Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A nyílt, szégyenérzet nélküli lopás Magyarországon nemzeti érték

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A magyar kormány Szijjártótól Lázáron át Orbánig vadul beleállt Sorosba, Clintonba, Obamába, a háttérhatalmakba, az Egyesült Államokba, a gyíkemberekbe és mindenkibe, akiről potenciálisan tudható, hogy a keményen gyűlölködő szektatag figyelmét képes viszonylag hosszú időn át lekötni. Én már korábban szóltam, hogy végzetes következményekkel járhat az, ha egy súlyosan személyiségzavaros ember nem szedi a gyógyszereit, de a jelenség azóta hétről-hétre súlyosabb.

Azt pontosan tudjuk, hogyan jutottak el a Soros pénzén okosított, de ugyanolyan hülyén megöregedett egykori fiatal demokraták (Orbán Viktor, Németh Zsolt, Szájer József, Kovács Zoltán, stb.) a Soros György személyét és a Soros Alapítványt ért nemtelen támadások hisztérikus elutasításától napjainkig, amikor a Soros nevéhez köthető közép-európai háttérhatalommal való riogatásig fajult a nagybeteg.

Ezért ahelyett, hogy erre az egyszerre dühítő, aggasztó és rendkívül nyomasztó kérdésre energiát pazarolnánk, szerintem annak több értelme van, hogy beszéljünk minden másról, ami eközben történik. Egy átlagos pénteki napon, amely lehetne akár hétfő is, vagy csütörtök.

Mindarról, ami aközben történik, hogy Orbán Európával, Brüsszellel, a migránsokkal és azzal a Soros Györggyel hadakozik, akinek pénzei nem mellesleg teljesen átlátható módon érkeznek azokhoz a magyar civil szervezetekhez, amelyeket a kormány ellenségének tekint és alaptalanul vegzál. Teszi ezt úgy, hogy a hazai háttérhatalom árnyékában, Orbán Viktor akaratából teljesen ellenőrizetlenül-ellenőrízhetetlenül, titkosítva és – amikor nem sikerül – félig titkosítva tűnik el a közpénz fideszes vazallusok, külön Matolcsy György és kiterjedt rokonsága feneketlen zsebeiben.

Miközben verbálisan hadat üzentünk Amerikának:

  • Elkezdődött a – tervek szerint több, mint másfél évtizeden át tartó – gigantikus, megalomán várfelújítás, letették a Nemzeti Lovarda alapkövét. A teljes hurcolkodást előbb 20, aztán 200 milliárdra becsülték, valójában a sokszorosába fog kerülni. Az NGM 26,7 milliárdos átalakítása már most extra tétel az elpazarolt milliárdok tengerében. Azon a pénzen pedig, amit azért fizetünk majd, hogy a felcsúti játékvasút is elérjen a Várig, legalább három olimpiát megrendezhetnénk. Lehet ezen mosolyogni, de ha sokáig nézzük tétlenül, végül megcsinálják.
  • Összesen mintegy 150 millió forint távolléti díjat vontak le az áprilisban sztrájkoló pedagógusoktól. Emellett elfelejtették újra „élesíteni” több pedagógus társadalombiztosítási jogviszonyát, miután a Magyar Államkincstár az április 20-ai sztrájk napjára felfüggesztette azt. Korábbi sztrájkok idején ez fel sem merülhetett volna. A hatalom fél és megfélemlít.
  • Már csak másfél hete van az ügyészségnek arra, hogy kijavítsa a Quaestor-ügyben összegányolt, a bíróság által visszadobott vádiratot. Ha nem egészítik ki, akkor a hónap végén a bíróság megszünteti a büntetőeljárást Tarsoly Csaba és társai ellen. Ez pedig azt jelenti, hogy a Fidesz és Polt Péter legfőbb ügyész nem túl távoli ismerőse és jóbarátja szabadlábra kerül úgy, hogy elsikkasztott 210 milliárd forintot, amit a pénz jóhiszemű tulajdonosai a büdös életben nem fognak viszontlátni. Amúgy 210 milliárd = 210 ezer millió forint.
  • A kormány újabb 60 ezer hektár állami földet árverez el: az eddigi trendeket figyelembe véve a helyi kiskirályok, mangalicaszerelők, fitneszedzők és fideszes műkörmösök kezére játsszák a magyar tulajdont, ami ilyen módon az utolsó talpalatnyi turulszaros anyaföldig elveszíti közvagyon jellegét.
  • Hivatalosan is kiderült, hogy Matolcsy 265 milliárdos, pofátlanul urizáló alapítványai egyetlen kib*szott közbeszerzést sem írtak ki, pedig az a törvény szerint kötelező lett volna. Az is mai fejlemény, hogy a törvényt pofán köpő Matolcsy-féle alapítványok működését és költéseit a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) nem fogja vizsgálni. Mert a KEHI szerint neki nincs hatásköre a jegybankot és annak alapítványait vizsgálni, mivel azok nem államháztartási pénzzel gazdálkodnak. A KEHI-t csak a Norvég Civil Támogatási Alap kedvezményezettjeinek (mindenféle alapot nélkülöző, és mint kiderült felesleges) ellenőrzése, zaklatása során nem zavarta, hogy a kormánytól független szervezeteket vizsgált, akik egyáltalán nem költenek államháztartási pénzeket. Apropó Soros háttérhatalmának a jó édesanyja.
  • Ugyan tegnap esti fejlemény, de már bőven belefolyt Sorosba és a háttérhatalomba: a Miniszterelnöki Kabinetiroda a kvótaellenes népszavazás Brüsszelnek üzenő plakátjait és általában vett gyűlöletkampányának kivitelezését Rogán propagandaminiszter Pasa-parki szomszédjának, Csetényi Csabának a cégei fogják kivitelezni. Közpénzből. Igaz, hogy ezek a saját lábon álló összegek már becsukott szemmel is eltalálnak a Pasa-parkba, a Miniszterelnökség 3,042 milliárd forint értékben kötött szerződést a 2016. március 7-től augusztus 10-ig tartó időszakra Csetényivel. Ez nem marad el nagyon a magyar GDP 0,01 százalékától, vagyis attól a nagyjából 3,4 milliárd forintból, amellyel fel lehetne számolni a mélyszegénységet Magyarországon.
  • Közben 9 forinttal drágult az üzemanyag literenkénti ára. Ez onnan jutott eszembe, hogy a kormány tagjai tavaly ötmillió kilométert tekertek le közpénzből vásárolt szolgálati autóikkal és összesen 145 millió forintért tankoltak. Ha valaki nem érti, hogy Soltész Miklós hogyan tehetett meg 90 ezer kilométert úgy, hogy 23 km-re lakik a munkahelyétől, akkor nyugi, mindenre ugyanaz a válasz: nemzetünk egyházi, nemzetiségi és civil közösségeiért dolgozni nem olcsó mulatság.

És mindenre ez a válasz, hogy míg bezzeg amazok, a gyíkarcúak, gyurcsányisták, sorosisták, bukottak romboltak, törtek, zúztak és majdnem mindannyiunkat elpusztítottak, emezek a polgáriak, keresztények, fideszesek építenek, megmentenek, felújítanak és  mindenki, akinek nem tetszik, hogy százmilliárdokból „alkotnak és gyarapítanak”, az balliberális seggfej és zsigerből támad mindent, ami nemzeti érték.

Hát igen. A nyílt, szégyenérzet nélküli lopás Magyarországon nemzeti érték. Aki a lopást, pazarlást,  és a közpénz irányított eltüntetését támadja, az a nemzeti értékeket támadja. Mert a Fidesznek és a nemzeti-keresztény kormánynak a legnagyobb nemzeti érték az adófizetők által keservesen befizetett adójelek önkényes lenyúlása és áttolása azoknak a keveseknek, akik nemzetileg jól fekszenek.

És közben megy az álságos duma, a megbélyegzés, kirekesztés, skatulyázás, hogy aki nem azért szeretne dolgozni egy életen át, hogy ti, álkeresztények dőzsöljetek, Várba költözzetek, állami földeket vásároljatok, milliárdokat sikkasszatok és megússzátok, az szükségszerűen és kizárólag balliberális lehet. Mert a nemzeti, keresztény szektatagjaitok kifejezetten örülnek annak, hogy Matolcsy a devizahiteleik nyomorúságán tömi az unokatestvére zsebeit. Hogy mindig ugyanaz a pár szerencsés viszi el a milliárdos közbeszerzés nélküli közbeszerzéseket, aki kellően közel áll hozzátok.

Lopjatok csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, és áltassátok magatokat azzal, hogy a láthatatlan Soros, a háttérhatalmak és Amerika eltereli majd a híveitek figyelmét arról, hogy éhesek és éljetek abban a hitben, hogy szerintük is felemelően szép magyar hagyomány az, hogy a király a Várban dorbézol, miközben a nép nyomorog. Hitessétek el magatokkal, hogy csak idióták és félnótások a ti bálványimádó szavazóitok, akik gyűlölik, ha a gyerekük jól van lakva, ha normális képzést kap és nem kell belehalnia a magyar egészségügy középkori állapotaiba.

Magyarázzátok el magatoknak, hogy az egyharmadnál erősebb kétharmad nem létezik és a nemzeti értékekre hivatkozva az idők végezetéig leszarhatjátok a többséget alkotó emberek véleményét, mert a gyűlölködés, háborúzás felülír minden más emberi szükségletet. Hazudjátok magatoknak, hogy aki eszelős ámokfutásotokat támadja, az nem a korrupciót, hanem a nemzeti értékeket támadja. És hitessétek el magatokkal, hogy bőven elég a totális agyhalottakat izgalomban tartani, mert az ő hátukon megéltek, mint a jég hátán. Sokszor elmondtam már, újra elmondom: nem fogtok. Ahhoz már túl sok emberbe, társadalmi csoportba beletapostatok. És még mindig nem vagytok hajlandóak abbahagyni.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.