Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni, Brüsszelnek ebbe nincs beleszólási joga.

Mondta Orbán Viktor. Meg Lázár János. És minden egyes kormánytag, kormányszóvivő, államtitkár, helyettes államtitkár, államtitkárnő, takarító, vécésnéni. Valamint Rogán Antal.

Innen is puszikálom mindannyiukat együtt és külön-külön is, Rogán Antalt különösen. Meg is ragadnám az alkalmat, hogy érdeklődjem: megállapodott már a lakóingatlan mérete, vagy még most is növésben van? A letelepedési kötvény buli jól tejel? Mindenki elégedett? Habony Árpád is, aki kicsoda egyébként? És az V. kerületi ingatlanok ügyében hogy áll a helyzet? Áll? Mert úgy hírlik, sajnos a rendőrségen megsemmisült adathordozónak van másik példánya, tehát nem vesztek el a dokumentumok. Bizonyára örül ennek Rogán úr és már alig várja, hogy szembesítse a bíróság Portik Tamással és így módjában álljon tisztára mosni a nevét. Patyolatra.

Mert abban biztos vagyok, hogy Rogán Antalt nem kell felszólítania Lázár Jánosnak – pláne Csepreghy Nándorral üzenve – hogy fáradjon be a kihallgatásra. Mert Farkas Flóriánt meg kellett kérni szépen. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter azt kérte Farkas Flóriántól: menjen el az OLAF meghallgatásra, és amennyiben tiszta a lelkiismerete, működjön együtt az uniós hatósággal a kialakult helyzet kezelésében.

Mivel Farkas Flórián nem ment el, több megoldás kínálkozik.

  • Farkas Flórián nem jól hall.
  • Farkas Flóriánnak fogalma sincs arról, kicsoda az a Lázár János.
  • Farkas Flórián jól hall, ismeri Lázár Jánost, csak nem érdekli, mit beszél.
  • A negyedik verzióra gondolni sem merek: Farkas Flóriánnak nem tiszta a lelkiismerete.

Pedig most lenne itt az ideje annak, hogy Farkas megvalósítsa az áhított programját. Híd a munka világába. Amennyire én tudom, sok börtönben végeznek munkát a rabok. Hát mi ez, ha nem a sors kinyújtott keze?

Jut is eszembe! Most derült ki, hogy a teljes magyar sajtó méltatlanul rágalmazta Orbán Viktor legkedvesebb szomszédját és gázszerelőjét. Azzal vádolták ugyanis, hogy az ő tulajdonában van a Horvátországban frissen talált, alig 750 millió forint értékű villa, mikor nem is! A hvg.hu megkérdezte ezt az ártatlant a villáról, mire Lőrinc ugyan nem szólt semmit, de a hivatala válaszolt. Zárójelben értetlenkednék: milyen hivatala van Mészáros Lőrincnek? Kormány? Vagy a polgármesteri hivatal? Annak ugyan mi köze van ehhez? Zárójel bezárva.

Tehát azt válaszolta a hivatal, hogy Mészáros vagyonbevallása olyan pontos, mint egy svájci óra, a villa pedig nem a polgármester úr tulajdona, hanem egy cég tulajdona. A cég ugyan Mészáros Lőrinc tulajdona, de ez mégsem az. Vagy az mégsem ez. Vagy valami.

Arra gondoltam, hogy L. Simon Lászlónak is kellett volna egy hivatal, akkor nem kell kirúgni szegényt. Mert ha nem szólal meg, talán nincs akkora baj, így meg mindenki a barackmagon csámcsog, meg a fitneszedző feleség földbirtokosi ambícióin, és az egyébként mindenki által használt úton, pedig már csak kevesen emlékeznek arra, amikor az államtitkár úr rabokat dolgoztatott a gyümölcsösében. L. Simon Lászlót egyébként hat év alatt most rúgták ki harmadszor. Hátha most eléggé.

Ha másért nem, azért lenne fontos nagyon kirúgni, hogy nehogy unalmában elkezdje kihasználni az új közmunkaprogramot, amit kimondottan szellemi és testi fogyatékkal élőknek talált ki szeretett kormányunk, hogy ők se maradjanak ki a jóból. Havi negyvenvalahányezer forintért fognak közmunkálkodni azok az emberek, akik az eddigi közmunkaprogramokba nem fértek be.

Akkor én most gyorsan összefoglalom és remélem erősen, hogy összenő, ami összetartozik.

Rogán Antal nem ment el a bírósági szembesítésre, ezzel szemben Farkas Flórián sem ment el az OLAF meghallgatására, ezért aztán lehetséges, hogy majd mégis beindul a Híd a munka világába program, ahová ügyesen be tud csatlakozni a kormány minden egyes tagja, de akár még az ő kedves feleségeik is.

Zárom, amivel kezdtem, mert kedvelem a keretes szerkezeteket, valamint a kecskenyelvet.

Csak a magyarok dönthetnek arról, kivel akarnak együtt élni, Brüsszelnek ebbe nincs beleszólási joga.

Szerintem sincs ebbe Brüsszelnek beleszólása. Ezért én Brüsszel nélkül is ki merem jelenteni: én magyar vagyok és ezekkel nem akarok együtt élni!adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.