Május 17,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


A kormánynak már megint a magyar emberek érdeke a legfontosabb

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,541,646 forint, még hiányzik 1,458,354 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A dacos kis kormányunk kezd egyre idegesebbé válni. Csapkodnak a fiúk, kikérik maguknak, felszólítanak, kijelentenek, bejelentenek, feljelentenek.

Ja, azt nem. Feljelenteni Hadházy Ákosnak kellett volna a szekszárdi polgármestert (találja ki mindenki, milyen színekben polgármesterkedett ő), mert egy nyilvánosságra hozott hangfelvétel szerint üzemszerűen túlárazták a beruházási költségeket.

Ezért Hadházy Ákos a feketeseggű és majd jól lecsukják, kibelezik, a fejére lépnek, mert kötelessége lett volna feljelentés tenni, de ő nem tett, mondá a fideszes illetékes.

Ja, de. Tett feljelentést. De az ügyészség nem talált semmi érdekeset, átpasszolta a NAV-nak és a NAV – láss csodát – szintén nem talált semmit.

Jött is a válasz kormányoldalról: akkor meg az van, hogy Gyurcsány a hibás.

Azt mondjuk én sem értem, mi a jó fenére várt Hadházy évekig a feljelentéssel. Hiszen megtehette volna régebben is, de akkor ő még fideszes volt, de amikor már nem volt fideszes is mindegy lett volna, ugyanis az ilyen és hasonló ügyek nem jutnak el a bíróságig. Az túl rizikós lenne, mert a bíróságok még túlságosan nagy arányban működnek üzemszerűen és minden igyekezet ellenére sem lehetett kézi vezérlésre kapcsolni őket.

Várom is az új törvényt, aminek alapján mondjuk Surján doktor kivizsgálja az összes magyar bírót, alkalmatlannak találja őket egészségügyileg a fontos poszt betöltésére. Aztán már csak egy törvénymódosítás kell, hogy minden bírát nyugdíjaznak, mert valami virulens kór végigfertőzte őket és az egyetlen megoldás, ha a fidelitasos múltat igazolni tudó (a vírus csak őket nem támadja meg) ifjú titánokat neveznek ki a bíróságok élére. Addig nem marad más megoldás, mint hogy az ügyek el se jussanak a bírósági szakba.

Az ügyészég jól működik, amennyiben ügyesen fennakadt rajta a Tiborcz István-Orbán Ráhel páros ellen falopás ügyben tett feljelentés, a Gripen ügy is lóg a semmi ágán, a Questor ügyben sem voltak túl potensek – még mindig nem tudjuk, miért is tartott ilyen helyeken közpénzt több minisztérium – nem volt azonnali letartóztatás, de még kihallgatás is csak hetekkel később, Tarsoly Csaba olyan dokumentumokat tüntetett el, amilyeneket csak akart. Még szerencse, hogy tanultak a hibából és Lagzi Lajcsit például azonnal őrizetbe vették, nehogy megegye az állítólag illegális bekötéshez használt berendezéseket.

A NAV önmaga ellen vizsgálódott és mindent tök rendben talált, Vida Ildikóról soha nem derült ki, mi a francért is volt kitiltva az USA-ból. Most meg már nem is érdekes, mert lelépett a színpadról, tehát nem ügy tovább. Ahogy az sem ügy, hogy a NAV felügyeletével megbízott Tállai András miért is nem tud arról, hogy a NAV nyomoz. A válasz minden esetben: CSAK!

A Roma Önkormányzat ellen sem száguld a hatóság. Még szerencse, hogy volt energiájuk Horváth András és az Ökotárs ellen nyomozni, mert már izgulni kezdtem. Meg szerencsére volt pénz-paripa-fegyver évekig nyomozni a nemzetbiztonságilag kiemelten fontos, az életbiztonságot súlyosan veszélyeztető ügyben is, amikor az Orbán lagzin ellopott valaki valahány mobiltelefont.

Remélhetőleg Hadházy ellen is hamarosan nyomozás indul, mert hátha van neki dossziéja. Piros, kék, zöld, esetleg narancssárga.

Mert a kormánynak a magyar emberek biztonsága a legfontosabb!

Ezt nem én mondom, hanem Simicskó István mondta. Más is mondta ezt, de Simicskó volt a héten az utolsó, aki. De még csak reggel van. Márpedig a magyar emberek biztonságát jelen állás szerint a világon semmi nem fenyegeti annyira, mint az a nem várt fejlemény, hogy a kormány nem kapott teljhatalmat.

Ez szörnyen kockázatos, dedek és idős emberek kerültek miatta életveszélybe! Az ellenzéki pártok hihetetlen felelőtlensége, hogy nem járultak hozzá a kormányt az Országgyűléstől függetleníteni kívánó nagyszerű fideszes javaslathoz, de a magyar kormány nem hagyja magát! Tiszteletet a kormánynak és az ő kultúrájának! Aki Magyarországra jön, nem veheti el a kormány munkáját! Aki meg itt él, az nem veheti el a kormány teljhatalmát!

A miniszter (Simicskó) leszögezte: senki nem gondolhatja komolyan, hogy a kormány valamilyen teljhatalmat szeretne.

De! Én pont ezt gondolom és szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

A magyar emberek biztonsága a legfontosabb, „a kormány ebben nem enged” – mondta ez a szép ember (még mindig Simicskó, bár ez a hír tegnapi és ma tuti más valaki fogja a kormány részéről nyomni a propagandát ebben az ügyben. Is.)

Nagyon helyes, ne is engedjen a kormány a magyar emberek biztonságából! Ajánlom mindjárt a tisztelt kormány figyelmébe az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatását, miszerint az idén egy büdös petákkal nem kapnak több pénzt az önkormányzatok a rászoruló idős, egyedülélő emberek ellátására. Nem bővíthetik a települések az időseknek otthonukban segítséget nyújtó falugondnoki, tanyagondnoki hálózatot, és a napi egyszeri meleg ételt biztosító szociális étkeztetést sem.

Pontosabban bővíthetik nyugodtan, de pénzt nem kapnak rá, az biztos.

Mivel magyar emberekről van szó, ráadásul idős, önmagukat ellátni képtelen, minden tekintetben kiszolgáltatott és rászoruló magyar emberekről, a kormány – remélhetőleg – farokfelvágva rohan intézkedni ebben az ügyben.

Várom a fejleményeket, addig is iszom egy teát.

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.