Május 21,  Kedd
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Kövér László évet értékelt és nem tért ki a nőkre

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,623,150 forint, még hiányzik 1,376,850 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

A házelnök kőkemény kérdésekre válaszolt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában, valamint megosztotta bölcs gondolatait hazaszeretetről, az ellenzéki lét értelmetlenségéről és nemzethalálról.

Az interjút a Hír Tv-ből kirúgott Nagy Katalin készítette, kellemesen alákérdezős módszerrel.

Mindjárt az elején bátran Kövér Lászlónak szegezte a kérdést: miért aggódik házelnök úr a párt vezetésének fiatalitása miatt, hiszen a Fidesz visszaszerezte népszerűségét és erős, mint a titán.

Kövér atyai szelídséggel és türelemmel válaszolt a provokatív kérdésre: igaz, hogy a Fidesz erős, népszerű és megbonthatatlan, ellenben az MSZP kutyagumi és a fiatalítás náluk azzal járt, hogy még a réginél is kutyagumibb lett, mert a fiatal politikusok minőségileg az időseket is alulmúlják.

Kövér kitért arra, hogy néhány évtized múlva lejár a mostani fideszes vezetők biológiai órája és mivel nem akarnak űrt hagyni maguk után, szükség van arra, hogy fiatal fideszesek épüljenek be. Mindenhová.

A házelnök időt szakított a középkorúság ismérveinek reformjára is, amennyiben úgy vélte: huszonéves korban már középkorúnak nevezhető az emberfia. Emberlánya nem, mert az interjú készítője – Nagy Katalin – külön kitért arra, hogy most nem tér ki a nőkre és az ő helyzetükre.

A következő kérdés az ellenzék, ellenzéki pártok hiányáról szólt. Azt feszegette a riporterasszony, (bár nőkre most nem térünk ki) jó-e az a Fidesznek, hogy gyakorlatilag nincs ellenzék.

Nem jó, mondta Kövér László.

Kellene ellenzék. Mégpedig azért, mert azok számára, akik a legválságosabb időkben sem voltak képesek a Fideszre szavazni, csak kell valami. Olyan ellenzék kell, amely képes a most kormányzó erőkkel fontos kérdésekben konszenzusra jutni.

Kiderül az interjúból, hogy végső soron azért csak a Fidesz a tuti, mert ők családban és nemzetben gondolkodnak, szemben azokkal, akik nem. Az ellenzék onnan is felismerhető, hogy ameddig a Fidesz a haza megtartására törekszik, addig az ellenzék úgy van vele: ha kihalunk, akkor kihalunk, majd jönnek más népek és ők fognak itt lakni. Talán még az ország nevét is megtartják.

A következő pár percben megtudhattuk, hogy szinte mindenki (a nem létező ellenzék is) örül az új házszabálynak, kedvelik a házelnök szigorú, ám igazságtalan stílusát és a parlament annyi tökéletes jogszabályt és törvényt alkotott az idén, mint előtte senki, soha.

Kövér László – bár bevallása szerint kevés köze és érdeme van ebben – örömmel díszeleg templom felszenteléseken és egyéb eseményeken, mert például szívesen hallja azt, amikor egy faluba ellátogat: itt István király óta nem járt komoly politikus.

A riporter a házelnöknek szegezte a kérdést: ez a szoros kapcsolat nem akkor kezdődött, amikor az első Orbán-kormány idején minden faluba elvitték az országzászlót? De – válaszolta Kövér. A mileneiumi zászló állította meg a falvak elnéptelenedését, mert ekkor döbbentek rá az emberek: jó ott élni, ahol van ilyen zászló.

Az interjú végén Nagy Katalin aggódott picit, hogy unalmas lesz a következő év, mert a Fidesz már minden jelentős kérdést megoldott.

A házelnök megnyugtatta a riporternőt, hogy az ellenzéki pártokkal eddig sem lehetett értelmesen vitatkozni, mivel azok csak azért vitatkoztak, hogy vitatkozzanak, ellenben hamarosan szembe kell néznünk a migráció következtében szinte elkerülhetetlen nemzethalállal, amit a Fidesz képes egyedül meggátolni.

Hát így. Pedig még vége sincs az évnek.

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.