hősi időkben is ott sertepertélt mindenhol és sorra viszi csődbe a vállalkozásait? Róla méltatlanul kevés szó esik, pedig jelenleg is aktív. De ott volt akkor is, amikor Simicska Lajos még Orbán Viktor legjobb barátjaként addig ügyeskedett, ameddig valahogy sikerült az (akkor még első) bányát megszerezni az Orbán-apukának (némi pártszékház eladásából származó pénz segítségével). Azóta apuka is megtáltosodott, mert a fia kormányra kerüléséig üzemmérnökként dolgozott (egy ideig Líbiában is), azóta viszont egy csomó bánya, ingatlankereskedő vállalkozás és ki tudja mi mindennek a tulajdonosa lett. Mészáros Lőrinc – szintén megtáltosodott zseni – és Orbán Győző egymástól bérelnek, adnak-vesznek mindenféle ingatlanokat, amikben aztán a tehetséges miniszterelnök pihenget a családjával.

Ha már itt tartunk, nagyon érdekelne – mert ilyen hülye kíváncsi természetem van – Orbán Viktor kedves feleségének vagyoni állapota. De még ezeken kívül is rengeteg kérdésem van.

Azt hiszem, nem csak nekem. És ezeket a kérdéseket fel fogjuk tenni. Hamarosan.adomány

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.