Április 25,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

VIBRÁTOR


Gyurcsány Ferenc be akarja tiltani a Túró Rudit

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,528,300 forint, még hiányzik 471,700 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Rettegjünk együtt Gyurcsány Ferenctől!

Szép nap ez a halálra – mondta a beszédíró és megalkotta az alábbi szöveget:

A Fidesz-frakció reagálása Gyurcsány Ferenc nyilatkozatára

A Gyurcsány-program bevándorlókat és megszorításokat jelent. Gyurcsány Ferenc be akarja engedni a bevándorlókat, támogatja az uniós betelepítési kvótát, el akarja törölni a családi adórendszert, az otthonteremtési programot és fizetőssé akarja tenni az egészségügyet. Ezeket egyszer már megtette. Le akarja bontani a polgári berendezkedésért tett lépéseket és vissza akarja rendezni a Gyurcsány-korszakot, amelyben soha nem a nemzeti érdekek és soha nem magyar családok érdekei érvényesültek, hanem mindig a multiké, a bankoké, és amely minden idők legkorruptabb kormányzása volt.(fidesz.hu)

Mindez történt az Úr 2016.-ik évében, február 13.-án, mintegy háromnegyed órával Gyurcsány Ferenc nagyívű beszéde után.

A magyar hazafiak kötelessége megóvni a nemzetet és a hazát, megteremteni a sokak Magyarországát – mondta a Demokratikus Koalíció szombati, budapesti VI. kongresszusán a párt elnöke, amikor bemutatta Sokak Magyarországa elnevezésű programjukat.                   (dkp.hu)

Fiúk! Nem szenvedett még eleget ez a nyomorult ország? Hiszen már a nemzeti himnuszban is le van írva, hogy de. Mi a jó francért nem lehet már békén hagyni minket? Miért Gyurcsány a feketeseggű? Engem nem zavar különösebben, csak nem értem. Miféle veszélyt jelent?

Bevallom, én már olyan szinten unom ezt a riogatást, hogy röhögök, amikor pedig félnem kellene, és sikoltva rohanni a falnak, mert jön a Gyurcsány. Hát ki a túró az a Gyurcsány, hogy képes még Soros Györgyöt is lepipálni nemzetrombolás ügyben? Ki van ennyire betojva szegénytől? A főfőnök? Be kell neki adni a gyógyszert és majd megnyugszik. Miért minket kell ilyen hülyeségekkel nyakon zúdítani szombat délután?

Mik ezek az ótvar, penészes, avas kiáltványok? Nem lehetne legalább szellemesen? Ha már. Hát már egy írástudó nem maradt a környéken? Pénzért sem? Mit csinál Kerényi és társulata? Senki nem vállalta?

Hogy bizonyítsam hongyermeki hazafiságomat, ingyen és bérmentve írok egy szellemesebb és főként szórakoztatóbb nyilatkozatot. Elég a dátumot elé biggyeszteni, univerzális lesz. Ahányszor Gyurcsány megnyikkan, vagy meg se nyikkan, csak eszébe jut valakinek a trón körül, csak ki kell lőni az előre betárazott szózatot. Bele a gyanútlan pógár arcába, hadd szokja.

Tehát, mondom az okosságot:

Gyurcsány Ferenc hazudik! Mindenről. Ha rajta múlna, gyerekeket enne, kiinná folyóinkat és felzabálná a lágyan hullámzó búzamezőket. Éhhalál, kolera és földrengés vár az ország minden lakójára, ha rajta múlik!

Gyurcsány Ferenc be akarja vezetni az analfabetizmust! Gyurcsány be akarja tiltani a TÚRÓRUDIT! Gyurcsány Ferenc el akarja adni a Balatont, hogy illegális migránsok nudistaparadicsommá alakíthassák és ott napozzanak a mocskos bevándorlók a magyar napfényben fürödve!

Gyurcsány Ferenc le akarja bontani a Parlamentet, hogy kaszinót építsen a megszentelt kövekből!

Gyurcsány Ferenc be akarja vezetni és kötelezővé akarja tenni a többnejűséget!

Gyurcsány vallássá akarja tenni a szingilséget!

Gyurcsány kommunákat akar, el akarja venni mindenki fizetését és Barbon borotvahabra akarja költeni az összaharácsolt pénzt!

Gyurcsány Ferenc alvajáró, álmában kizabálja a hűtőt és kanállal eszi a rántotthúst!

Gyurcsány be akarja tiltani a vezetékneveket, és kötelezővé akarja tenni, hogy mindenkit Gyurcsány Ferencnek hívjanak ezentúl!

Gyurcsány Ferenc el akarja adni az országot, a multik kezére akarja játszani játszótereinket, ölbéli dedeinket és minden lábas-, valamint lábatlan jószágunkat!

Gyurcsány Ferenc hatalomrakerülése első percében be fogja vezetni a az omertát, a vendettát és a kasztanyettát!

Rettegjünk együtt Gyurcsány Ferenctől és az általa képviselt sötét erőtől!

A kormány megvédi az igazmagyar embereket Gyurcsány Ferenc ártó hatalmától, ezért kedden és csütörtökön ingyenes lézerkardokat osztunk ki az igazoltan fideszes szavazóknak. A többi pedig dögöljön meg!

Fogjunk össze Gyurcsány Ferenc ellen!

Egy a tábor, egy a Gyurcsány!

Tök ingyen szórtam elmém gyöngyeit a sertések elé. Egyetlen kérésem lenne cserébe. Mi a jó büdös francot jelent ez a mondat?

Le akarja bontani a polgári berendezkedésért tett lépéseket…

Hogy a bús francban kell lebontani a lépéseket?

Várom a választ.

Pápuszi.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.