Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Ki a jó büdös franc az az Orbán Viktor?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Fegyverbe! Már megint megtámadták szeretett hazánkat. Most éppen Bill Clinton volt az az aljas, aki. Szerencsére Szijjártó Péter handabandaügyi miniszter azon nyomban kiállt a harcmezőre, mögötte ott sorakozik a teljes kormánymédia.

Magyarország szabadságát a magyar emberek harcolták ki, magyarok tízezrei adták életüket szabadságáért. Senki, még Bill Clinton volt amerikai elnök sem engedheti meg magának, hogy sértegesse a magyar embereket.

Ezt mondta gyorsan Szijjártó Péter. Mondjuk már ebből is rögtön látszik, hogy sikerült alaposan félreérteni Clinton szavait. Ugyanis nem a magyar emberekkel van neki baja, hanem a magyar kormánnyal, annak politikájával. Leülhetsz Peti, egyes! Nade. Mivel véletlenül sem szeretném, hogy most meg ebbe az irányba zúduljon el a közbeszéd, felhívnám a figyelmet néhány függőben lévő, Clinton szavaihoz képest nagyságrendekkel fontosabb ügyre.

Tudjuk már, hogy ki a jó fene az a Habony Árpád, mit keres a kormány körül és miből él?

Arról van információnk, hogy a miniszterek elnöke honnan tudott arról, hogy be fog dőlni a Quaestor? És arról, hogy milyen okból és milyen alapon tartottak ott súlyos közpénzeket a minisztériumok? Arról sikerült már tájékoztatni a Quaestor-károsultakat, hogy ők azért nem juthatnak a pénzüköz, mert a minisztériumok szélsebesen és nem egészen szabályosan, ámbe hirtelen kivették a pénzt és így a magánszámlákra nem maradt fedezet?

Sikerült kiderítenie a hatóságoknak, pontosan hogyan történt Váradi András juhász balesete és halála?

Welsz Tamás halála?

A Quaestor-ügy kirobbanásának másnapján Szilágyi Andrásnak, a külügyi tárca beruházási főosztályvezetőjének halálát mi okozta?

A Quaestor-ügyben eljáró ügyész hirtelen, a napokban bekövetkezett halála?

A jogellenesen beszántott kishantosi földek ügyében hol tartunk?

Azt vizsgálja valaki, hogy különféle kormányközeli politikusok feleségei, gyermekei, sofőrjei honnan kaptak elő hirtelen százmilliókat termőföldek megvásárlására?

A magánnyugdíj-vagyonnal mi a helyzet? Emlékeim szerint arról volt szó, hogy egyéni számlákra fogják átvezetni az összegeket. Készen vannak az egyéni számlák? Közben hová tűnt Selmeczi Gabriella? Jó, erre az autóbbi kérdésre nem kell válaszolni, annyira nem érdekel.

Az Országos Roma Önkormányzat eltűnt pénzei? Farkas Flórián? Halad a nyomozás?

A Rogán-Habony páros szívbéli gyermeke – bizonyos államkötvény biznisz – ügyében hol tartunk?

Az ukrán nyugdíjasoknak a mai napig fizetett nyugdíjak összegszerűen mennyi magyar nyugdíjastól veszik el a túlélés lehetőségét? Itt meséltem a témáról.

Miért volt kevesebb elszámoltatott, mint ahány elszámoltatási kormánybiztos? Jut is eszembe, hová tűntek a kormány honlapjáról az ezzel kapcsolatos iratok? Sőt! Hová tűnt Budai Gyula? Bár ez utóbbi szintén nem igazán érdekel.

A külkereskedelem fellendítésére létrehozott Eximbank miért kormányközeli oligarchák kifizetőhelye?

Matolcsy György uralkodását ki és hogyan ellenőrzi? Gondolok itt a saját könyvét finanszírozó, a róla szóló könyvet finanszírozó, a Kerényi Imre pitypangját bőkezűen dotáló közpénzköltésekre.

Összeférhetetlenségi vizsgálatok zajlanak? Például Polt Péter feleségének az MNB-nél betöltött pozíciója ügyében, illetve Polt Péter lánya és az ő élettársa – aki a Quaestor-ügy főszereplőjének, Tarsoly Csabának a személyi titkára – esetében?

A Nárcisz kutyának otthont adó épületegyüttessel mi a helyzet, amit Orbán Viktor apjától bérel Mészáros Lőrinc?

Az alcsútdobozi Rézhegyen álló, örökpanorámás nyaralóról van valami hír? Amit először Mészáros Lőrinc vett meg, majd tőle megvásárolta Orbán Győző.

Arról mit lehet tudni, hogy ki vásárolta meg a turai kastélyt és miből? Nem ehhez kapcsolódik, csak úgy eszembe jutott: Orbán Ráhel milyen szeletet szerepet kap a magyar turizmus felvirágoztatásában?

Miután kiderült, hogy a Norvég Civil Támogatási Alapok kapcsán hosszasan vegzált, megalázott és Lázár János mindenes által erősen becsületsértett és rágalmazott civil szervezetek teljesen szabályosan, a törvényeket betartva működtek, mikor számíthatunk a nyilvános bocsánatkérésre?

Bár már régen volt, de azért még most is érdekes. Ki és miért volt kitiltva az USA-ból a NAV alkalmazottai közül?

Pontosan mennyibe kerül nekünk havonta a stadionok és a felcsúti kisvasút fenntartása?

Annak lesz felelőse, hogy a vizes VB hogyan kerülhet a tervezett összeg tízszeresébe?

Egyáltalán, a szétszórt, szétlopott, rokonoknak-barátoknak juttatott ezermilliárdoknak lesz felelőse?

És annak, hogy az ország lakóinak közel fele él létminimum alatt?

Annak, hogy idős, beteg, rászoruló emberek maradnak ellátatlanul?

Hogy menekülnek az országból az orvosok, ápolók, valamint mindenki, aki csak teheti?

És végül: ki a tököm az a Habony Árpád…ja, ezt már kérdeztem. Kérdezek mást: ki a jó büdös franc az az Orbán Viktor, aki ebben az országban mindenen rajta tartja az enyves kezét?

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.