Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Orbán Viktor kettő félisten

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szombat is van, meleg is, uborkaszezon is. Mi mást tehet ilyenkor az ember, minthogy benéz Széles Gábor gravitációkutató, üzletember, migránsügyi főtudor és kormányfényező közösségi oldalára, hogy mi a pálya arrafelé. Azon kívül, hogy természetesen minden irányból támad az ellenség azt is sikerült megtudnom, hogy Orbán Viktor a legjobb miniszterelnök.

Ezt speciel nem Széles Gábor állítja így direktben, hanem a PestiSrácok közölték a remek hírt – ők meg az MTI-től tudják -, miszerint a Nézőpont Intézet reprezentatív felmérése szerint az általuk megkérdezett 1000 emberből 330 szerint Orbán egy félisten. Vagy kettő. Én helyből mindent elhiszek a közvéleménykutatásoknak és a statisztikáknak. A Nézőpont Intézetnek főleg bármit és bármikor, hiszen ki más lenne képes objektív és pártatlan felmérést készíteni, mint akit a kormány fizet közpénzből. Na ugye?

Tehát Orbán Viktor a legjobb. A legszebb. A legokosabb.

Most, hogy ezt is tudjuk, lépjünk át Kövér László családtervezési tanácsadóra, aki jelenleg Nagykanizsán kampányol teljes erőből. A Fidesz és a Kisgazda Polgári Egyesület zártkörű fórumán vesz részt a házelnök, de előtte még volt ideje egy gyors sajtótájékoztatóra és azt üzeni a népnek, hogy ősszel irány népszavazni, mert:

Ha nem lesz ott mindenki ősszel az urnáknál, mert azt gondolja, hogy ez nélküle is működni fog, akkor bizony lehet, hogy nem leszünk sikeresek.
Márpedig nagyon fontos lenne, hogy világos, egyértelmű, határozott népszavazási eredménnyel üzenjünk Brüsszelnek, hogy csak a magyarokra tartozik az, hogy kivel szeretnének egy országban élni. A saját kultúránk, civilizációnk nem eladó, senki más hobbijáért vagy mentőötletéért nem vagyunk hajlandók feláldozni azt, amiért több száz éven keresztül küzdöttünk

Biztosan lemaradtam valahol a kanyarban, de tudomásom szerint még nincs kitűzve a népszavazás időpontja. Igaz, majd ki lesz az tűzve és tök mindegy, mikor. A lényeg, hogy csődüljünk szavazni, mert Kövér László évszázadok óta ezért küzd, Orbán Viktor pedig 1000 igazmagyar emberből 330 szerint a legeslegjobb miniszterelnök, aki csak taposta valaha ezt a turuljárta földet.

A baj csak az, hogy két harcolás és három népszavazás, valamint tetszőleges számú és alakú közvéleménykutatás között csúszunk lefelé a lejtőn. Nem kicsit, nagyon. Miközben a legjobb miniszterelnök foci és kisvasutak iránti elkötelezettségére a komplett oktatás és egészségügy rendbetételére elegendő pénzt szórunk el a vakvilágba és a hiperszupertitkos paksi projektre már most annyi pénzt költöttünk, amennyiből meg lehetne oldani a sérült gyermeket nevelő családok nyomorát, azért még nagyon szeretjük mi Orbán Viktort.

Akkor is szeretjük, amikor a kedvéért meghosszabbítják a Budai várat Lovasberényig annyi pénzből, amennyiből fejleszteni lehetne az idősgondozást, esetleg rövidíteni lehetne a várólistákat és mondjuk időben kiderülne, ha valaki rosszindulatú daganatot kapott karácsonyra nyakkendő helyett.

Akkor is nagyon szeretjük a miniszterek elnökét, ha annyi pénzt költ felesleges népszavazásra és értelmetlen közvéleménykutatásokra, amennyiből tíz évig jól lehetne lakatni azokat a gyermekeket, akik a nyári szünet örömére hónapokig éheznek.

De mi ilyen hülyeségekre nem gondolunk, hanem annak örülünk, hogy Kövér László évszázadokig harcol, Orbán Viktor egy imádnivaló figura és Rogán Antalnak telik két meccs között egy homárlevesre Gordon Ramsay éttermében Bordeaux-ban. Ez a fontos, minden másra ott a közmunka.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.