Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Németh Szilárd telefonja butább mint ő?

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Mióta tegnap este Matolcsy Pallas-alapítványai kínjukban – és mert nem lehetett tovább az ágy alá rugdosni a bűzlő trágyát és sunnyogva titkolózni -, nyilvánosságra hozták, hogy kikkel, mire, milyen értékben kötöttek szerződéseket a köz pénzéből, pechükre és az állampárt szerencsétlenségére ez a hír borzolja a kedélyeket.

Mint tudjuk, jutott bőven mindenkinek, aki számít: a Matolcsy unokatestvéréhez köthető VS.hu-nak; a Matolcsy titkárnője által Matolcsy Györgyről írt könyv kiadására, reklámozására,  románra/csehre/ukránra/lengyelre fordítására (hogy ez milyen hatalmas befektetés volt, arról ITT írtunk bővebben); de a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda, vagy a Garancsi Istvánhoz, Tiborcz Istvánhoz és Mészáros Lőrinchez köthető cégek sem maradtak ki a jóból.

Miközben a Juhász Péter-féle Együtt, valamint a DK ma sajtótájékoztatón jelentette be, hogy hűtlen kezelés miatt feljelentést tesz a rokonság és haveri kör a milliárdos nagyságrendű jegybanki alapítványi finanszírozás miatt, és miután konkrétan mindenkibe belefagyott a szar a levegő a mérhetetlen pazarlás láttán, Matolcsyék meglovagolták az MTI-t és közölték az értetlenkedőkkel, hogy semmilyen pénz nem tűnt el, sőt: még növelték is vagyonukat az alapítványok. Vagyis nem két kézzel szórták a lóvét, hanem befektették, a brutális ingatlanvásárlás is mind-mind nemzeti célokat szolgáló értékteremtés.

Azt tehát konkrétan levezettük, hogy a jegybankelnök seggét nyaló mű és annak mindenféle nemzetközi nyelvekre való lefordítása már önmagában is mekkora unortodox hasznot hozott. Amiből következik – az összes többivel együtt -, hogy a csúcsra járatott bullshit-generátor hazugságai ellenére nyilvánvaló: védhetetlen cinizmussal állunk szemben. Ezért aztán – a szombat ellenére és a nyakig érő fekália okán – a Fidesz kénytelen volt bevetni leggyilkosabb fegyverét. Betolta a napról a legkevésbé sem emberarcú, de legalább síkostoba alelnökét, az egyszeri és megismételhetetlen Németh Szilárdot.

Aki – mivel 2016 áprilisát írjuk és Matolcsy György alapítványai zsákszámra és kimagyarázhatatlanul tömték ki adóforintokkal a NERtársakat rokoni, haveri és titkárnői alapon – elérkezettnek látta az időt, hogy valami sokkal aktuálisabbal szédítse a hallgatóságot. Leleplezte az ő összes erősen koncentráló agytekervényével (a Magyar Idők nevű kormánypárti szócsőre hivatkozva) az MSZP egy 2007-es nem nyilvános, a magyar emberek elől eltitkolt tervét, amely – a demográfiai és munkaerőpiaci helyzet kezelésére – bevándorlók betelepítését helyezte kilátásba. Kilenc évvel ezelőtt. És hát emberünk a rezsicsökkentésben van olyan intelligens és okos, hogy ama néhány működő agysejtjével megállapítsa az egyenes összefüggést e tervezet és az MSZP jelenlegi magatartása között, miszerint nem hajlandó részt venni a kormánypárti diktatúra bevezetésére irányuló ötpárti egyeztetéseken.

Ezt nem a nagyon szilárd intellektuális képességekkel rendelkező, kizárólag rezsicsökkentésül beszélő elvtárs fogalmazta így, ő csak végrahajtotta az utasítást: egy kilenc évvel ezelőtti, nem hivatalos dokumentum alapján ellentmondást nem tűrően jelentette ki, hogy a magyar baloldal emiatt akadályozza az alkotmány átszabását, a kvótanépszavazást és ellenez mindenféle földi jóságot, mert a magyar baloldalt Brüsszel irányítja, ezért aztán meg kell állítani a magyar baloldalt és Brüsszelt, különben vér fog folyni. Orbán Viktor pénteki mantrája újramelegítve.

A buta, tömény migránsozás sajnos nem hatotta meg a jelen lévő sajtósokat, különben is 2016-ot írunk továbbra is, nem 2007-et, ezért a médiát speciel sokkal jobban érdekli momentán, hogy mi a helyzet Matolcsy eszelős pénzszórásával. És hát az a helyzet, hogy a papagájkommandót megszégyenítő értelem némiképp sarokba szorult a fogas kérdések hallatán. Mint kiderült, Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, rezsibiztosa és nehézsúlyú kommunikációs felszabadító hadserege fél nappal az MNB-szerződések nyilvánosságra kerülése után még nem tájékozódott a témában, nem ismeri a százmilliós tételeket, ezért őt hagyják békén ezzel. Teljesen érthető, hiszen 9 évvel ezelőtti aktákat túrt a hétvége leple alatt, amelyek valamelyest egybevágnak 13 szavas szótárának tartalmával és hát egyszerre annyi dologra figyelni nem tud.

Istenem, csak az a penetráns intellektustól csillogó tekintete ne jönne szembe, mert az nemcsak félelmetes, de egyenesen elviselhetetlen. Németh Rezsi szerint csodálatos, hogy a Matolcsy-ódát lefordították annyi szép nyelvre, de a pénzszórásról semmit nem tud mondani, mivel nem látta, hogy mennyi az annyi. És ekkor jött a slusszpoén, a nap és a hétvége slusszpoénja. Az Index újságírójának ama felvetésére, hogy miért nem futja át gyorsan a telefonján a szóban forgó adatokat, a tenyeres-talpas értelmiségi benyögte a tutit:

„Nincs olyan szuper telefonom, mint Önnek. Nekem csak egy kis Nokia telefonom van. Semmit nem tudok vele, csak sms-t küldeni.”

Verhetetlen, cáfolhatatlan. Mindig mondtam, különleges ember ez. Nem elég, hogy szép, de okos is. Rohadjak meg, ha van ilyen a földkerekségen. Az ország jegybankja eltapsolja az adófizetők vastag milliárdokban mérhető pénzét, a kormánypárt megmondóguruja pedig azért képtelen bármit is reagálni erre az érintetteknek, mert kilenc évvel ezelőtti baromságokról törölgeti a port és kelti a hangulatot, meg mert nincs neki okos telefonja.

Nem hiszem, hogy van olyan buta telefon, ami butaságban elmaradna ennek az elfuserált téeszelnöknek a primitív, suttyó, tahó fejétől és dumájától. Folyamatosan mellébeszél, pöffeszkedik, kioktat és lehetőleg még ki is kéri magának, hogy úgy áll ki sajtót tájékoztatni, hogy a napi történéseket nem vágja (mert nem hajlandó vágni azokat) és van pofája a buta telefonjára hivatkozni, amely nem teszi lehetővé, hogy kövesse a saját pártja körül hullámzó rothadó trágya napi szintjének alakulását.

Szégyen ez az ember úgy, ahogy van és akkor még semmit nem mondtam arról, hogy a saját mobiltelefonját is letagadta, amely vagyonnyilatkozata szerint egy Samsung. Ezt a telefont márpedig ő is az adófizetők pénzéből kapta meg, kurvára nem Nokia és már csak az a kérdés, hogy akkor hazudott, amikor kitöltötte a semmire nem jó vagyonnyilatkozatot, vagy most. Nem elég, hogy sötét, bunkó és nem hajlandó érdemben reagálni súlyos, közérdeklődésre számot tartó kérdésekre, de folyékonyan hazudik és közben úgy tesz, mintha csatát nyert volna és megtehetné, hogy hülyének nézzen mindent. Rohadt mocsok hely az, ahol Németh Szilárd hazugságai terelik a figyelmet Matolcsy György hazugságairól. A baloldal KILENC évvel ezelőtti ténykedéseivel és egy ostoba telefonnal. Lenyűgöző.

Amúgy ez milyen telefon lehet? Ez is butább, mint ő? (Fotó: Németh Dániel / magyarnarancs.hu)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.