Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Lajos a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok bőrét árulgatja csengő szavazatokért

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Tényleg semmi más nem hiányzott már nekünk a mai napra, minthogy a kormány szellemi testépítője elmagyarázza, miért is szavaztak a britek úgy, ahogy. Kósa Lajos – ki más? – teljesen átfogja a tudatával a dolgot és érthetően, a valóságnak megfelelően, korrekt módon el is mondja a tudásszomjtól gyötört egyszerűagyú kisembernek. Ja, nem.

Azt mondta Lajos, hogy azért van most az, ami, mert jönnek a migráncsok. Hát naná, hogy ezt mondta. Egyrészt ez volt neki leírva a papírjára, amikor valami Árpád nevű ismeretlen kitaszajtotta az ajtó elé tájékoztatni, másrészt meg már olyan ügyesen megtanulta, hogy az mindig bejön. A migráncsok. Mert azt például ki tudja mondani, szemben a huszu-tuszuval, amit meg nem, a fémkupakot ugyan szintén ügyesen kimondja, csak abba meg belegabalyodik. A migráncsok olyan jó, tiszta ügy. Tehát a büdös hordák tehetnek arról, hogy a britek így döntöttek, mondta Lajos a szájával.

A brit népszavazás kampányában a legtöbb vita az EU migrációs politikájáról folyt. Az angolok úgy látják, az EU nem biztosítja a védelmüket, Brüsszel képtelen megvédeni saját polgárait – mondta Kósa Lajos, aki szerint ez volt a legfontosabb ok, amiért a britek többsége a kilépés mellett döntött.

MTI

Lajos már csak tudja, amennyi esze van neki. Én meg végigkérdezgettem azokat az ismerőseimet, akik történetesen Nagy-Britanniában tartózkodnak – nem nyaralásból kifolyólag – és ők kicsit máshogy látják a dolgokat.

Először is azt üzenik az ismerőseim a kormánynak, hogy ne hazudozzanak, mert előbb, vagy utóbb mindig minden kiderül. A britek migráncs alatt az európai munkavállalókat értették elsősorban. Például az én ismerőseimet is.

Az ott élőket éppen annyira megdöbbentette a szavazás eredménye, mint ahogy én sem akartam elhinni azt, ami történt. Szintén a kint élők mondják, hogy a kampány előrehaladtával érezték a bőrükön az erősödő idegengyűlöletet. És ők voltak – immár ez így is marad – az idegenek. A mi honfitársaink. Ellenük kampányoltak a Brexit-pártiak, kedves Lajos és kedves kormány. Róluk is szólt ez az egész, a mi gyerekeinkről, testvéreinkről, szüleinkről. Meg egy kicsit rólunk is.

A britek így döntöttek és ehhez megvan minden joguk. Ez csak magánvélemény, de szerintem nekik ez nem lesz annyira jó, Európa jól jöhet ki a történetből.

Azonban aki ebből az egész, valójában rengeteg magyar családnak súlyos gondot okozó döntésből most hasznot akar húzni, az az Orbán-kormány. Kitolják Kósát a függöny elé és elszavaltatják vele, hogy a rohadék gazdasági bevándorlók tehetnek az egészről és mélységesen kussolnak arról, hogy ez esetben Kis Katiról és Nagy Józsiról van szó. Igyekeznek azt a hazugságot elhitetni az ország lakóival, hogy Európa elveszítette a briteket azért, mert nem hallgattak Orbán Viktorra, aki pedig megmondta és tudja és jól tudja. De mi, keményen nemnormális kisemberek ne aggódjunk, mert ha Európát nem is tudta megvédeni Orbán, minket meg fog védeni, csak szavazzunk rá még ötezer éven át.

Lajos valószínűleg fel sem fogja, hogy a Nagy-Britanniában dolgozó magyarok bőrét árulgatja csengő szavazatokért, hogy az ott élő honfitársaink hátán igyekszik feljebb tuszkolni a vezért.

Szintén a kint élő ismerőseim szerint a britek egy része megrendült és nem érti, hogy mi történt. Egy másik részük viszont ünnepel. A szabadságot ünnepli. Azt, hogy Britannia végre ledobta a rabigát és megszabadult Európától és megszabadult a magyaroktól is.

Így kerekebb a történet, Lajos.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.