Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Ezek a szellemi árvízkárosultak minden évben bebizonyítják, hogy képtelenek felnőni Európához

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,518,800 forint, még hiányzik 481,200 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Az van, hogy miután tegnap a fiatal kereszténydemokraták jól időzítetten öklendeztek egy sort és a bokorban pisilő Jobbik is lebetegezte, ledeviánsozta mindazokat, akik ma érintettként vagy szimpatizánsként kilátogattak a Pride-ra, rossz hír lehet a nemzeti jobb és jobbik oldalnak, hogy a gazok mégiscsak felvonultak.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mivel nem lehettem jelen személyesen, a Facebook nevű közösségi oldalon és egyéb videómegosztó csatornákon követtem a helyszíni felvételeket, hogy érdemben véleményt tudjak formálni a fent említett szélsőséges szekták egymással versenyt futó közleményeiről.

Harrach és Semjén méltó utódai (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség) azon akadtak ki a szokásos menetrend szerint, hogy miközben  31 nagykövetség biztosította támogatásáról a szombati Pride-ot, ugyanezek a testületek „más témákban, mint a család- és életvédelem vagy a közel-keleti keresztényüldözés kevésbé aktívak”. Hát íme, a keresztényi aggodalom:

Amelyet a Jobbik Magyarországért Mozgalomnak sikerült köbre emelni az alábbi fröcsögéssel:

„A Jobbik Magyarországért Mozgalom budapesti szervezete mély felháborodással értesült arról, hogy a fővárosban ismét vonulhatnak a beteg, deviáns emberek, kiegészülve az erőszakos rendezőikkel. A toleranciát csak hírből ismerő, »melegfelvonulásnak« nevezett visszataszító és családellenes rendezvényt minden évben botrányok kísérik, perverz és vallásgyalázó elemek vesznek részt rajta, a hatóságok pedig tétlenül szemlélik a bűncselekményektől hemzsegő vonaglást.

 Értetlenül állunk az előtt, hogy sem a Fővárosi Önkormányzat, sem a kormány nem határolódik el a rendezvénytől, nem beszélve arról, hogy egy időre megbénítják a főváros közlekedését, és ellehetetlenítik azok életét, akik a rendezvény közvetlen közelében laknak.

A Jobbik, kormányra kerülése esetén, 2018-tól nem fogja engedni, hogy Budapest vagy bármely hazai település utcáit ellepje az ilyen és ehhez hasonló deviancia.”

Számomra ebben a két közleményben tökéletesen benne van, miért olyan dohos, nyomasztó hely ez itt és miért olyan bűzös az a trágyahalom, amiből lépten és nyomon a Kövér Lászlók pörköltszaftos bajsza, az árpádsávba göngyölt szélsőjobb gyűlölködése, meg a KDNP keltetőjéből kiszabadult frusztrált fiatalok lúdtalpas lelkülete jön szembe.

Miközben a világ számos pontján hosszú évek óta egy-egy ilyen felvonulás a társadalom közös ünnepe, ahol kicsitől nagyig, fiataltól idősig, egyedülállótól családosig, homoszexuálistól heteroszexuálisig mindenki együtt bulizik és senkit nem érdekel, hogy a mellette álló hogy néz ki, kinek a kezét fogja, kit szeret, hányas cipőt hord, mekkora a segge, milyen ruha van rajta, ezek a szellemi árvízkárosultak minden évben bebizonyítják, hogy képtelenek felnőni Európához, hogy nem képesek legalább utólag szocializálódni, cserébe évről-évre okádják magukból a fentihez hasonló szegénységi bizonyítványokat.

Nyomasztóak, egyben dühítőek ezek a folyamatosan egymásra rímelő, kirekesztő rigmusok, amiket egy senki által soha meg nem szavazott piócapárt (a gazdaállat kappanhangja kényes kérdésekben) meg a vele azonos nézeteket valló, EU-s zászlót égető, szimbolikus cipőkbe köpdöső, nőkkel a bokorban vizelő, máskor vizslákat simogató, köpönyegforgató nemzeti szélsőjobboldal skandál, hörög, böfög végtelenített üzemmódban évek óta.

Össze kell mosnom ezt a két, valláskárosult fundamentalistákból álló gyülekezetet, ugyanis közös bennük a Pride keresztény családok elleni merényletként való prezentálása, amitől betegesen rettegnek és amitől híveiket is meg akarják óvni. Teszik ezt úgy, hogy közben következetesen kirekesztenek és uszítanak azok ellen, akiket a jelenlegi kormánykurzus szerint nem illetnek meg azok a jogok, mint a kecskék jogai iránt aggódó többségi keresztényeket.

Szeretném megkérdezni ezeket a budapesti közlekedés miatt hisztériázó, nemzethalált vizionáló hazafiakat, hogy hol voltak és miért nem verték az asztalt, amikor keresztény elöljárók bántalmazták családtagjaikat? Miért nem tettek semmit a család védelmében, amikor az Isztambuli Egyezményt kellett volna ratifikálni? Miért van az, hogy a család védelme csak olyankor válik fontossá, amikor valaki másra kell mutogatni, amikor ennek az országnak egy részét meg kell alázni a népszerűség kedvéért? Mi van azokkal a meleg honfitársaikkal, akik amúgy keresztények (a szexuális irányultság nem esik egybe a vallással/vallásossággal és főleg nem zárja ki azt), őket is szívből gyűlölik? Hol van a vége annak, hogy egy 0% társadalmi támogatottsággal bíró konstruckció, amelynek tagjai következésképpen többen vannak, mint a szavazóik, ráerőszakolják dohos nézeteiket a többségre (már amennyiben egy melegfelvonuláson többen vannak, mint a KDNP-ben tokkal-vonóval)?

Nem, nem láttam ezeket a műkeresztény, álnemzeti belterjes szektákat a család védelmében felháborodni, amikor pici gyerekeket éheztettek halálra a szüleik, amikor 2 éves kislányt erőszakoltak meg elmehábordott heteroszexuálisok, amikor kiszolgáltatott embereket aláztak meg/aláznak meg folyamatosan emberi mivoltukban Orosz Mihály Zoltán-féle roggyant elméjű zsarnokok. Nem akartam példaként hozni, de úgy érzem, hagyjuk a finomkodást: tisztességes, családos, keresztény jobbikos embernek idegen nőkkel bokorban hugyozni Istennek tetsző cselekedet, ugye? Egymást tisztelő, szerető emberek (legyenek akár azonos neműek) alapvető jogait megkérdőjelezni, belepofázni az életükbe, megalázni őket az nem deviancia és nem betegség, ugye? Az hazafias kötelesség.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Az emberi ostobaság, primitívség jobboldali meglovagolása ellenére, a Pride-on idén először lehetett látni a felvonulást támogató futballisták csoportját is, akik a sportban tapasztalható homofóbiára és elnyomásra hívják fel a figyelmet. A keresztény jobboldali mocskolódás ellenére még az MTI szemfüles tudósítói sem találkoztak sehol ellentüntetőkkel a felvonuláson. Semmilyen attrocitásra, füttyre, trágár bekiabálásokra nem került sor. Viszont többen a környező házak ablakából szivárványszínű zászlókat lobogtatva üdvözölték a menetet.

Ez pedig azt jelenti, hogy ezek a szörnyszülött politikai csoportosulások – amelyeknek attól is ökölbe szorul a kezük, hogy emberek önmagukat felvállalva, nem homoszexuális ismerőseik, barátaik, szimpatizánsaik mellett felvonulnak és ünnepelnek – előbb-utóbb a szemétre kerülnek. Mert a társadalom hamarabb fel fog nőni ahhoz a normalitáshoz, amire ők képtelenek. Hiszem, hogy ezeket a saját identitásukkal is hadilábon álló lényeket, akik kénytelenek gyűlölködni ahhoz, hogy értelmet kapjon haszontalan létezésük, akik minden évben versenybe szállnak egymással, hogy kiderüljön, melyikük a nagyobb tahó, akik attól érzik kevesebbnek magukat, hogy másokat is élni hagynak, előbb-utóbb eltakarítja az a fajta normalitás, amibe nem fér bele, hogy embereket lebetegezzünk azért, mert valamely más csoporthoz tartoznak.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezek a selejtes figurák nem értik, hogy a szeretet nem deviáns. Egyedül a gyűlölet deviáns. Olyan emberek gyűlölete meg főleg, akiknek kevesebb joguk van, mint a többségi társadalomnak. Akik azzal kénytelenek szembesülni, hogy a törvény nem ismeri el a szerelmüket és megakadályozza őket mindabban, ami másoknak alanyi jogon jár. Nos, aki mindeközben az özvegy kecske jogaiért izgul, az egy szánalmas senkiházi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.