Március 28,  Csütörtök
header-pic

Határokon Átívelő Szellemi Táplálék

DÜHÖNGŐ


Deutsch Tamás, a nemzet erkölcsi útjelzőtáblája és egyéb vicces dolgok

Ez a felület kizárólag önkéntes olvasói támogatásokból működik. Nem politikusok, háttérhatalmak és gazdasági érdekcsoportok tulajdona, kizárólag az olvasóké.

Kiszámítható működésünket körülbelül havi 3,000,000 forint biztosítja. Ebben a hónapban összegyűlt 1,506,669 forint, még hiányzik 1,493,331 forint.
A Szalonnát ITT támogathatod, a Szalonnázó extra cikkeire ITT tudsz előfizetni.

Köszönjük, hogy fontos számodra a munkánk.

Szerintem ez már egy rendes diliház. Olyan igazi, egy szobában két Napóleonnal. Mert akkor minden rendben. Ha viszont ez nem a zárt osztály, akkor nagyon nagy bajok vannak.

Deutsch Tamás egyébként is régóta nagy kedvencem. Komolyan. Már ifjú korában is szurkoltam: sikerülne végre lediplomázni, hogy miniszter lehessen. Aztán lett. Miniszter. Vett nekünk marhajó beléptető kapukat a focistadionokba, mert már akkor sem hiányzott más az életünkből, mint kurvasok focistadion és mindegyikhez egy beléptetőrendszer. Ez akkor (2001-ben) 4 milliárd forintba fájt nekünk, de nem gond, mert a rendszer soha a büdös életben nem is működött sehol. Csak megvettük (mi, adófizetők), mert így mulat egy magyar úr.

Nade.

A rendszer ugyan nem működik, de Deutsch Tamás azóta is zavartalanul üzemel. Már végig bohóckodta a tavaszt a Paralimpiai Bizottság díszeként. Ebbe se bukott bele. Semmibe, de amúgy sem szokás ebben az országban egy politikusnak, de még egy Deutsch Tamásnak sem belebukni semmibe. Évtizedek óta nem szokás.

Notehát, tisztatekintetű barátunk kiállott a szószékre és felháborodott nagyon, mert Gyurcsány Ferenc egy korrupt állat és felszólítjukazúniót-hogy-mostmáraztán-rúgjákfejbeaferit.

Vagy hasonló. Mindezt tette úgy, hogy egy kicsit sem szakadt a fejére a plafon. Vagy az ég. Vagy valami.

Nem védem én Gyurcsányt, mert nekem sem anyám. De heti tizenötször halljuk szeretvetisztelt kormányunktól: ha valami nem tetszik, tessék feljelentést tenni! Szóval ha Gyurcsány korrupt, tessék feljelenteni. Jut is eszembe, hamár! Nem volt egy kopaszodó kis pasas, aki furtonfurt feljelentett mindenkit heti rendszerességgel? Olyan kis pukkancs, hogy is hívták…a dinnyés ember. Budai, az. Na. Az ő feljelentgetéseivel mi van, tessék mondani?

Hogy kanyarodjak vissza aranyszájú Tamásunkhoz. Azt találta ő mondani a nemesfém oráljával, hogy:

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ennek a korrupciós sorozatnak vége legyen. Felháborító, hogy az Európai Bizottság illetékes főigazgatósága – egyedüliként az unió történetében – rendjén valónak tartja, hogy Magyarország elmúlt 25 évének legkorruptabb kormányát vezető volt miniszterelnöke, aktív pártpolitikusként uniós közpénzeket nyerjen.”

Merthogy:

Az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel, ezeknek sorát gyarapítja, hogy a Gyurcsány Ferenc 100 százalékos tulajdonában álló Altus Zrt. 120 millió forintos megrendelést kaszálhat az Európai Uniótól.

Most gondoltam idézni valami klasszikust, de momentán csak a sarki kocsmáros mondása ugrik be: Öcsém! Pofám leszakad!

És tényleg. Szavam nincs, mert minek? De azért – csak az íze kedvéért – egy listát ideszúrnék. Jó? Jó!

Jelzem, szó sem lehet teljességről, megközelíteni sem merem a gondolatát sem. Csak úgy random, ahogy beugrik.

Orbán Győző bányatulajdonos állami megrendelései

Lévai Anikó szőlőtelepítési támogatása (ne mi nyerjük a legtöbbet)

Andy Vajna kaszinói

Mészáros Lőrinc (Orbán szomszéd) szárnyalása

Tiborcz István (Orbán vő) köz- és uniós pénzek nagy nyertese

Simicska Lajos volt Orbán-kebelbarát Közgépes múltja, elnyert milliárdjai

Pálffy Balázs, jövendőbeli Mészáros Lőrinc vő, az új „Közgép” huszonéves vezérigazgatója

Századvég

Selmeczy Gabriella és a megvédett nyugdíjvagyon

Paks II.

Állami földek eladása

Trafikok lenyúlása…..na, itt kell abbahagyni, azt hiszem. Mert fel is sorolhatnék mindent, az utolsó szögig. Amit még nem loptak el, abba beköltöztek. Tudom én, hogy a politika és a korrupció összenőttek, de legalább ne állna oda éppen ennek a kormánynak éppen ez a slapaja és ne beszélne baromságokat.

Legalább azt ne.

Edgar Swan

 

 

 

A Szalonna egy teljes mértékben civil, független véleményportál. Nem kérünk és nem fogadunk el támogatást senkitől, csak az olvasóinktól. Ha olvasni szeretnél, nem ugrik az arcodba egyetlen reklám sem. Ez csakis úgy lehetséges, ha te fizetsz a munkánkért. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik a Szalonna, hónapról hónapra. Ha kiürül a becsületkassza, elfogy a Szalonna. Ne úgy fogd fel, mintha koldusnak adnál, hanem úgy, mintha az újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért.