Március 19,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Miféle nemzetbiztonsági kockázatot rejthet egy Orbán Ráhelről részegen, esetleg bugyiban készült fotó?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,141,887 forint, még hiányzik 1,858,113 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Csupán néhány év kellett hozzá és máris kiderült, mennyi pénzbe került nekünk az Orbán Ráhel esküvőjén eltűnt telefonok utáni nyomozás. 12,3 milliót szántunk a közösből arra, hogy végül ne tudjuk meg, ki lopta el azt a két nyüves telefont. Természetesen nem magától árulta el a rendőrség az összeget, hanem az Átlátszó verekedte ki az adatokat. Nem először.

A rendőrség lezárta ugyan a nyomozást – eredmény nélkül – és lassan meg is feledkeztünk az ügyről, de engem nem hagy nyugodni néhány kérdés, amire nem derült fény azóta sem.

Kik voltak a tulajdonosai az ellopott készülékeknek? Miért volt annyira fontos megtalálni, hogy két falusi ház árát, vagy tíz idősotthoni ápoló éves bérét, esetleg húsz ápolónő éves béremelését ráköltötte az ország? Mi a fene volt a készülékeken, ami indokolta a hadiállapotot? Amennyiben titkos adatok, azok hogy kerültek a készülékekre és hogy maradhattak őrizetlenül?

Ha valóban a bájos menyasszony két barátnője hagyta szerteszét az iPhonját és azért volt pánik, mert azon a leánybúcsún készült felvételek voltak, akkor ehhez mi a fájdalmas lótúró közünk van olyan mértékig, hogy egy halom közpénzt szánunk a megtalálásukra? Illetlenül viselkedett a hercegnő? Az ő baja. Aput zsarolni lehet a képekkel? Az meg az ő baja. Úgy kell viselkedni minden helyzetben, hogy az vállalható legyen. Ez vonatkozik arra az esetre is, ha valamelyik dínomdánomban elmerült honatya telefonjáról van mégis szó.

Miféle nemzetbiztonsági kockázatot rejthet egy Orbán Ráhelről részegen, esetleg bugyiban készült fotó? Ha rejt és ezzel Orbán Viktor zsarolhatóvá vált, akkor inkább az a kérdés, milyen nemzetbiztonsági kockázatot jelent az országra nézve a miniszterelnök? Ez a kockázat ma is fennáll? Esetleg már be is váltotta valaki a biankó csekket?

Az esküvőn dolgozó személyzetet átvizsgálták, ujjlenyomatot és DNS mintát vettek tőlük, de a vendégektől nem. Miért? Egy pincér lopósabb, mint egy politikus? Mivel végül – ha más nem is – az kiderült, hogy nem a személyzet csórta el az értékes kegytárgyakat, marad az a jogos felvetés, hogy bizony a puccparádéban díszelgő vendégsereg egy tagja lehetett. Orbán és baráti köre egymástól lopkodnak?

Vagy egyszerűen csak arról van szó, hogy a királyi család jódolgában úgy gondolja, nekik minden jár és mindent megengedhetnek maguknak? Akár azt is, hogy 12,3 millió forintot kivegyenek a közös kasszából azért, mert szó érné a ház elejét? Külön elbírálás alá esnek, mint bárki más az országban? Tudom, hogy igen. Csak szeretek hülyeségeket kérdezni.

Ha már úgyis ott nyüzsgött a honi bűnüldözés színe-virága, esetleg nem jártak utána a Tiborcz István traktorához köthető falopási ügynek is? Már csak azért is, mert egy kivágott erdő nagyságrendekkel komolyabb értéket képvisel, mint két ócska, vagy nem ócska telefon. Vagy az már nem ügy, mert a koronatanú – Ferenczi Krisztina – megtette azt a szívességet, hogy elhunyt?

Tudom, megannyi kérdés, amikre soha nem lesz válasz. Ahogy nem lesz válasz arra sem, hogy az ifjú házasok pontosan milyen pénzből álltak ilyen nagyon stabilan a saját lábukra, hogy képesek felvásárolni sorra a kastélyokat az országban, hogy miből tudnak venni egy fél kikötőt, ha úgy hozza úri kedvük. Valóban ennyire szerencsések és tehetségesek, vagy esetleg bőven merítenek a közpénzből az ifjú férj szerteágazó vállalkozásai kapcsán és még csak a képükről sem sül le a bőr közben.

Márpedig az a bőr elég vastag ahhoz, hogy ne süljön le. Soha. Ebből a szemszögből nézve teljesen normális dolog a Készenléti Rendőrség bevetése telefonlopási ügyekben és a 12,3 millió közpénz elköltése is indokolt. Sőt, indokolt lesz a TEK és a hadsereg bevetése, ha Orbán Viktor elsőszülött lánygyereke majdan nem találja a gyerek cumiját.

Azt javasolnám, hozzunk létre egy Nemzeti Családi Alapot – esetleg Matolcsy György csináljon külön erre a célra egy alapítványt, amiből pótolni tudjuk az Orbán famíliában eltűnt telefonokat, filctollakat, konyharuhákat. Olcsóbban jönnénk ki és még a rendőrség is végezhetné a dolgát, ami biztosan nem Rasi telefonjának hajkurászása.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
error

Kövess minket!