Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezek a csótányok a világon semmi mást nem akarnak, csak megúszni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Kósa Lajos. Itt be is fejezhetném a cikket, mert azt gondolhatja az óvatlan olvasó, hogy nem létezik olyan baromság, amit Lajos már el ne mondott volna. Pedig de, létezik. Ráadásul a megszokott hülyeségeken messze túlmutatóan aljas, sunyi beszédet vágott ki Kósa. Illetve felolvasta azt, amit leírt neki a papírjára valaki. Valamiért. Kósa annyival több, mint egy szokványos pen drive, hogy egyrészt képes szavakat formálni a szájával, másrészt képes a miniszterek elnökéhez hasonlatos módon kényszeresen simogatni önmagát beszéd közben. Hogy mennyire van tisztában azzal, mit beszél, azt én nem tudom megítélni. Még egy pen drive-hoz képest sem.

Tehát Kósa Lajos, aki nem a parlamenti ablakpucoló-különítmény egyik tagja és nem is mellékhelyiségekért felelős takarítóbrigád munkatársa, hanem országgyűlési képviselő, elvileg felelős politikus, a Fidesz frakcióvezetője és legalább egymilliós fizetés büszke tulajdonosa, megszólalt. Ő beszélt, én nem hittem el, amit hallok.

Az, hogy természetesen migránsozott, önmagában nem meglepő. A kormány ebből él jó ideje és ebből is óhajt élni a továbbiakban is. Semmi más olyan program, amibe kapaszkodhatna és amivel megtarthatná a hatalmát, nincs. Ha nem riogatnák napi 24 órában a polgárokat, akkor beszélni kellene a 270 százalékos korrupcióról, Orbán Viktor és lánya családjának ingatlanvásárlásairól, a zuhanó gazdasági mutatókról, Matolcsy György viselt dolgairól, Habony Árpád kicsodaságáról és még ezernyi kínos (nálunk kínos, kultúrországban börtöncellát érő) ügyről. Tehát migránsoznak orrvérzésig, Kósa kezébe nyomják a papírt, hogy olvasd fel, Lajos!

És Lajos olvassa. Innentől tök mindegy, pozitív, vagy negatív az IQ-ja. Az is mindegy, hogy ő maga találta ki, vagy csak előadta, ami a papíron volt. Ameddig Kósa Lajos nem a ketteske az újra megnyitni szándékozott lipótmezei gyógyközpontban, hanem egy súlyos közpénzekkel kitömött, felelős politikus, addig mindegy.

Kósa Lajos olyan mérhetetlen aljas monológot adott elő, amit talán még Lázár sem engedett volna meg magának. Lényegében a következőket állította felszólalásában: a minapi orlandói mészárlás egyenes következménye az Európai Unióba irányuló bevándorlásnak. Kósa azt állította, hogy az Egyesült Államokban azért gyilkolt egy elborult elmebeteg állat, mert Magyarországon a baloldal tűzzel-vassal támogatja az ellenőrzés nélküli, korlátlan bevándorlást és kényszerbetelpítést.

Kósa Lajos felelős politikus azt hazudta az ország házában, hogy az USA-ban azért mészárolt le ötven ártatlan embert egy melegbárban egy őrült, mert az az őrült egy második-generációs bevándorló volt. Ez volt az ok. Ugyan ő már ott született, de ettől függetlenül képtelen volt megszokni, megtanulni és tisztelni a más kultúrát, ezért ölt.

És ölni fog minden bevándorló és minden bevándorló leszármazottja is. És mindez a baloldal és a liberálisok hibája, akiket meg kell állítani mindenáron.

Kósa egy ökör. Egy ostoba, sunyi tulok. Kósa szemrebbenés nélkül vállalja fel azt, ami még talán – csak talán – Németh Szilárd számára is vállalhatatlan. Egy hat éve kormányzó párt folyamatos károgását, egy csapat megállás nélkül rettegő élősködő nyüszítését. Tolják maguk előtt a menekülteket és migránsokat, mutogatnak az elmúlt nyolc évre, ami már hat évvel ezelőtt elmúlt, hibáztatják a baloldalt, okolják a liberálisokat. Közben kétpofára zabálják fel a közvagyont, egy értelmes, hasznos döntést nem képesek hozni, hullik szét az ország – ezt ők is érzik és rettegnek – és ezek a csótányok a világon semmi mást nem akarnak, csak megúszni és még négy évre megtartani a hatalmat. Időt akarnak, hogy el lehessen tüntetni a vagyont és a nyomokat, védettséget akarnak, mert innen sokuk számára a börtönbe vezet az út.

Ezért semmi nem drága. Az ötven halott véres tetemét úgy rántják maguk elé, ahogy a tengerből kimentett emberek testét, de ha kellene, akár a mi életünk árán is védenék önmagukat.

Én nem tudom, hány ember hajlandó elhinni azok hazugságait, akik abból élnek, hogy pénzért árulják a letelepedési kötvényt és így már több migránst hoztak be az országba, mint ahánynak az ideiglenes befogadásáról valaha is szó volt. Nem tudom azt sem, valóban nem üti ki sokak ingerküszöbét az, hogy egy rakás szellemi árvízkárosult vezeti ezt az országot, senki nem ért a feladatához, ezzel szemben akkora pofájuk van, hogy az valami egészen döbbenetes. Azt sem tudom, hogy lehet nem sugárban hányni akkor, amikor a kormánypárt frakcióvezetője egy másik földrészen elkövetett tömeggyilkosságot összemos az európai menekültválsággal, amikor azt állítja, hogy nem csupán a menekültek, de azok leszármazottai sem képesek és hajlandóak alkalmazkodni a befogadó országhoz, ezért gyilkosokká válnak és ebben a magyarországi baloldali, liberális gondolkodású emberek teljes mellszélességgel segítik őket.

Lajos! Úgy döntöttem, hogy mostantól kezdve baloldali vagyok, liberális és akár meleg is, zsidó is, cigány is. Minden, amit te és a fajtád annyira gyűlöltök és minden, amitől annyira rettegtek. És mint ilyen és mint olyan, aki fizeti a segged alá a motort, egy dolgot tudnék javasolni: menj te a büdös francba és vidd magaddal az elvtársaidat is! De előtte egészen nyugodtan kérjetek bocsánatot azoktól, akik rátok szavaztak és ti becsaptátok őket, az egész kirabolt országtól, az elüldözött emberektől, kérjetek bocsánatot a melegektől, a legyilkolt fiataloktól és családjaiktól, az olasz partok mellett szolgálatot teljesítő rendőröktől, a menekültektől, a közöttünk békésen élő volt menekültektől, a baloldali érzelmű emberektől, a liberálisoktól és általában mindenkitől, akiket megsértettetek és akiknek kárt okoztatok. Aztán húzzatok el innen a francba.adomány

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.