Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Polt Péter felesége vagy köhög, vagy nem

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.
Facebook/Pápa Levente, Együtt

Facebook/Pápa Levente, Együtt

A fotón Matolcsy György jegybank elnök és Polt Péter, örökös legfőbb ügyész látható, ahogy ásványvizet ebédelnek éppen. A kép ma készült egy budapesti étteremben és Pápa Levente, az Együtt alelnöke töltötte fel a Facebook oldalára, nem kicsit feldúlt komment kíséretében.

A feldúltság oka pedig nem más, mint az a tény, hogy Pápa Levente éppen a tegnapi napon jelentette be: eljárást kezdeményez Polt Péternél Matolcsy György ellen, a jegybankos alapítványok közpénz-sumákolási törekvése tárgyában.

Nem értem Pápa Levente feldúltságát. Hát mi érdekes, rendkívüli, pláne felháborító van abban, hogy két megfáradt férfiember egyszerre, egy helyen oltja a szomját?

Mi sem természetesebb, mint a legfőbb vádhatóság vezetője és az ő potenciális ügyfele csacsognak egy kicsit. Ez ma magyarországon teljesen rendben van, a világon semmi kivetnivalót nem lát benne a kétharmados egyharmad.

Egyébként sem biztos, hogy éppen a közpénz-sumák ügyében isznak ásványvizet. Lehetséges az is, hogy a Matolcsy György keze alatt dolgozó feleségéért aggódott Polt Péter, mert mondjuk elkapta az asszony az influenzát és azt beszélte meg a két vezető beosztású, hogy köhög még Poltné, vagy már nem köhög.

Forrás: mnb.hu

Forrás: mnb.hu

Nincs itt semmi látnivaló, lehet oszlásnak indulni! Egyébként is megmondta Kerényi Imre, hogy a világ legtermészetesebb dolga, hogy a hatalomban lévők a saját rokonaikat, ismerőseiket juttatják vezető pozícióba, nekik osztják a pénzt, paripát, fegyvert.

Nem vagyok jogász, de még Polt Péter sem vagyok, tehát csak egyszerű, mezei polgárként mondom: nem tűnik túlságosan etikusnak ez az összabújása az MNB elnökének és a legfőbb ügyésznek. Igaz, az sem tűnik annak, hogy Polt Péter felesége Matolcsy beosztottja. Persze elég picit körülnézni, hogy csupa-csupa rokonba botoljon az ember, Handó Tündétől Áder János testvéréig. Ilyen vicces ország vagyunk mi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.