Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Kidobni a trágyadombra Felcsút apró szülöttének még az emlékét is

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szónokolt a vezér, mégpedig számára fontos és egyre fontosabb közönség előtt,  a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

Bizony, kellenek az erőszakszervek. Nekünk is, mert nélkülük nem működik egyetlen ország sem megfelelően, de kellenek Orbán Viktornak is, mert egy diktatúra sem működik nélkülük. Lehet itt nagyokat lódítani, attól a realitás még nem fog változni. A felcsúti felkapaszkodóművész már szövögeti a terveit, ebben tökéletesen biztos vagyok. Igen, Brexit és igen, a korrupcióra felépített trón birtokosa meg akarja lovagolni az egyre magasabbra csapó hullámverést. Mégpedig nem egyedül, mert egyedül pont annyit ér, amennyit bármelyik Napóleon a hatos kórteremben.

Neki kell az ország és egyetlen perc gondolkodás nélkül rántja magával a latrinába, ha személyes érdekei ezt diktálják. Nincs persze egyedül, mert akik eddig az uniós forrásokon, a magyar adóforintokon, a szétvert, majd újraosztott piacokon gazdagodtak, azok nem fognak lemondani a további várható nyereségről. Ameddig egy cserép ellopható muskátli marad ebben a búvalbaszott országban, addig ezek itt fognak csimpaszkodni és bármibe belerángatják az országot. Közben kórusban bömbölik, hogy mindent a mi érdekünkben tesznek és a nagyon tragikus ebben az, hogy ezt sokan el is hiszik. Azok is, akiket pont úgy kifosztanak ezek a bűnözők, mint a többi honfitársukat.

Európa rendetlen, de Magyarországon rend van és egyre inkább rend lesz – hörgi az elhízott hobbifocista. A rend számára azt jelenti, hogy már mindent felzabált, már rátette a kezét a médiára, ő irányítja az oktatás leépítését, a jogalkotást, jogalkalmazást, nála az ország kasszájának kulcsa. Ez az ő rendje.

Orbán szerint a britek azért szavaztak az Unióból való kilépés mellett, mert az emberek nem kérnek többé a kioktatásból. Mondja ezt az a figura, aki és akinek a pártja egyetlen kurva mondatot nem képes úgy elhabogni – évek óta felolvasni – hogy ne a kioktatás, a megfellebezhetetlen gőg sütne minden hazug szavából. Pocskondiáz, lenéz, zsarol, gúnyol. A saját országában, a tulajdon polgárait nézi semmibe, használja ki a pitiáner, ugyanakkor megalomán céljainak elérése érdekében.

A britek nem kérnek a kioktatásból – huhogja egy olyan ország vezetője, amely ország népszavazáson döntött úgy, hogy csatlakozni kíván az Európai Unióhoz, elfogadta annak szabályait. Bazd meg, Viktor! Olyan nincs, hogy egy közösségen belül ne kelljen alkalmazkodni egymáshoz. Azt csak ilyen nacionalista puhapöcsök gondolják, hogy egy nyitott, demokratikus közösségben az valami kurvanagy erény, előjog és petrencerúd, hogy micsoda valakinek a származása. Kit érdekel? Sőt, mondok mást! Magyarabb lehet valaki (vagy angolabb, lengyelebb, németebb) akkor, ha elfogadja, megismeri és tiszteli a másik másságát. Egy bezárult országban – amiyen ez az ország is lesz hamarosan – hiába vered a melledet egy frissen kitépett gémeskúttal, attól pont annyira maradsz magyar, mint addig, csak senkit nem érdekel. Ugyanis aki melletted, mögötted áll, az is magyar. Akkor jön az, ami ilyenkor mindig, kikerülhetlenül. Szelektálni kezdünk. Oké, én magyar vagyok, de te zsidó, te cigány, tehát nem magyar. Hogy tisztuljon az ország, ki kell gyomlálni a gazt. Ismerős? Nem csak az elmúlt évekből, hanem hetvenpár évvel ezelőttről. Ismerős, te barom? Ezt csináljuk, errefelé tartunk.

A Jobbikot jobbról beelőző, nacionalista törtető igét hirdet és közben jár az agya, hogyan hozhatná ki a legtöbbet abból a földrengésből, ami most rázza az öreg kontinenst. Nem az ország számára, önmaga számára a legtöbbet. Nagyon hülyének kell ahhoz lenni, hogy valaki őszintén hinni tudjon abban, hogy Orbán bármit is az ország érdekében tesz. Elég csak szétnézni a lerabolt, elbutulóban lévő, megfélemlített országban. A kormányváltáskor még a volt keleti blokk élén álló Magyarország mára visszacsúszott gazdaságát, fejlődési ütemét tekintve. A szegénység, a kilátástalanság, a félelem nőtt csupán, meg a stadionok száma.

Amennyiben az Unió megváltozik – meg fog – és az ilyen kis sunyi nemzetvédőket kivágják, mint a taknyot, akkor nekünk annyi. Márpedig én nem fogok egy olyan országban élni, ahonnan ki sem tehetem a lábamat, ahol eldöntik helyettem, mit nézhetek, olvashatok, írhatok, ahol a gyerekem jövője születésétől fogva elrendeltetett. Nem fogok egy körbekerített diktatúrában rettegni, hogy mikor hülyül meg még jobban a vezér és rúgják rám az otthonom ajtaját a gondolataimért. Én nem fogok ilyen országban élni és abban azért biztos vagyok, hogy sokan mások sem akarnak.

Orbán rendet akar. Én meg rendetlenséget akarok. Kurvanagy káoszt akarok és aztán takarítani akarok. Kisöpörni a szemetet, kidobni a trágyadomra Felcsút apró szülöttének még az emlékét is.

Lehetséges, hogy nem is túlságosan sokára döntenie kell annak a fiatalembernek, aki most büszkén hallgatja Orbán szónoklatát, hogy melyik irányba fordítja a kezébe adott fegyvert. Ne így legyen!adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.