Március 29,  Péntek
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


Ezennel felmondok Orbán Viktornak

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,567,959 forint, még hiányzik 1,432,041 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Én, Tamás Róbert ezennel felmondom a Magyarország Kormánya és köztem fennálló szponzorációs szerződést.

Indoklás:

A szerződés időközben egyoldalúvá és rám nézve kimondottan hátrányossá vált. Én magyar állampolgárként (a továbbiakban szponzor) mindenben eleget tettem a szerződés feltételeinek. A szponzorált (továbbiakban magyar kormány) a szerződött kötelezettségeit nem teljesítette, miközben az elvárt szponzorációs összeget folyamatosan emelte.

A magyar kormány megsértette és folyamatosan sérti az én – alaptörvényben rögzített – jogaimat.

A szerződés megkötésekor – 2010 május 29.-én – a bruttó havi 150 000 forint fizetésem alapján nettó 107 215 forintot kaptam kézhez.

Ma, 2015-ben a bruttó havi 150 000 forintos fizetésemből nettó 98 250 forintot kapok.

A szerződés megkötésekor 18 százalék adót (ÁFA) fizettem a tej, kenyér után. Ma 27 százalékot fizetek.

Tehát a magyar kormány egyoldalúan emelte a szponzori díjat.

A köztünk fennálló szerződés értelmében a szponzorációra fizetett összegek fejében a kormány köteles bizonyos ellenszolgáltatásokat nyújtani. A kormány ezen kötelezettségének nem tesz eleget.

Miközben egyoldalúan (a fentieken túlmenően) emelte a tőlem beszedett összeget akkor, amikor az egyébként általam finanszírozott közutak egy részét díjkötelessé tette, az úthálózatot nem fejlesztette, az utak állapota továbbra is botrányos.

A magyar kormány megszegte és folyamatosan megszegi a köztünk lévő szerződést akkor, amikor a számára juttatott összegeket nem a szerződés értelmében használja fel.

A magam részéről nem óhajtom finanszírozni az alábbiakat:

  • foci – ezt sehol. Finanszírozzák a szurkolók.
  • stadionok – ezt finanszírozzák a befektetők. Egy darab Nemzeti Stadionra adok pénzt, több ilyen létesítményre nem.
  • egyházakat. Finanszírozzák a hívek.
  • kiemelten nem fizetem a felcsúti létesítményeket, ide értve a kisvasutat is
  • MOL részvényeket
  • politikusok indokolatlan utazgatásait, szállodai számláit
  • várba költözését
  • a Várkert Bazár ötvenedik átadását
  • a kórházak adósságának újbóli konszolidációját
  • az önkormányzatok adósságát
  • az MNB vásárolgatásait
  • a brutálisan sok államtitkárt és államtitkár helyettest
  • a fél dunakeszi futsallcsapatot
  • Mészáros Lőrinc disznótelepét
  • TEK-et. Ott a rendőrség

Sok ilyen tétel van még, nem sorolom fel mindet. Ennyiből is látszik, hogy a kormány nem a szerződés feltételei alapján gazdálkodik az általam fizetett szponzori pénzekkel, hanem saját céljaira, az én kifejezett érdekeim ellenében használta és használja fel azokat.

Ezen túlmenően a kormány folyamatosan megsérti azokat a jogaimat, amelyeket az Alaptörvény garantál számomra. Kiemelten megsérti a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához fűződő jogaimat akkor, amikor engem minden egyes megnyilvánulásában aljas, hazáját eláruló, rosszindulatú egyénnek állít be.

„Az európai és haza balliberálisok együtt támadják hazánkat”-fidesz.hu

A fentihez hasonló kijelentések különféle kormánytagok szájából naponta hangzanak el. Én pedig nem óhajtok olyan alkalmazottat fizetni, aki engem gyaláz.

A Fidesz és a kormány közösségi oldalán ilyen, és ehhez hasonló kommentek nyüzsögnek, köszönhetően a kormány – alaptörvénnyel  ellentétes, az én jogaimat folyamatosan sértő – propagandájának:

„Be kell perelni Őket Hazaárulásért!
Minek erről annyit beszélni.
Meg kell fosztani őket a Magyar állampolgárságuktól és mehetnek ….. muzulmán lakta Eu-s országba élni, vagy oda ahova akarnak!”

„Sokadikszor beigazólódott a Miniszterelnök úr jó döntése-a balliberális banda meddig folytathatja a nemzetellenes áskálódásait?Nekünk „határontúliaknak”is érdekünk,hogy az Anyaország erőss legyen..politikailag és gazdaságilag is.”

Itt jelzem: hajlandó vagyok egy kisebb összeggel hozzájárulni rászoruló embertársaim alapvető írás-olvasás oktatásához.

Miután én magamat baloldalinak – a kormányhoz képest feltétlenül – vallom, valamint egyértelműen liberális vagyok, a kormány és annak tagjai pedig folyamatosan gyaláznak engem ebben a minőségemben, ezért a köztünk létrejött szerződést ezennel semmisnek tekintem.

Nem óhajtom finanszírozni a továbbiakban sem a kormány tagjainak fizetését, sem az ő költségeiket, sem a lakásuk fenntartását, luxusautóikat, mobiltelefonjaikat, titkárnőiket, kampányaikat, sem egyéb kiadásaikat.

Nem óhajtom továbbá tovább finanszírozni a kormány által felhergelt, szintén engem gyalázó idős személyek nyugdíját.

A továbbiakban boldoguljanak egyedül, az én pénzemre ne számítsanak.adomany-1