Április 20,  Szombat
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Nem mi fogunk elmenni, ti fogtok ülni

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,376,346 forint, még hiányzik 623,654 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A nemzetközi helyzet fokozódik. Főleg Magyarországon. A taplóság árad, mint a rothadó krumpli szaga. Tegnapra odáig fajult ez a jobb sorsra érdemes ország, hogy a Havasi Bertalan nevet viselő fasztuggyaki azt böfögte oda egy újságírónak – aki bátorkodott érdeklődni, ugyan vajon hol van a miniszterelnök – hogy majd a közmédiából megtudja. Az újságíró. Mert hogy jön ahhoz egy firkász, hogy faggassa az ilyen senkiházi mitugrászokat, mint amilyen ez a Havasi. Eszem-faszom megáll.

A héten a kormány csúcsot ugrott. Negatív csúcsot. Jelen állás szerint kezdek kételkedni az evolúcióban, amennyiben a gerinc kifejlődése és az agyi barázdák megléte feltétele az emberré válásnak. Lehetséges, hogy mégis inkább valami felsőbb hatalom hozta létre az életet és sajnos selejtet is gyártott.

Az egy dolog, hogy a Havasi Bertalanok osztódással szaporodnak és olyan önfeledt tapló stílusban oktatnak ki mindenkit, ami egy tanyasi kocsmában is indokolná a szívlapát használatát plasztikai műtéthez, mert a Bertalanok jönnek és mennek. De például a Lázárok csak jönnek és sehogy nem akarnak menni. Ezzel szemben maradnak és mivel – minden hurrádejólteljesítünk hazugsággal szemben – egyre szűkebb a mozgástér a hömpölygő fekália és a kormányzati emésztőnyílás bemeneti vége között, jól láthatóan taktikát váltanak.

Eddig is volt külső és belső ellenség. Eddig is harcban álltak seregeink például az Unióval, de mióta az uniós pénzcsap szűkebben csordogál, azóta visszafogottabban ugatnak abba az irányba, mint eddig. Most az USA-t sem lehet teli pofával szidni, mert a Főnök kapott ebédet az ottaniaktól. Ezzel szemben itt a belső ellenség. Konkrétan mindenki, aki nem tagja a Fidesz-szektának, tehár az ország többsége.

Azt böfögte fel Lázár János, Orbán Viktor bal keze, hogy Soros György pénzel mindenkit, aki csak szót emel az uralkodó párt és a szépen épülő dinasztiák korrupt, országromboló, telhetetlen és a végletekig pofátlan működése ellen.

Ideje volna kivonulniuk Magyarországról azoknak, akik minden nap azért kapják a pénzüket, hogy a jelenlegi keresztény-konzervatív kormánnyal szemben a korrupció vádját bebizonyítsák.

Ezt merészelte mondani az, aki kurvára nem ér annyit se, amennyije van. Egy közpénzből fizetett közminiszter bűzös szájából az bír kijönni ebben az országban, hogy azok a magyar polgárok, akik számon merik kérni az elsíbolt pénzeket a kormányon, takarodjanak ebből az országból. Egy olyan miniszter mondja ezt, akinek a főnökét (valamint őt magát is) a magyar adófizetők pénzéből taníttatta az ország – akkor ugyanis még nem vezették be a többmilliós nem-tandíjat, amit Orbánék nyomtak le a torkunkon – majd pedig az ő főnöke konkrétan Soros pénzéből tanult külföldön, a kormány több tagja Soros pénzéből élt évekig és jutott külföldi oktatáshoz. Ez még nem is lenne baj. Az viszont nemhogy baj, hanem a mindenen túlmutató alpári, tahó, büdösszájú sunyi, számító primitívség csimborasszója, hogy bárki ebben az országban azt merészelje mondani egy honfitársának, hogy takarodjon innen. Ha ezt egy kormánytag teszi meg, az azonnali lemondás, hazaárulás vádjával bíróság elé állítás, vagyonosdási- és korrupciós vizsgálat, nyomozás, per, ítélet.

De nálunk ezt is megengedheti magának bárki, aki kitűzte az agya helyére a rohadt narancsot. Most annál inkább, mert a sokasodó bajok sarokba szorítják a családi biznisz haszonélvezőit és mint a sarokba szorított patkányok ilyen esetekben, ők is támadásba lendülnek. Mást nem is tehetnek. De mivel elég fityfasznyi ország vagyunk, mégsem üzenhet hadat a kormány senkinek. Akkor sem, ha saját békemenettel és agg szellemi honvédőkkel is rendelkezik. Marad a belső háború, az emberek egymás ellen hergelése.

Csinálták ők ezt eddig is, ilyen szempontból nem újdonság, de a piszkos munkát a hívekre hagyták. Elég volt néhány alattomos célzás és az egyszámjegyű IQ-val büszkélkedő, a semmi másra, mint a származására nagyképű, tanulatlan, agyatlan hívek már száguldottak is szerteszét és hirdették, itten csak fajmagyaroknak van hely, fajmagyar pedig csakis kormánypárti lehet.

Mostanra azonban élesedett a helyzet, ezért egy pont annyira senki, mint bárki más miniszter meghirdette a polgárháborút. Mindent a hatalomért és a pénzért.

Hát, én meg azt üzenem Lázárnak és mindenkinek, aki ebben a mocskos uszításban részt vesz: egy büdös francot fog innen elmenekülni mindenki, aki számon meri kérni a lopásaitokat! Nem, drága kispajtás, nem lesz ilyen szerencsétek! Maradunk és egyre többen fogjuk követelni, hogy számoljatok el az elmúlt hat év minden egyes napjával, minden fillérrel, minden darab földdel, minden családtagotok nevére íratott villával.

Nem lesz elég a pofátlanság, nem fog megvédeni a mentelmi jog senkit. Arra is kár számítani, hogy majd egy váltópárt megint elsikálja a mocskot, ahogy ez a rendszerváltás óta zajlik. Ha buktok, akkor buktok. Nagyot és sokan.

Ehhez pedig nem kell Soros, soha nem is kellett. És a rokonságotokat küldözgessétek akárhová, már ha azok eltűrik és nem csapnak pofán érte. Mi bizony maradunk és az a rossz hír: ti is maradtok. Bizony, közpénzből pofátlan közszolgája ennek az országnak.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.