Április 19,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Akarja-e, hogy a Fidesz, a kormány és/vagy Orbán Viktor?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,340,346 forint, még hiányzik 659,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A keményen dolgozó kisolvasók nyomásának engedve ezennel megszervezem, kiírom és majdan értékelem a teljesen alulról jövő, tökéletesen civil kezdeményezést egy új népnemzeti szavazás megtartásáról.

Se a baráti nyomda, se a baráti reklámcég ne készüljön rá az eseményre, ugyanis egy vasam sincs hülyeségekre. Közpénzem plánehogy nincs.

Szó szerint így szólt az alulról jövő:

Arról kéne inkább szavazni, hogy a magyarok akarnak-e a Fidesszel egy országban élni.

A Fideszben csak a népszavazásból értenek.

Olyan üzenetet kell küldenünk, amit a Fideszben is megértenek, ezért van szükség a fideszesek kényszerbetelepítése elleni népszavazásra – jelentettem ki én.

Egyre több jel mutat arra, hogy a Fidesz kezdi elveszíteni kapcsolatát a magyar realitással és a polgárokkal – fogalmaztam napirend előtti felszólalásomban a fürdőkádban. Felidéztem, az egy hete hozott határozatommal kifogást emeltem a kormány maffiamódszereivel szemben. A fürdőszobai határozat – más, évek alatt megírt kifogásaimmal együtt hozzájárult ahhoz, hogy sárga lapot mutassak az orbáni adminisztrációnak – tettem hozzá. A sárga lapos eljárás annak a jelzése, hogy a polgárok legalább egyharmada megállapítja, hogy a Fidesz túlterjeszkedik a szerződésben biztosított hatáskörökön, és megsérti a polgárok szuverenitását.

A kádban ülve felhívtam a figyelmet arra is, hogy a budapesti bürokraták szintén egy lopakodó jogalkotással újabb eljárást eszeltek ki. Azt javasolják, hogy a Fidesz-KDNP-be csábított többezer gazdasági bevándorló (rokonok, barátok, ismerősök, strómanok) közül, akikre a kormányban és a közigazgatás egyéb szektoraiban nincs szükség (mert még arra is alkalmatlanok), azokat telepítsék be a közoktatásba, sportklubokba, kulturális szférába – fejtettem ki. Hozzátettem: a javaslat szerint, ha ezt egy szervezet megtagadja, akkor (rokon, barát, stróman) migránsonként 250 ezer euró büntetést kellene fizetnie. Összehasonlításként megjegyeztem, a budapesti forrásokból hét év alatt egy magyar polgárra kutyaf…sza jut. A Fidesz szemében tízmillió magyart ér egy megélhetési fideszes? – tettem fel a kérdést.

Még mindig a kádban ülve aláhúztam, egyre világosabb, hogy a Fidesz-kormánynak mennyire nincs fogalma arról az országról, melyet képviselniük kellene. Szerénytelen véleményem szerint a kormány fordítva ül a lovon, amikor azt képzeli, hogy a polgároknak kell meghajolniuk a képtelen javaslataik előtt. Ebből a folyamatból is látszik, hogy Magyarország egységére az Fidesz jelenti a legnagyobb veszélyt – szögeztem le.

A közben kihűlt vízben ülve felhívtam a figyelmet arra, hogy a kényszerbetelepítés valódi veszélyt jelent. Elmondtam, a polgároknak le kell folytatniuk a vizsgálatot a javaslattal kapcsolatban, de látva a Fidesz korábbi hozzáállását, ez nem lesz elég a megállításukra. Budapesten csak a népszavazásból értenek – tettem hozzá. Olyan üzenetet kell küldenünk, amit ők is megértenek, ezért van szükség a kényszerbetelepítés elleni népszavazásra – szögeztem le, vízköves háttal.

A fideszesek ebben következetesek, rokon-, barát-, strómanpárti álláspontot képviselnek – jegyeztem meg, hangsúlyozva: nem engedek a zsarolásnak, és ragaszkodom ahhoz, hogy a magyar emberek döntsenek arról, kivel szeretnének együtt élni.

Ezennel kimászom a kádból és kiírom a népszavazást. Ide.

Akarja-e, hogy a Fidesz, a kormány és/vagy Orbán Viktor az Ön hozzájárulása nélkül is előírhassa, hogy melyik csókosa milyen pozícióba kerüljön, ki jusson földekhez, trafikokhoz, állami megbízásokhoz, uniós pénzekhez?

A kívánt választ kérjük karikázza be számítógépe monitorán. Alkoholos filctollal.

  1. Igen, akarom (fideszes vagyok)
  2. Nem akarom (nem vagyok fideszes)
  3. Kit érdekel (hülye vagyok)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.