Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


A legalján túl is van élet

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Miközben Szijjártoporzék Laoszon éppen élete üzletét kötögeti és két kézzel szórja az feneketlen Eximbank most konkrétan 30 millió dolláros hitelét f*sz tudja mire és a Fidesz különböző szerveire tátott szájjal ráborult Jobbik támogatásával összeállt kétharmad röhögve szavazta meg a terrorveszélyhez igazított alaptákolmány-módosítást, egy hasonló dimenzióban komótosan zajlik a törvényesített csalás, lopás, sikkasztás.

A legújabb felvonásban a közpénzes láda kulcsát egyszemélyben birtokló Orbán Viktor sajátkezűleg írta alá azt a kormányhatározatot, amelynek értelmében 71,3 millió forintot nyúlnak le az idei költségvetésből azért, hogy bizonyos Rákay Philip Kálmán névre hallgató nemzeti élősködő A Szabadság tér ’89 – a rendszerváltoztatás aktái című köztévés műsorából készített kétrészes könyvet az említetthez hasonlóan nemzeti, keresztény és polgári kormány eljuttathassa az iskolákba, könyvtárakba.

A szóban forgó udvari pojácának eme közpénzen hamisított vitatott történelmi tárgyú remekműve piaci áron kicsivel kevesebb mint 12 ezer forint körül kapható, ergo ebből a 70+ millióból 6000 darabot lehet felvásárolni még mielőtt szétkapkodják, mint Matolcsy György összes műveit. Igaz, hogy ennek a könyvsorozatnak az első kötete a tavalyi Könyvhétre jelent meg magánkiadásban, most állami pénzből fogják megvenni az iskoláknak. Ki melyik részét nem érti ennek?

Rákay Philip Kálmán, aki meglehetősen kitartó seggnyalással ette be magát a Fidesz bőre alá, a Top TV nevű első magyar zenei televíziónál kezdte a karrierjét, de műsort vezetett a Juventus rádióban, a Z+ és VIVA zenecsatornákon is, majd 2002 nyarán az akkor még tudjuk melyik Hír Tv elindításában is közreműködött. Ő az:

Meg ez is:

Natehát. Miután felfedezte magában a mélyen szunnyadó cizellált keresztényt, azon nyomban ki is könyökölt belőle a Fidesz-szimpátia és 2005-ben már az Orbán Viktor által meghirdetett nemzeti konzultáció és a Fidesz-nagygyűlések rendszeres házigazdájává lépett elő. Aztán hogy, hogy nem 2011-ben a köztelevízó, de legalábbis az M1 (Migráns1) intendánsává léptették elő. Tavaly óta állítólag műsorvezetőként és kreatív producerként folytatja a Szabadság tér ’89-et.

Ehhez képest ma már ott tartunk, hogy mivel mégsem lehet a közösből csak úgy belebaszni a milliókat a zsebébe – minden magyar adófizető hozzájárulása nélkül – lepapírozva, törvényesen veszik ki a költségvetésből jól megérdemelt jutalmát. Korrupció, hűtlen kezelés? Ugyan már, ne röhögtessük egymást! Hogy átlátszó, hogy messziről bűzlik, hogy erkölcstelen, hogy aljas? Igen, az. De szerencsére ez a tudat még soha semmilyen közpénzlopást nem akadályozott meg.  Addig agyaltak, amíg kitalálták, hogyan lehet a száguldó gazdaságból még valamit kiszivattyúzni. De sikerült? Sikerült.

Igen, a legalján túl is van élet: a magyar diákok ennek a gerinctelen élősködőnek a könyvéből kell megtudják, hogy mi volt ’89-ben és hogy egyáltalán úgy volt-e. Nem elismert, vagy legalább ismert történészek, szakemberek művéről van szó, amire valóban szükség lenne/lehetne, hanem egy szám- és történelemhamisító nyaloncnak az elmebajára dobálnak ki milliókat. A jellegét elveszített közpénzen írják át és újra a történelmet a meg nem történt rendszerváltás óta naponta.

Miután 2013-ban a kolbászzsíros életbölcsességektől csöpögő, hazaszeretettől fűtött ötlete, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek! című kétnapos programsorozata minimális nézettség mellett több mint 992,3 millió forintot húzott ki az állami költségvetésből, most itt egy nagyságrendileg szerényebb, ám annál pofátlanabb húzása. Kutya legyek, ha nem megéri mocskosszájú seggfejből megélhetésileg népnemzeti-konzervatív faszfejnek magyarnak lenni.

Hogy konkrétan a legirritálóbb magyarok ranglistáján előkelő helyet foglal ez, az nem kérdés. A kérdés az, hogy miután a Fidesz 2002-es Kossuth-téri összejövetelén kétmilliós embertengert hallucinált, amiről utólag azt mondta, hogy rendezői utasításra eltúlozta, de nem bánja, vajon mi a büdös francról szólhat ez a könyv? Ezek után a kérdés az, hogy ha a Kossuth-téren 2002-ben 2 millióan voltak, akkor Nagy Imre újratemetésén hányan hallgatták Orbán beszédét? 8, vagy inkább 10 millióan?

Tökmindegy is. A legalján túl is van élet: a Top TV stúdiójából Rákay felért a csúcsra, mint az összes szervilis, seggnyaló parazita, akinek kiadják, vagy felvásárolják a könyveit és az erről szóló arcpirító pénzkidobást a miniszterelnök sajátkezűleg írja alá. Aki a büdös életben nem fogja megtudni milyen tisztességes munkával a piacról megélni. Akinek felbecsülhetetlen műveit azért kell önkényesen felvásárolni az adófizetők pénzén, mert a kutyának nem kellenek.

Ez a helyzet és ennek soha nem lesz vége. Naponta osztogatják a tehetségtelennél tehetségtelenebb udvari bolondoknak a közpénz tíz-százmilliókat. Ezúttal kapcsolt tragédiaként nemsokára Rákay Kálmán kamufirkálmánya is ajánlottan kötelező irodalom lesz az iskolában. Salakország.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.