Április 18,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

NEHAZUGGY


JÖNNEK A NEMZETI GUMIÓVSZER BOLTOK

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 2,324,946 forint, még hiányzik 675,054 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Magyarországon a hülyének is megéri nemzetben gondolkodni, és valóban minden hülye abban is gondolkodik. A többiek mehetnek, amerre látnak.

 

Kövér Laci hozott anyagból dolgozik. Csak azt a kultúrát tudja képviselni, amelyben született és szocializálódott. Lacikánk szerint a polgár helyett gondolkodó nemzetállamnak, mint a szocialistának nevezett elődjének, joga van arra, hogy megmondja az alattvalóinak, mit vár el tőlük. Megszabhatja, milyeneknek kellene lenniük, hogy elnyerjék az állambácsi és Kövér Lacika tetszését, aki úgy érzi, hogy ő az állam szája, a feje vagy micsodája. Úgy gondolja, hogy az állam előírhatja a polgárainak, hogyan kell viselkedniük, hány gyereket kell csinálniuk, mennyit kell templomba, mikor kell szupermarketbe járniuk és főleg melyikbe. Mit kellene nemzetben gondolniuk, mely sportokat kellene művelniük, mert van, ami jól áll a magyarnak, van, ami nem. A foci például – Kövér barátja, Orbán szerint – jól áll nekünk. Szóval a polgároknak kellene úgy ugrálniuk, ahogy a hatalom fütyül és nem fordítva.

A dekadens nyugati világ azért fog elpusztulni Lacika és Viktorka szerint, mert azon alapul, hogy az állampolgár mondja meg az államnak, hogy ő mit vár tőle. Lacika ezen teljesen meg van döbbenve, mélyen el van keseredve, és a világvégét vizionálja. Fel nem foghatja, miként lehet, hogy a dekadens nyugatiak szerint a politikusnak kell beszarva toporognia a néphatalom által a lába elé terített szőnyeg szélén és nem a népnek kell könyörögnie alamizsnáért az adófizetőktől beszedett milliárdokból, és attól rettegnie, hogy a közvagyont szerteszéjjel szórják, vagy gondosan hazahordják dús nemzeti bajszú, Kövér hordószónokok.

A távoli és egyre távolabbi nyugaton a politikusnak kell elszámolnia a köz pénzével a köz előtt és neki kell bebizonyítania, hogy megdolgozott és méghozzá jól a fizetéséért, amit az alattvalók dobnak össze. Eszébe se mer jutni neki, ott a rothadóban, hogy hülyének nézze a választóit, illetve szabad neki megpróbálni, de csak egyszer, mert vagy az ügyészség vereti bilincsbe, ha a svindli anyagi jellegű, vagy a választók küldik az anyjába, ha az ígéret volt csak hamis. Ha mégis sikerül neki átverekednie magát a szabad sajtó, az ilyen-olyan közmédia, jogvédők és civil szervezetek védőhálóján, és átbassza a társadalmat, vagy legalább annak egy jelentős részét, akkor egyben biztosak lehetünk: nagyon megdolgozott érte, nagyon tehetséges és ügyes volt, nem végzett szar munkát, nem használt együgyű sablonokat, mint Lacika, vagy Viktorka. Biztos azonban még akkor sem lehet a dolgában, mert akkor jön valami szemét, beépült zsurnaliszta, vagy megdobbantott titkosszolga, aki kitálal a világ előtt és jól leleplezi az ármányt.

A mi nemzeti bajszos Kövér hordószónokaink nem szeretik ezt a macerás demokráciát, ahol jött-ment Nyilas Gergelyek beleszarnak a ventilátorba, és megírják, amit látnak, tapasztalnak, átélnek, és amire előtte elfelejtettek engedélyt kérni a magyar királyi rendőrségtől, vagy a polpotista ügyészségtől. Ezzel jól elkúrják azt a heroikus munkát, amivel az Ibizai Nemzeti Habony Kft. és a Nemzeti Göbbels Zrt. (MTVA, vagy mi a fedőneve) felépítette a migránsmentes magyar Patyomkin-falut, ahol csak és kizárólag fajtiszta, a magyar kultúrától és értékektől vezérelt, a nemzeti magyar pálinkától megrészegült, nemzeti gondolkodású urak és hölgyek kamatyolnak éjt nappallá téve, természetesen gumi óvszer nélkül, mély nemzeti átéléssel, faj- és nemzetfenntartó célzattal, tehát a drága, jó magyar katolikus egyház áldásával.

Lacika és Viktorka nem azok a dekadens és a politikai korrektségtől megfertőzött fazonok, akik lelkiismereti válságba keverednek ezért-azért, mert lelkiismeretük az nincs nekik, csak konkrét céljuk van, ami röviden összefoglalva nem más, mint a világ megjavítása. Először Magyarországot fogják megjavítani, olyanná tenni, ahol csak nemzeti gondolkodású emberek fogják jól érezni magukat. Persze ők sem minden nap, mert vasárnap az ország be lesz zárva, csak a templomok lesznek nyitva, így a pénzt, amit nem a szupermarketekben költenek el az emberek, egyenesen a perselybe dobhatják. Az így befolyt adómentes és a NAV-hoz persze be nem kötött kasszagépekben sem regisztrált pénzt hozzácsapják ahhoz, amit állambácsi dob be a katolikus egyház nagy trezorjába, és cserébe nem kér semmit (a legkevésbé tételes elszámolást) csak egy kicsinyke népbutítást, amit az egyház ezer év óta kiválóan végez, bármilyen hatalom igényli is tőle. Persze soha nem ingyen. Fáradozásaiért mindig sokat kér és folyton többet és kap is.

Persze a nemzeti gondolkodásúak sem ingyen gondolkodnak nemzetben. Állami hivatalokat, rangot és hatalmat, zsíros állami megrendeléseket, kövér állami földeket, biztos megélhetést nyújtó trafikokat kapnak. Boldog, gondtalan és javakban gazdag életet nyernek a Fidesz-kormánytól a földön, amiképpen a mennyekben az anyaszentegyháztól. Mert oda is csak a nemzeti gondolkodásúak juthatnak be. Ezért a hülyének is megéri nemzetben gondolkodni, és valóban minden hülye abban is gondolkodik. A többiek mehetnek, amerre látnak, egyelőre a határok csak befelé vannak zárva. Aki meg itt marad és nem tetszik, amit lát, hát az meg forduljon bizalommal a demokratikus ellenzék pártjaihoz, mert azok ugyan nem fordulnak hozzá, az egyszer ziher. Bízzanak bennük vakon, higgyék el bátran, minden ígéretüket, mert egyszer, valamikor még meg is valósulhat belőlük egy s más. Azzal a feltétellel, hogy a Fidesz beveszi őket a programjába.

A demokratikus ellenzék jelszava: nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos. Ezért vesz részt az orbáni diktatúra legitimálásában, amikor együtt játssza a parlamenti demokrácia nevű bábjátékot Lacikával és Viktorkával a választási győzelem minden reménye nélkül. Elvonva ezzel a nézőközönség figyelmét attól, miként válik az orbáni bársonyos diktatúra mind keményebbé. Egyre többet rabosítgatnak, folyamatosan tisztogatnak. Államapparátusban, kereskedelmi- és közmédiában, iskolában, színházban, tudományban. A tényfeltáró újságíróra rászáll az ügyészség. A civil szervezeteket megfingatják, de a fékeknek és ellensúlyoknak nevezett demokratikus intézményeket már fel is számolták. A szakszervezeteket és az egyéb független szakmai szervezeteket marginalizálták, vagy államosították. Mária (köz)munka alapú országában feltartóztathatatlanul terjed a szegénység, burjánzik az állami rangra emelkedett korrupció, a szolgalelkűség és a műveletlenség, miközben az agymosáson átesettek a WC-én ülve, de már dugás közben is nemzetben és olimpiában gondolkodnak.

Forrás: Zsebesi Zsolt (gepnarancs.hu)

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.