Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Orbán Viktor születésnapja

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Ma van az a különleges nap, amikor Orbán Viktornak sikerült betöltenie az ötvenharmadik életévét. Gratulálok ehhez a teljesítményhez, sajnos semmi máshoz nincs okom gratulálni.

Ennyi idős korban már van mire visszatekinteni. Én csak romokat látok, de feltételezem, Orbán Viktor azt a birodalmat észleli maga körül, amit felépített. Magának építette, róla szólt és róla szól minden. A saját rögeszméit teljesítette be. Ez pedig nem a politikusi nagyság, hanem a korlátlan gazdasági és politikai hatalom. Ha csak egy ilyen pici országban is, mint ez, de sikerült véghezvinni a tervét.

Sokszor eltöprengek rajta, hogy vajon a küldetéstudatos emberről beszélhetünk, vagy egy végtelenül agyafúrt, sunyi élősködőről, akiből tökéletesen hiányzik minden erkölcsi gátlás és aki képes mindenen és mindenkin átgázolva elérni a célját. Azt hiszem, nem lehet és nem is szabad felmenteni, egyfajta elhivatottsággal eltakarni a bűneit.

Kőkemény mohóság, pénzéhség dolgozik benne. Szó sincs arról, hogy ne tudná, mit csinál, hogy ne lenne tisztában az okozott károkkal. Tisztában van vele, de nem érdekli. Nincs lelkiismerete, semmiféle erkölcsi gát nem akadályozza abban, hogy elérje a célját. Lehet ezt betegségnek nevezni, vagy személyiségzavarnak és valószínűleg az is, de sem megsajnálni, sem felmenteni nem lehet.

Nagyon is céltudatosan építette fel a birodalmát, lépésről lépésre tervezte meg a győzelemhez vezető utat. Minden döntése mögött a saját érdekei álltak. Ha valaki nem szolgálta feltétel nélkül ezeket a célokat, attól megszabadult. Ha valaki szembe mert szállni az akaratával, azt legázolta, vagy eltakarította az útból.

Az, hogy közben kifosztotta és kifosztja az ország lakóit, nem érdekli. Nem számít, hogy hány család megy tönkre, mennyien menekülnek el az országból, hogy egész generációkat tesz tönkre. Semmi nem számít, csak az üzleti vállalkozás sikere.

Orbán megtanult mindent, mire szüksége volt. A hatékony kommunikáció mestere lett. A hazugság, a gyűlöletkeltés, a társadalmi csoportok egymással való szembefordítása profi módon működik. Persze senki, még ő sem tudja egyedül véghezvinni egy ország bekebelezését. Kellenek a feltételek nélküli hívek, de kellenek a megbízható, kizárólag csak az ő parancsait teljesítő katonák is. Ki pénzért, pozícióért, ki ostobaságból, gyávaságból, de sokan szolgálják az egyetlen célt: Orbán hatalmának totálissá tételét. Nem önmagában a hatalom kell persze, bár valószínűleg az is fontos. De inkább a hatalommal járó teljes mindenhatóság, az ország forrásainak tökéletes kézbentartása a cél. Ehhez igazodik ma már minden. Ezt a célt szolgálja a jogrend, a gazdaságot mesterségesen torzító környezet, a paksi beruházásból, az oktatásból, egészségügyből, különféle mutyikból és sportklubokból létrehozott kifizetőhelyek hálózata.

Hogy ebbe belerokkan az ország? Kit érdekel? Ha szakemberek szót emeltek és emelnek azért, mert rossz irányba haladunk, akkor működésbe lép az orbáni lejárató gépezet és hazugsággyár. A háttérben gyártják a hűséges és jól megfizetett szolgák a propagandát. Migránsok, belső árulók, álcivilek, bukott baloldal, sunyi értelmiségiek, liberálfasiszták, telhetetlen zsidók, élősködő cigányok, potyázó munkanélküliek. Ezzel szemben ott a honvédelem, a kereszténység mindent átható ereje, a kiválasztottság, a határokon átívelő nemzeti öntudat, az egész Európát védelmező, de újra és újra magára maradó hősies magyar nép egységbe forrasztó ereje.

Az 53 év minden nyomorúsága, a zsarnok apa terrorja, a vidéki srác kisebbrendűségi-komplexusa, az elmúlt 6 év egyre súlyosabb mentális traumái, a tévedhetetlenség és egyedülvalóság hamis tudata, az érinthetetlenség hite – minden benne van ebben a születésnapban.

Az 53 éves miniszterelnök ma Dunaújvárosba látogatott. A tetőkön TEK-esek kúsznak, a miniszterelnök körül testőrök hada. Ocsmány ünnepség ez, pocsék születésnap.

Ne félj, Viktor! Az ellenség nem kívülről fenyeget, ezért nem tud megvédeni semennyi mesterlövész, sem testőr. Az ellenség benned van.